Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌ گزارش ایرنا از میراث‌آریا، سید عزت‌الله ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در نامه‌ای به سید رضا مرتضوی استاندار اصفهان نوشت: در اجرای بند (ج) ماده واحده قانون تشکیل سازمان میراث‌فرهنگی کشور مصوب ۱۳۶۴ مجلس شورای اسلامی و بند ششم ماده سوم قانون اساسنامه سازمان میراث‌فرهنگی کشور مصوب ۱۳۶۷ مجلس شورای اسلامی مبنی بر ثبت آثار ارزشمند منقول و غیرمنقول فرهنگی تاریخی کشور در فهرست آثار ملی و فهرست‌های ذی‌ربط، مراتب ثبت اثر فرهنگی تاریخی خانه آیت‌الله اشرفی اصفهانی واقع در استان اصفهان، شهرستان خمینی شهر، بخش مرکزی، شهر خمینی شهر، بخش مرکزی، شهر خمینی شهر، خیابان شریعتی جنوبی که پس از طی تشریفات قانونی لازم به شماره ۳۳۴۹۶ مورخ ۱۰ آبان ۱۴۰۰ در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است، ابلاغ می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی تاکید کرد: اثر مذکور تحت حفاظت و نظارت این وزارت است و هر گونه دخل و تصرف یا اقدام عملیاتی که منجر به تخریب یا تغییر هویت آن شود برابر مواد ۵۵۸ لغایت ۵۶۹ از کتاب پنجم قانون مجازات‌های اسلامی، تعزیرات و مجازات‌های بازدارنده، جرم محسوب می‌شود و مرتکب مشمول مجازات‌های قانونی خواهد شد و مرمت و بازسازی اثر صرفا با تأیید و نظارت این وزارت ممکن خواهد بود. 

ضرغامی همچنین در ۹ نامه دیگر به استاندار اصفهان، مراتب ثبت ۹ اثر فرهنگی‌تاریخی به شرح زیر را به وی ابلاغ کرد:

کاروانسرای حمام کوهپایه واقع در شهرستان اصفهان، بخش کوهپایه، شهر کوهپایه، خیابان حافظ غربی، بازار کوهپایه به شماره ۳۳۴۸۵، مورخ ۱۴۰۰/۸/۱۰، 

قلعه سردرب روستای لاو واقع در شهرستان مبارکه، بخش مرکزی، دهستان طالخونچه، روستای لاو به شماره ۳۳۴۸۶، مورخ ۱۴۰۰/۸/۱۰، 

عمارت تاریخی روستای مندآباد- شهرستان کوهپایه واقع در شهرستان اصفهان، بخش کوهپایه، دهستان جبل، روستای مندآباد، بخش جنوبی روستا به شماره ۳۳۴۸۷ مورخ ۱۴۰۰/۸/۱۰، 

محدوده بافت تاریخی روستای ایراج واقع در شهرستان خور و بیابانک، بخش مرکزی، دهستان نخلستان، روستای ایراج به شماره ۳۳۴۸۹ مورخ ۱۴۰۰/۸/۱۰، 

قلعه ایراج واقع در شهرستان خور و بیابانک، بخش مرکزی، دهستان نخلستان، روستای ایراج به شماره ۳۳۴۹۰ مورخ ۱۴۰۰/۸/۱۰، 

خانه سرو واقع در شهرستان کاشان، بخش مرکزی، شهر کاشان، خیابان فاضل نراقی، کوچه فرهنگ ۳۵، به شماره ۳۳۴۹۱ مورخ ۱۴۰۰/۸/۱۰، 

خانه صباغیان واقع در شهرستان کاشان، بخش مرکزی، شهر کاشان، خیابان باب الحوائج، کوچه حاجت هفتم به شماره ۳۳۴۹۲ مورخ ۱۴۰۰/۸/۱۰، 

خانه نخودی واقع در شهرستان آران و بیدگل، بخش کویرات، شهر ابوزیدآباد، محله توی ده، جنب امامزاده به شماره ۳۳۴۹۴ مورخ ۱۴۰۰/۸/۱۰، 

خانه حکیم‌باشی واقع در شهرستان کاشان، بخش مرکزی، شهر کاشان، خیابان فاضل نراقی، کوچه حکیم‌باشی، به شماره ۳۳۴۹۵ مورخ ۱۴۰۰/۸/۱۰.

