Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@22:02:17 GMT

دستگاه سورتر هوشمند پسته طراحی و ساخته شد

تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۷۴۳۷۰

دستگاه سورتر هوشمند پسته طراحی و ساخته شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، محمدرضا فرحناک مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران گفت: محصول سورتر جزء صنایع تبدیلی محسوب می شود؛ در صنایع تبدیلی، محصولی که به مرحله قیمت گذاری رسیده است، با کمک دستگاهی به دو بخش ارزشمند تر و بخش با ارزش کمتر تقسیم می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع با یک تبدیل و فرایند ساده، ارزش‌افزوده‌ای به کالا اضافه می شود و در نهایت آورده بیشتری برای تولید کننده ایجاد خواهد شد.

فرحناک در تشریح ارزش پیشنهادی محصول سورتر گفت: افزایش کیفیت، تناژ و سرعت از مشخصه‌های محصول سورتر است. با استفاده از این محصول می توان استانداردهای غذایی را تضمین کرد و از زیر سوال رفتن اعتبار تولید صنعت کشاورزی کشور جلوگیری کرد.

این مدیرعامل شرکت دانش بنیان افزود: طراحی و تولید دستگاه سورتر را با تمرکز بر پسته به عنوان محصول مخصوص ایران شروع کردیم. در این دستگاه از هوش مصنوعی برای تفکیک و دسته بندی این دانه استفاده می شود.

وی با بیان اینکه دستگاه سورتر قابلیت استفاده برای محصولات دیگر را نیز دارد، تاکید کرد: با استفاده از دستگاه سورتر، می توان فرایند تفکیک و دسته بندی را دقیق تر و هوشمندانه تر انجام داد. ارائه خدمات مناسب به تولید کننده و قیمت رقابتی را از دیگر مزایای این دستگاه است.

فرحناک، بازار سورترهای هوشمند را یک بازار جدید دانست و گفت: این محصول در حال رشد بوده و به تازگی به بازار شناسانده شده است. خلق بازار جدیدی برای سورترهای هوشمند، تعیین میزان سهم از بازار این محصول را دشوار ساخته است.

وی افزود: فرایند و خروجی سورترهای رنگی موجود در بازار، با دستگاه سورتر هوشمند متفاوت است. سورترهای معمولی براساس رنگ و یا یک مشخصه ساده به تفکیک و دسته بندی می پردازند. اما سورترهای هوشمند این شرکت با استفاده از الگوریتم‌های هوش مصنوعی، محصولات را برای تفکیک و دسته بندی تایید می کند.

فرحناک با تاکید بر این نکته که تکنولوژی های جدید، باید برای مشتریان شرح داده شوند تا احساس نیاز در آن ها بیدار شده و متوجه اهمیت محصول شوند، عنوان کرد: تولید کنندگان محصولات کشاورزی و خشکبار و فعالان در حوزه سورتینگ دانه ها از مشتریان سورتر هوشمند محسوب می شوند. قرار گرفتن این دانش در کنار صنعت کشاورزی می تواند به یک هم افزایی بزرگ منجر شود.

وی با اشاره به تنوع در تولید انواع دستگاه های سورتر گفت: درحال حاضر سورتر پسته به تجاری سازی رسیده و در بازار در دسترس است.

این فعال فناور دریافت ایده اولیه طراحی و تولید سورتر پسته از سمت بازار را یک اتفاق خوب دانست و اظهار داشت: همراهی یکی از تولیدکنندگان پسته در این امر مسیر، به شناسایی بهتر نیاز بازار، داشتن رشد ارگانیک برای شرکت و خلق هم افزایی منجر شد.

فرحناک از وجود چالش های متعدد به خصوص در مسیر رشد کسب وکار یاد کرد و افزود: چالش های مسیر رشد کسب وکار، از جنس نیاز شرکت برای رشد است. نیاز به سرمایه، نیروی انسانی، نیاز به ایجاد بازار و تامین فضای کار از جمله این چالش هاست.

وی استقرار در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران را یک حمایت دانست و گفت: پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با ایفای نقش تسهیل گری و در اختیار قرار دادن فضای کارگاهی به رشد شرکت کمک کرده است.

کد خبر 5394823 میترا سعیدی کیا

منبع: مهر

کلیدواژه: پسته شرکت دانش بنیان پارک علم و فناوری دانشگاه تهران نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گوگل فناوری فضایی خودروی برقی حاکمیت سایبری هوش مصنوعی تلسکوپ شرکت دانش بنیان خودروی خودران ناسا حکمرانی فضای مجازی اینستاگرام نجوم پارک علم و فناوری دانشگاه تهران دستگاه سورتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۴۳۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از آغاز عملیات اجرایی امحاء مزارع آلوده به فاضلاب خام در شرق کلان شهر شیراز خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، محمد میرزایی در حاشیه عملیات مذکور گفت: از صبح سه شنبه یازدهم اردیبهشت ماه عملیات امحاء مزارع مذکور در سطح 270 هکتار از اراضی منطقه گردخون در حومه کلان شهر شیراز آغاز شده است. 

این مقام مسئول با اذعان به اینکه کار قلع و قمع مزارع گندم و جو آبیاری شده با فاضلاب خام با بکارگیری قریب به 20 دستگاه تراکتور و پنج دستگاه لودر در حال انجام است، تصریح کرد: پیش بینی می‌شود این اقدام در بیش از ده قطعه از مزارع تا پایان روز به اتمام برسد. 

وی با بیان اینکه کار امحاء مزارع به دستور مقام قضایی و نظر شبکه بهداشت و درمان مبنی بر آلودگی مزارع در دستور کار مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز قرار گرفته است، ابراز کرد: این عملیات با مشارکت دستگاه‌های متولی در قالب گشت‌های هم‌پوشان برنامه ریزی و به مرحله اجرا رسیده است. 

میرزایی با تاکید بر اینکه حفظ سلامت عموم جامعه و تولید محصول سالم عاری از هرگونه آلودگی خط قرمز متولیان تولید است، بیان کرد: جهاد کشاورزی همگام با دیگر نهاد‌های ذی مدخل به طور جدی با هرگونه تهدید سلامت مردم مقابله و با سوء استفاده گران به هر شکل ممکن برخورد قانونی خواهد کرد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز ضمن اطمینان خاطر به مصرف کنندگان محصولات کشاورزی به جهت صیانت از تولید محصول سالم و با کیفیت افزود: صیانت از تولید محصول سالم امری فرا دستگاهی است که نیازمند همکاری تمامی دستگاه است.

انتهای پیام/424/.

دیگر خبرها

  • تک‌کشتی پسته، کشاورزی خوشاب را تهدید می‌کند
  • عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • تک‌کشتی پسته، کشاورزی خوشاب خراسان رضوی را تهدید می‌کند
  • تولید شمش در شرکت فولاد شادگان
  • پیشگیری از سرقت دوچرخه و موتورسیکلت با ساخت پارکینگ هوشمند
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد