Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – مهسا نجاتی؛ روز گذشته اعلام شد که بانک جهانی با اعطای وام ۹۰میلیون دلاری به ایران موافقت کرده است. در ابتدا در خصوص این وام باید گفت که از پایین‌ترین نرخ سود در مقایسه با سایر وام‌های بین‌المللی برخوردار است و با این مبلغ، تمامی نیازهای دارویی و تجهیزاتی وزارت بهداشت برای مقابله با بیماری کرونا توسط سازمان بهداشت جهانی خریداری و به ایران تحویل داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این ترتیب، مشکلات نقل و انتقال بانکی و تحریم‌ها در این خصوص بی‌اثر خواهد بود.

اما به منظور درک بهتر نوسانات قیمتی بازار رمزارزها، قصد داریم در ادامه وام ۹۰میلیون دلاری که قرار است بانک جهانی به ایران برای مقابله با بیماری کرونا اعطا کند را با قیمت رمزارزهای اصلی در سال گذشته و حال حاضر مقایسه کنیم.

بسیاری از کوین‌های اصلی بازار در سال ۲۰۲۱ موفق به ثبت رکورد قیمتی خود شدند. در ماه نوامبر، بیت‌کوین به بالای کانال ۶۸هزار دلار و اتریوم به بالای کانال ۴هزار و ۸۰۰دلار صعود کردند. با اینکه نقشه بازار رمزارزها در ابتدای سال ۲۰۲۲ در وضعیت قرمز به سر می‌‍‌برد، بیت‌کوین و اتریوم سال گذشته را به ترتیب با رشد ۶۶درصدی و ۴۱۸درصدی پشت سر گذاشتند.

ارزش بازار جهانی رمزارزها در ابتدای سال ۲۰۲۱ حدود ۰.۸تریلیون دلار بود اما در طول همین سال ۱.۵تریلون دلار رشد کرد و به ۲.۳تریلیون دلار رسید. در نوامبر ۲۰۲۱، به دنبال رشد چشمگیر قیمت سکه‌های مشهور، مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتال برای نخستین بار وارد کانال ۳تریلیون دلاری شد.

اگرچه اکنون این ارزش پس از ریزش قیمت سکه‌ها از رکورد تاریخی خود به زیر ۲تریلیون دلار افت کرده، اما همچنان به میزان قابل توجهی بیشتر از سال گذشته است.

قیمت بیت‌کوین در ابتدای سال ۲۰۲۱، حدود ۲۹هزار دلار بود. در این زمان، مبلغ ۹۰میلیون دلار برابر با ۳هزار و ۱۰۳بیت‌کوین بود. اکنون که در روزهای نخست سال ۲۰۲۲ به سر می‌بریم، این رمزارز به قیمت حدود ۴۲هزار دلار معامله می‌شود که اکنون در مقایسه با وام بانک جهانی، تعداد سکه‌های برابر با این مبلغ، به ۲هزار و ۱۴۲ رسیده است.

اتریوم نیز که در ابتدای سال گذشته به مبلغ ۷۳۰دلار مورد معامله قرار می‌گرفت، با مبلغ ۹۰میلیون دلار می‌شد ۱۲۳هزار و ۲۸۷ عدد از این کوین را خریداری کرد. قیمت اتریوم در حال حاضر حدود ۳هزار و ۲۰۰دلار بوده که این مبلغ برابر با ۲۸هزار و  ۱۲۵ عدد از این سکه است.

در ادامه، به مقایسه تعداد سکه‌های قابل خریداری با مبلغ ۹۰میلیون دلار از سایر رمزارزهای مشهور در سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ می‌پردازیم:

رمزارز

تعداد سکه‌های قابل خریداری در سال ۲۰۲۱

تعداد سکه‌های قابل خریداری در سال ۲۰۲۲

بایننس کوین

۲میلیون و ۳۶۸هزار و ۴۲۱

۱۶۵هزار و ۷۴۵

سولانا

۵۰میلیون

۴۸۳هزار و ۸۷۰

کاردانو

۵۲۹میلیون و ۴۱۱هزار و ۷۶۵

۶۸میلیون و ۱۸۱هزار و ۸۱۸

ریپل

۳۹۱میلیون و ۳۰۴هزار و ۳۴۸

۳۰۰میلیون

پولکادات

۱۰میلیون و ۸۴۳هزار و ۳۷۳

۳میلیون و ۲۶۷هزار و ۹۷۳

آوالانچ

۲۴میلیون و ۵۹۰هزار و ۱۶۳

۸۴۰هزار و ۷۲۸

لونا

۱۴۰میلیون و ۶۲۵هزار

یک میلیون و ۳۷۹هزار و ۷۳۳

دوج‌کوین

۱۵میلیارد و ۸۳۱میلیون و ۱۳۴هزار و ۵۶۴

۵۰۰میلیون

پالیگان

۵میلیارد و ۵۳میلیون و ۳۴۰هزار و ۸۱۹

۳۷ میلیون و ۸۱۵هزار و ۱۲۶

 

 

 

 بازار رمزارزها در طول سال گذشته فراز و نشیب‌های قابل توجهی را تجربه کرد. از ممنوعیت استخراج ارزهای دیجیتال در چین تا تصویب بیت‌کوین به عنوان ارز قانونی کشور السالوادور، از عوامل دخیل در نوسانات بازار رمزارزها بود. از دیگر موارد تاثیرگذار بر بازار رمزارزها در سال گذشته می‌توان به اظهارات ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا اشاره کرد. 

همچنین بزرگترین به روزرسانی بیت‌کوین به نام تپ‌روت و راه‌اندازی اولین صندوق قابل معامله (ETF) این رمزارز و همچنین پذیرش آن توسط کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده، اخبار امیدوارکننده‌ای برای بازار ارزهای دیجیتال بود.

