Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@21:40:16 GMT

پویش مردمی کپه‌کاری باریجه در مراتع سرخه

تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۷۶۵۴۹

پویش مردمی کپه‌کاری باریجه در مراتع سرخه

به گزارش خبرگزاری فارس از سرخه، حمیدرضا سعیدی، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سرخه به خبرنگاران اظهار کرد: پویش مردمی کپه‌کاری باریجه در مراتع سرخه و هم‌اندیشی با استفاده بهینه از مشارکت جوامع محلی، ساکنان روستای عبدالله‌آباد، تعاونی فراگیر شهرستان، بسیج جامعه کشاورزی در امر پویش بذرکاری همراهی و مساحت ۱۰۰ هکتاری از اراضی ملی بذرکاری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با این حجم از مساحت جز با کمک و مشارکت مردم امکان احیا، حفاظت و بهره‌برداری درست امکان‌پذیر نخواهد بود، که با اطلاع‌رسانی و ترویج فرهنگ منابع طبیعی استقبال خوبی از پویش در شهرستان شده است.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سرخه ضمن تحسین مشارکت مردم و تشکل، دهیاری، شورای روستا عبدالله‌آباد، به اهمیت نقش مشارکت‌های مردمی در پیشبرد اهداف سازمان جنگل‌ها و مراتع کشور اشاره کرد و گفت: این طرح به منظور اجرایی کردن سیاست‌های ایجاد اشتغال و تولید ملی، لزوم مشارکت مردمی و همچنین ترویج فرهنگ منابع طبیعی با حضور تشکل‌ها، جوامع محلی و همیاران طبیعت اجرا شد.

سعیدی حفظ، احیا، توسعه و بهره‌برداری چهار هدف اصلی سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور برشمرد و گفت: طرح کپه کاری گیاهان دارویی و صنعتی از جمله پروژه‌هایی است که هر چهار هدف را توأماً دنبال می‌کند.

وی حفظ خاک و جلوگیری از فرسایش بادی، تأمین علوفه، تولید محصولات دارویی و صنعتی، ایجاد و افزایش اشتغال، حفظ ذخایر ژنتیک گیاهی و جانوری، احیای عرصه‌های منابع طبیعی، حفاظت خاک، اصلاح و احیای مراتع، بهبود وضعیت پوشش گیاهی، افزایش نفوذپذیری خاک و کمک به حفظ رطوبت را از جمله اهداف و اثرات اجرای پروژه کپه کاری باریجه عنوان کرد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سرخه افزود: با توجه به وجود پایه‌های بومی باریجه در این منطقه، احتمال موفقیت و نتیجه بخشی پروژه بسیار بالا بوده و چنانچه روند حفظ و توسعه گیاه و به همین صورت ادامه یابد و بهره‌برداری از گیاه اصولی باشد در سال‌های آتی ما شاهد پوشش قوی‌تری از باریجه در مراتع عبدالله‌آباد شهرستان سرخه خواهیم بود.

سعیدی با اشاره به اهداف پویش نهال‌کاری و بذرکاری گفت: پویش نهال‌کاری و بذرکاری از هشت دی‌ماه به صورت سراسری در کشور شروع شده و تا پایان سال ادامه دارد و این طرح با هدف هر نفر یک نهال و هر شهید یک هزار نهال غرس و میلیون‌ها نهال و بذر در سراسر کشور کاشته می شود.

انتهای پیام/۷۴۰۰۷/ز/م/

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان سرخه منابع طبیعی کپه کاری باریجه شهرستان سرخه منابع طبیعی کپه کاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۶۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره‌ ۶ میلیون مترمکعب روان‌آب در سازه‌های آبخیز‌داری سمنان

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان از ذخیره‌سازی ۶ میلیون مترمکعب روان‌آب در سازه‌های آبخیز‌داری این استان پس از بارش‌های اخیر خبر داد. - اخبار استانها -

جعفر مرادی حقیقی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در سمنان، اظهار داشت: این مهم در بارندگی‌های بهاری و پایان فصل زمستان ذخیره‌سازی شده است.

وی از وجود یک هزار و 500 سازه آبخیزداری در استان سمنان خبر داد و گفت: ظرفیت و مجموع حجم ذخیره‌سازی آن 12 میلیون متر مکعب است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان با اشاره به کمبود بارندگی در استان سمنان و کاهش منابع آبی، گفت: ذخیره‌سازی این میزان آب که حاصل بارندگی‌های فصل بهار یعنی فروردین و اردیبهشت‌ماه امسال است، بسیار حائز اهمیت است.

مرادی حقیقی با اشاره به اهمیت سازه‌های آبخیزداری گفت: این سازه‌ها علاوه بر حفظ آب و در نهایت ذخیره‌سازی آب به جلوگیری از وقوع سیلاب نیز کمک شایانی می‌کنند.

انتهای پیام/363/

دیگر خبرها

  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • تحقیقات محققین در حوزه کشاورزی باید کاربردی باشد
  • ذخیره‌ ۶ میلیون مترمکعب روان‌آب در سازه‌های آبخیز‌داری سمنان
  • ۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس
  • گرامیداشت یاد شهید ناصر پیروی در رشت
  • رفع تصرف ۸۰۰۰ متر از اراضی ملی در رحیم آباد رودسر
  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی