Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، رادیو دولتی پاکستان این اظهارات را به نقل از «سید محمدعلی حسینی» طی مصاحبه وی با این رسانه رسمی که روز شنبه منتشر شد، عنوان کرد.

سفیر کشورمان طی این مصاحبه آخرین تحولات پیرامون روابط دوجانبه ایران و پاکستان، تعاملات اقتصادی، تحولات افغانستان، حق مشروع جمهوری اسلامی ایران برای استفاده از فناوری صلح آمیز هسته‌ای و همکاری‌های منطقه‌ای تهران و اسلام‌آباد را تبیین کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درخصوص توسعه مراودات مرزی و تجاری گفت: ایران و پاکستان در حال همکاری برای ایجاد دو گذرگاه مرزی جدید و شش بازارچه مرزی مشترک برای تقویت فعالیت های تجاری بین دو کشور هستند.

حسینی افزود: دو کشور متعهد هستند حجم مبادلات تجاری موجود را از یک و نیم میلیارد دلار را در دو سال آینده به بیش از پنج میلیارد دلار افزایش دهند.

وی اظهار داشت: در حال حاضر یک گذرگاه در مرز میرجاوه-تفتان برای تجارت دوجانبه فعال است و زیرساخت گذرگاه‌های جدید ریمدان و پیشین نیز تقویت می‌شود.

سفیر ایران در پاکستان افزود که دو کشور همسایه در راستای تقویت فعالیت های تجاری برای تاسیس ۶ بازارهای مرزی مشترک تلاش می کنند و هم اکنون اولویت ما بر فعال سازی ۳ بازارچه مرزی متمرکز است.

وی گفت: پاکستان و ایران در همه زمینه ها دارای اشتراکات به ویژه از لحاظ مذهب، تاریخ و فرهنگ است و بازدیدهای مستمر در سطوح بالا باعث افزایش همکاری ها در همه بخش ها برای منافع و توسعه متقابل شده است.

سفیر ایران ابراز اطمینان کامل کرد که دو کشور علاوه بر همکاری امنیتی، پتانسیل افزایش همکاری های تجاری و اقتصادی را نیز دارند. همچنین حصارکشی بیش از ۹۰۰ کیلومتر مرزهای مشترک مانع از تردد اشرار و قاچاق کالا می شود.

وی در پاسخ به سوالی گفت: تهران در حال گسترش همکاری کامل با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در خصوص برنامه‌های صلح‌آمیز هسته‌ای خود و به تعهدات بین‌المللی پایبندی کامل دارد.

سفیر ایران درباره اوضاع افغانستان نیز گفت: نشست اخیر وزرای خارجه سازمان همکاری اسلامی در اسلام‌آباد ابتکار خوب پاکستان برای برجسته کردن موضوع بشردوستانه در کشور جنگ‌زده افغانستان بود درحالی که روزانه بیش از پنج هزار پناهجو وارد ایران می‌شوند.

وی در ادامه گفت که کشورهای اروپایی باید برای جلوگیری از فاجعه در افغانستان‌ نقش آفرینی کنند. درحالی که تهران کاملا متعهد به صلح و ثبات در افغانستان است زیرا بی ثباتی در این کشور مستقیماً همه کشورهای منطقه به ویژه ایران و پاکستان را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

حسینی گفت: جمهوری اسلامی ایران و پاکستان برای امنیت در مرزهای مشترک و منطقه رایزنی و تعامل منظم دارند و از سازوکار موثر برای جلوگیری از ناامنی و مقابله با اشرار برخوردار هستند.

برچسب‌ها سفیر ایران در پاکستان جمهوری اسلامی ایران کنترل مرزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سفیر ایران در پاکستان جمهوری اسلامی ایران کنترل مرزی سفیر ایران در پاکستان جمهوری اسلامی ایران کنترل مرزی ایران و پاکستان سفیر ایران همکاری ها دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۷۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو

سفیر جمهوری اسلامی ایران در ترکیه با حضور در موسسه آموزشی سازمان همکاری‌های اقتصادی (اکو) با «مهمت آکیف» رئیس این موسسه دیدار و گفتگو کرد.

 به گزارش ایسنا، «محمدحسن حبیب‌اله‌زاده» در این ملاقات با قدردانی از تلاش‌های موسسه آموزشی اکو در چند سال گذشته در جهت گسترش فعالیت‌های موسسه در بین کشورهای عضو اکو، برای مشارکت هر چه بیشتر کشورمان در برنامه‌ها و فعالیت‌های آموزشی اکو ابراز آمادگی کرد.

سفیر کشورمان در آنکارا  همچنین با اشاره به ظرفیت‌های موجود و پیشرفت‌های علمی برجسته درجمهوری اسلامی ایران به ‌ویژه در دهه‌های اخیر در زمینه‌های گوناگون مانند نانوتکنولوژی، کسب مدال‌های متعدد در المپیادهای علمی توسط دانش آموزان و نیز وجود دانشگاه‌های بسیار معتبر به عنوان بستر لازم برای جذب دانشجویان بین‌الملل به ‌ویژه از کشورهای عضو اکو، نسبت تقویت همکاری‌های آموزشی اعلام آمادگی کرد.

وی همچنین آمادگی کشورمان برای بهره‌برداری بهتر از فرصت ریاست دوره‌ای جمهوری اسلامی ایران بر سازمان اکو در سال ۲۰۲۴ برای تقویت همکاری‌های آموزشی را اعلام کرد.

 مهمت آکیف، رئیس موسسه آموزشی اکو نیز در این دیدار با اشاره به اقدامات این موسسه در سال‌های اخیر در راستای توسعه آموزش در کشورهای عضو اکو، تلاش‌های انجام ‌شده برای انطباق فعالیت‌های موسسه با نیازهای کشورهای عضو را برشمرد.

رئیس موسسه آموزشی اکو همچنین با اشاره به برخی تجارب موفق کشورمان در حوزه آموزشهای تخصصی از جمله دانشگاه‌ علمی و کاربردی، خواستار تقویت همکاری‌ها با کشورمان در حوزه امور آموزشی شد.

در این دیدار برخی زمینه های همکاری میان موسسه آموزشی اکو و وزارتخانه های آموزش و پرورش و علوم، تحقیقات و فناوری مورد گفتگو و تبادل نظر قرار گرفت.

به گزارش ایسنا ، موسسه آموزشی اکو یکی از آژانس های تخصصی سازمان همکاری های اقتصادی(اکو) است که بر اساس تصمیم نشست ماه می ۱۹۹۸ شورای وزیران این سازمان تاسیس شد.

هدف اصلی این موسسه، توسعه همکاریهای علمی و آموزشی بین کشورهای عضو، تقویت زیرساخت های آموزشی و پرورشی وکمک به توسعه اقتصادی اجتماعی و دستیابی کشورهای عضو به اهداف آموزشی و دانشگاهی است.

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آشنایی با حریفان جوانان ایران در لیگ ملت‌های والیبال آسیای مرکزی
  • بازدید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • بازددید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • سخنگوی وزارت خارجه : معاهده حقابه ایران و افغانستان در حال اجراست
  • طالبان هیچ‌گونه قاعده و قانونی در حوزه مرزبانی ندارد
  • بررسی اقدامات انجام شده برای تامین آب شرب روستاهای مرزی اسلام آباد، دیناران و دولکان
  • برهم خوردن سخنرانی سفیر آلمان در پاکستان +فیلم
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو
  • اعلام آمادگی ایران برای همکاری دفاعی و امنیتی با هند
  • سفر معاون وزیر خارجه آمریکا برای بررسی تحولات افغانستان