به گزارش ایرنا، طبق آیین‌نامه و دستورالعمل‌های مصوب، شورای ملی ثبت آثار، بررسی و تصویب شرایط و ارزش ثبت آثار در چهار حوزه آثار غیرمنقول (اماکن تاریخی فرهنگی)، آثار منقول (اموال فرهنگی و اشیا تاریخی)، آثار طبیعی (مناظر بدیع جغرافیایی، محوطه‌های طبیعی- تاریخی، پدیده‌ها و نمونه‌های ارزشمند گیاهی، جانوری و زیستگاه‌ها) و آثار ناملموس (رویدادها، مراسم و آیین‌های معنوی و فرهنگی، آواها و مهارت‌ها و شیوه‌های پخت غذاهای سنتی و...) در فهرست ملی را در بر می‌گیرد.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی رییس شورا، معاون میراث‌فرهنگی نایب رییس و مدیرکل دفتر ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی‌وطبیعی به عنوان دبیر شورا هستند که جلسات آن به صورت دوره‌ای و بر اساس پرونده‌های موضوعی با حضور اشخاص حقوقی ثابت، اشخاص حقیقی و تعدادی از صاحب‌نظران و نمایندگان دستگاه‌ها و سازمان‌های مرتبط با هر پرونده به صورت متغیر تشکیل می‌شود.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی خیابان حافظ عزت الله ضرغامی اصفهان میراث فرهنگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی خیابان حافظ عزت الله ضرغامی مجلس شورای اسلامی خیابان حافظ عزت الله ضرغامی اصفهان میراث فرهنگی وزیر میراث فرهنگی واقع در شهرستان مورخ ۱۴۰۰ ۸ ۱۰ بخش مرکزی ثبت آثار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۶۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آژیر قرمز در اصفهان / فرونشست به آثار باستانی هم رسید

ترک‌های اصفهان، به میراث هم رسید.

به گزارش دنیای اقتصاد، آژیر قرمز برای شهری که تمام هویتش را از میراث ملموس و ناملموس خود می‌گیرد، روشن شد.

فرونشست اصفهان تا آنجا پیش رفت که حالا به میراث عظیم چند صد ساله و بلکه ۲۰۰۰ ساله اصفهان رسید و ترک‌ها با سرعت بر روی دیواره‌ها و سقف بنا‌ها پیش می‌روند. اصفهان که یکی از توریستی‌ترین مقاصد گردشگری کشور محسوب می‌شود، باید دید با قرار گرفتن در این چالش بزرگ، به مرگ توریسم و اقتصاد این بخش نزدیک می‌شود؟

بحران آب به‌واسطه برداشت‌های بی‌رویه چه در حوزه کشاورزی و صنعت و چه در حوزه گردشگری و ساخت و ساز‌های بی‌رویه، این میراث جهانی را به سکانس آخر رسانده است.

زاینده‌رودی که زمانی به زنده‌رود شهرت داشت، حالا به کمترین میزان خود رسیده و آب‌های زیرزمینی و سفره‌ها خالی از آب شده‌اند.

آبیاری‌های غیراصولی در بخش کشاورزی و توسعه بیش از حد صنایع، بلای جان اصفهان و میراث کهنش شده است.

خشکسالی، آلودگی هوا و محیط زیست، فرونشست، مهاجرت و حتی نزاع‌های قومی همه ناشی از عدم مدیریت برای مصرف آب است، که زنگ خطر را برای اصفهان روشن کرده است.

دیگر خبرها

  • ضرورت بازنگری در حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • ضرورت بازنگری حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • همکاری گروه بین المللی ایسکارسا با میراث فرهنگی در مرمت بنا‌های تاریخی نطنز
  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد
  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود
  • نمایشگاهی از نیم قرن تلاش برای احیای جلفا
  • دستگیری باند حفاران غیرمجاز حریم قلعه تاریخی هزاره اول پیش از میلاد
  • انهدام باند حفاران غیرمجاز در ارومیه
  • آژیر قرمز در اصفهان / فرونشست به آثار باستانی هم رسید
  • اقدامات لازم جهت حفظ اموال فرهنگی در بروجرد ضروری است