Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخبار شرکتها؛ به گزارش سایپانیوز، مسعود پروین ادامه داد: با تامین صورت گرفته قطعات، تعداد کسری قطعات خودروهای ناقص در پارکینگ های سایپا به حدود ۴۰ هزار دستگاه رسیده که معادل یک ماه تولید در گروه خودروسازی سایپا است و تکمیل و تحویل آنها به سرعت در حال انجام است.

وی ادامه داد: روند کاهش این تعداد خودرو ناقص در مقایسه با تیراژ تولید ماهانه و براساس فرآیندهای تولیدی، کیفی، تجاری‌سازی و تحویل و حمل، آماری قابل قبول به حساب می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون برنامه ریزی جامع تولید سایپا اظهار کرد: با وجود مشکلات ناشی از محدودیت های بین المللی، شرایط کرونایی و اختلال جهانی در تولید برخی قطعات با تکنولوژی بالا نظیر چیپ‌ست و IC، از ابتدای سال ۱۴۰۰ تاکنون، اقدامات لازم برای تامین بیش از ۱۵۰ هزار قطعه از کسری قطعه‌سازان توسط شرکت سایپا به عمل آمده و برنامه‌ریزی برای ادامه این روند و تکمیل محصولات باقیمانده با تمام توان ادامه دارد.

وی افزود: اولویت و ترجیح گروه خودروسازی سایپا این است که از ظرفیت تولیدکنندگان داخلی و طرح‌های بومی‌سازی شده برای رفع این مشکل استفاده کند.

معاون برنامه ریزی جامع تولید سایپا در پایان با بیان اینکه عدم تحویل خودرو به مشتریان از چند جهت برای سایپا زیان آور است، افزود: با دستور و تاکید مدیرعامل گروه سایپا تامین قطعات کسری و تکمیل خودروهای ناقص موجود در پارکینگ‌ها در اولویت برنامه‌های این گروه خودروسازی بوده و تلاش می‌کنیم تا در آینده نزدیک، این خودروها را به کمترین تعداد ممکن برسانیم.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: خودرو سایپا تکمیل قطعات تحریم و کرونا تامین قطعات سایپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۶۰۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در ۱۴۰۴

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی از راه‌اندازی واحد PDH پتروشیمی رجال به‌عنوان نخستین PDH کشور تا اوایل سال آینده خبر داد و گفت: سایر طرح‌های PDH نیز در مرحله اجرا قرار دارند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مرتضی شاه‌میرزایی، مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: جهش در تولید کالا و تجهیزات کنار افزایش تولید محصولات پتروشیمی از برنامه‌های صنعت پتروشیمی در سال 1403 است و به این منظور برنامه‌های مختلفی ترسیم شده که حرکت دانش‌بنیان‌ها در مسیر جهش تولید کالا و تجهیزات، یکی از آن‌هاست.

وی ادامه داد: این موضوع با هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی مطرح و تأکید شده است که کالاهای مورد نیاز خود را با استفاده از توان داخلی تأمین کنند تا شاهد جهش بزرگ و انقلابی در ساخت داخل باشیم، البته تا جایی‌ که آسیبی به برنامه تولید وارد نشود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی افزود: جهت‌گیری‌ها در اجرای طرح‌ها و پروژه‌های صنعت پتروشیمی نیز به‌سمت کالاها و تجهیزات دانش‌بنیان است که پیش از این در خارج سفارش‌گذاری می‌شد.

وی با اشاره به برنامه فشرده وزارت نفت برای رفع ناترازی بنزین با توجه به افزایش تقاضاها، گفت: با توجه به دستور وزیر نفت و سیاست دولت، صنعت پتروشیمی وارد این حوزه می‌شود تا به‌جای صادرات، از متانول تولیدی صنعت پتروشیمی با فرایند MTG بنزین تولید شود.

شاه‌میرزایی همچنین با توجه به اعلام آمادگی متانول‌سازها برای تولید بنزین، اضافه کرد: معافیت‌ها و مشوق‌هایی برای این واحدها در نظر گرفته شده است و مراحل نهایی برنامه‌ریزی زیرساخت‌ها و سازوکارهای لازم برای سرمایه‌گذاری تولید بنزین از متانول انجام شده است، زیرا ظرفیت تولید متانول در کشور بالاست و زنجیره این محصول توسعه نیافته است.

وی ادامه داد: دولت سیزدهم به‌طور ویژه در زمینه تکمیل زنجیره محصولات برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری کرده است.

معاون وزیر نفت با بیان اینکه هلدینگ‌هایی همچون پتروفرهنگ و شستان که واحدهای متانولی بیشتری دارند باید بخشی از ظرفیت خود را برای تولید دیگر محصولات زنجیره آماده و برنامه‌ریزی کنند، گفت: بخشی از واحدهای MTP و MTG در قطب پارسیان در مجاورت قطب عسلویه احداث خواهند شد.

وی از راه‌اندازی واحد PDH پتروشیمی رجال به‌عنوان نخستین PDH کشور تا اوایل سال آینده خبر داد و گفت: سایر طرح‌های PDH نیز در مرحله اجرا قرار دارند و سرمایه‌گذاران به‌دنبال این هستند که صرفه اقتصادی این طرح را افزایش دهند.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با ابراز اینکه "هم‌اکنون حدود 127 مجوز طرح پتروشیمی به‌طور رسمی صادر شده است."، افزود: طرح‌های برنامه هفتم توسعه به‌طور میانگین حدود 37درصد پیشرفت دارند.

وی راهبرد اصولی دولت سیزدهم را تکمیل زنجیره ارزش به‌منظور پرهیز از خام‌فروشی و ایجاد ارزش افزوده از منابع هیدروکربوری اعلام و بیان کرد: مجوز حدود 17 طرح پتروشیمی پس از بازنگری‌های انجام‌شده لغو شد و طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش جایگزین آن‌ها شدند.

شاه‌میرزایی خاطرنشان کرد: همچنین طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش در قالب 21 بسته به هلدینگ‌ها ابلاغ و مجوزهای لازم صادر شده است که با جدیت پیگیر اجرای آن‌ها هستیم.

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • راه‌اندازی نخستین واحد تولید پروپیلن از پروپان در ۱۴۰۴
  • راه‌اندازی نخستین PDH کشور در سال ۱۴۰۴
  • «طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش» جایگزین ۱۷ طرح پتروشیمی شدند
  • روند خوب تولید؛ توقف فروش رسمی/خودروهای تولیدی کجا هستند؟
  • تامین گوشت گرم در استان یزد
  • یک برگ دیگر از ناکارآمدی های دولت سیزدهم/ تولیدات خودروسازان داخلی کجاست؟
  • محدودیت یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • تلاوت آیات سوره بقره از سوی گروه تواشیح بین المللی تسنیم
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی