Web Analytics Made Easy - Statcounter

آبریزش بینی، سردرد، گلودرد و عطسه از شایع‌ترین عوارض اومیکرون گزارش شده است اما ۲ علامت جدید سویه جدید کرونا مربوط به گلو و سر نیست.

به گزارش برنا؛ بر اساس گزارش‌های ارائه شده توسط مبتلایان به اُمیکرون مشخص شده که علائم سویه اُمیکرون با سه علامت کووید اولیه متفاوت است.

سرویس سلامت همگانی بریتانیا(NHS) همچنان درجه حرارت بالا، سرفه مداوم جدید و از دست دادن یا تغییر حس بویایی یا چشایی را به عنوان سه علامت هشدار دهنده اصلی عفونت کروناویروس ذکر می‌کند اما با توجه به گزارش‌های متعدد در مورد ابتلا به اُمیکرون به نظر می‌رسد علائم این سویه بیش از دیگر سویه‌ها شبیه سرماخوردگی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داده‌های جدید از برنامه مطالعاتی زویی کووید(ZOE) ۲ نشانه جدید عفونت اُمیکرون را شناسایی کرده که بدن را به روشی متفاوت از سایر علائم رایج تحت تاثیر قرار می‌دهد.

تیم اسپکتور، پروفسور اپیدمیولوژی ژنتیک در کینگز کالج لندن ،در این خصوص توضیح داد: افراد زیادی در مراحل اولیه عفونت احساس تهوع را گزارش کرده‌اند.

وی گفت: این علامت بین کسانی که ۲ مرتبه واکسینه‌ شده و دوز تقویت‌کننده دریافت کرده‌اند، رایج اما تاثیرات این سویه همچنان خفیف است.

یکی دیگر از علائم نوظهور میان افراد مبتلا به  اُمیکرون کمردرد است.

داده‌های مربوط به این سویه در بریتانیا، ایالات متحده و آفریقای جنوبی، مکانی که جهش برای اولین بار شناسایی شد، نشان می‌دهد که کمردرد یکی از علائم هشداردهنده اولیه عفونت با اُمیکرون است. کمردرد ممکن است سپس به دردهای عضلانی در سراسر بدن تبدیل شود و بسیاری از افراد درد بدن را به‌ عنوان یک علامت رایج گزارش کنند.

علائم اصلی ابتلا به اُمیکرون چیست؟

برنامه مطالعه زویی کووید علائمی مثل آبریزش بینی، سردرد، عطسه، سرفه‌های مداوم و گلودرد را به‌ عنوان علائم اصلی عفونت به اُمیکرون فهرست کرده و علائم دیگر نیز می‌تواند شامل تعریق شبانه، خستگی، بدن درد و تهوع باشد.

پروفسور اسپکتور هشدار داد مردم باید از علائم نوظهور اُمیکرون آگاه باشند زیرا اکثر افراد در ابتلا به آن علائمی مانند سویه‌های قبلی ویروس کرونا تب یا از دست دادن حس چشایی یا بویایی نخواهند داشت.

وی گفت: بسیاری از علائم ابتلا به اُمیکرون شبیه سرماخوردگی یا برخی بیماری‌های ویروسی دیگر است. بدون داشتن هیچیک از علائم اولیه که قبلا گزارش شده، باز هم مردم باید از مواردی که در حال حاضر گزارش می‌شود، آگاه باشند. 

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سلامت سرماخوردگی ژنتیک لندن کمردرد ایالات متحده ویروس کرونا امیکرون اومیکرون ا میکرون ابتلا به ا علائم ا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۸۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این ربات سرطان ریه را تشخیص می دهد/ دقت بیشتر، آسیب کمتر (فیلم)

پزشکان امیدوارند این ربات در تشخیص ایمن و دقیق تر سرطان ریه موثر باشد.

به گزارش عصرایران به نقل از رویترز، پزشکان بر این باورند که تشخیص زودهنگام در حفظ زندگی مبتلایان به سرطان موثر است.

براساس گزارش موسسه ملی سرطان سالانه 125 هزار نفر در آمریکا به خاطر سرطان ریه جان خود را از دست می‌دهند.

این ریز روبات که از دستگاه‌های فعلی دقیق‌تر و ظریف تر است قادر به حرکت در محدوده گسترده تری از ریه و تشخیص غده و زائده های ریزتر و مشکوکتری است.

جزئیات بیشتر در باره نحوه کار و عملکرد این ربات را در تصاویر گزارش ببینید.

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: راهی برای تشخیص زودهنگام سرطان ریه روش درمانی جدید برای سرطان ریه ۷ علامت ابتلا به سرطان ریه

دیگر خبرها

  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • با عوارض ناشی از گازگرفتگی حیوانات چه باید کرد؟
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • ۶ علامت مهم حمله قبلی را بشناسید
  • این ربات سرطان ریه را تشخیص می دهد/ دقت بیشتر، آسیب کمتر (فیلم)
  • از صدای خودرو به شخصیت افراد پی ببرید/ رابطه عجیب صدای بلند خودرو و ابتلا به سادیسم، روان‌پریشی و خودشیفتگی
  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید
  • سندرم ناخن زرد چیست؟