با این وجود، با نگاهی به ارزش سکه‌های مشهور بازار رمزارزها از گذشته تا کنون، به پیشرفت روزافزون این بازار پی می‌بریم و با اینکه اتفاقات تاثیرگذار بر روند قیمتی و نوسانات چشمگیر کم نبوده، اما همچنان افزایش ارزش مشهود است.

این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بیت کوین ارز دیجیتال رمز ارز تتر معاملات رمز ارز وام بانک جهانی بازار رمزارزها ابتدای سال تعداد سکه بانک جهانی سال گذشته بیت کوین سال ۲۰۲۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۳۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجارت ۵ میلیارد دلاری گمرکات کردستان در سال گذشته

ناظر گمرکات استان کردستان گفت: حجم مبادلات تجاری حوزه نظارت گمرکات استان کردستان در سال گذشته از لحاظ وزنی به رقم چهار میلیون و ۳۵۹ هزار تن و از حیث ارزش به عدد پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی حوزه نظارت گمرکات استان کردستان، فرامرز امیدی اظهار کرد: در دوازده ماه سال ۱۴۰۲ بالغ بر یک میلیون و ۵۹۴ هزار تن انواع کالای ایرانی به ارزش ۸۳۱ میلیون دلار از گمرکات کردستان به خارج از کشور صادر شده است که از این میزان بیش از یک میلیون و ۱۰۲ هزار تن به ارزش نزدیک به ۵۱۸ میلیون دلار نزد گمرکات استان اظهار شده که در مقایسه با سال ۱۴۰۱ از نظر وزنی ۱۲ درصد و به لحاظ ارزش ۱۷ درصد رشد داشته است.

وی عمده کالاهای صادراتی را محصولات کشاورزی و باغی، مصنوعات فلزی و پلاستیکی، فرآورده‌های لبنی‌، مصالح ساختمانی، انواع جام (شیشه) و فرش اعلام کرد و افزود: این کالاها به مقصد کشورهای خریدار از جمله عراق، سوریه، افغانستان، امارات متحده عربی، روسیه، ترکیه، جمهوری آذربایجان، پاکستان، گرجستان و کویت فرستاده شده است.

ناظر گمرکات کردستان با اشاره به کالاهای ترخیصی از گمرکات کردستان، خاطرنشان کرد: مجموع واردات قطعی و ورود موقت طی سال ۱۴۰۲ به گمرکات استان ۱۱۵ هزار تن انواع کالا به ارزش تقریبی ۶۷۲ میلیون دلار بوده است که از این میزان سهم واردات قطعی ۴۰ هزار تن به ارزش ۳۹۱ میلیون دلار بوده و در مجموع ارزش مجموع واردات قطعی و ورود موقت با رشد ۱۳۰ درصدی همراه بوده است.

امیدی اضافه کرد: بیشتر کالاهای وارداتی از گمرکات استان شمش طلا، شمش آلومینیوم، کالاهای واسطه‌ای، ماشین‌آلات و قطعات خط تولید، مواد اولیه و اقلام مصرفی مورد نیاز مرزنشینان است که از کشورهای عراق، اسپانیا، آلمان، امارات، ترکیه و چین به کشور وارد و در کمترین زمان ممکن ترخیص می‌شود.

وی تصریح کرد: سال گذشته تشریفات گمرکی بیش از دو میلیون و ۵۹۶ هزار تن انواع کالا به ارزش بالغ بر سه میلیارد و ۷۸۴ میلیون دلار انواع کالای عبور خارجی (ترانزیتی) از گمرک مرزی باشماق صورت پذیرفته که تحلیل آماری آن بیانگر رشد ۵۵ درصدی ترانزیت مبدأ در این گمرک است.

ناظر گمرکات کردستان، مجموع درآمدهای وصولی گمرکات استان کردستان در سال ۱۴۰۲ را بیش از پنج هزار و ۲۱۱ میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: این میزان در مقایسه با سال ۱۴۰۱ از رشد ۹ درصدی برخوردار بوده است.

امیدی افزود: سال ۱۴۰۲ حدود ۲۶۱ هزار و ۵۵۹ تردد کامیونی و ۳۹ هزار و ۵۲۹ تردد خودرو سواری از مرزهای استان به وقوع پیوسته است.

وی تعداد پرونده‌های تعیین ارزش شده در سال ۱۴۰۲ توسط گمرکات کردستان را ۱۶۵۰ فقره پرونده قضائی به ارزش بیش از چهار هزار میلیارد و ۵۰۹ میلیون ریال دانست که در مقایسه با سال ۱۴۰۱ از لحاظ تعداد ۱۲ درصد و به جهت ارزش ریالی ۳۶ درصد رشد داشته است.

ناظر گمرکات کردستان از رشد ۳۴ درصدی وزنی خروج موقت به میزان ۵۴ هزار تن و به ارزش ۲۲۹ میلیون دلار از گمرکات کردستان خبر داد.

کد خبر 747794

دیگر خبرها

  • شمش طلا با چه دلاری حراج شد؟‌ + نمودار
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست
  • افت تراز یک پله‌ای ارزش دلاری بورس تهران!
  • جدیدترین قیمت رمزازها در جهان : ۸ ارديبهشت
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزها در جهان/ سقوط سودآوری بیت‌کوین
  • ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی
  • سقوط سودآوری بیت‌کوین
  • بیت‌کوین جهش کرد/ پیش‌بینی ۱۴۰هزار دلاری برای رهبر بازار رمزارز!
  • هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی
  • تجارت ۵ میلیارد دلاری گمرکات کردستان در سال گذشته