Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته پیشگیری و بهداشت ستاد ملی کرونا گفت: اساس رنگ‌بندی شهرهای ایران اشتباه است و باعث گمراهی می‌شود.

حمید سوری، رئیس کمیته پیشگیری و بهداشت ستاد ملی کرونا، در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری برنا گفت: اگر به محتوای موضوع فکر کنیم، اومیکرون می‌تواند پایان پاندمی کرونا باشد اما احتمال آن بسیار ضعیف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه احتمال اینکه اومیکرون پایان پاندمی کرونا باشد، صفر نیست و مطمئنا احتمال وقوع آن خیلی کم است، افزود: شاخص‌هایی داریم که بتوانیم درباره آن‌چه پیش‌روی جامعه بشری است، قضاوت کنیم.

سوری ادامه داد: اپیدمی با یک دکمه روشن و خاموش نمی‌شود. اپیدمی برای آنکه به مرحله خاموشی برسد اول باید حذف شود؛ سپس ریشه‌کن و بعد خاموش شود.

رئیس کمیته پیشگیری و بهداشت ستاد ملی کرونا افزود: برای اینکه بتوانیم اپیدمی را حذف کنیم باید توزیع مکانی رخدادها را از حالت اجتماعی به خوشه‌ای تغییر دهیم. در حال حاضر در کشور هیچ جایی را نداریم که احتمال ابتلا به کرونا در آن صفر باشد و همه جا احتمال ابتلا به کرونا وجود دارد.

سوری تصریح کرد: در برخی کشور احتمال ابتلا را به صفر رساندند بنابراین فقط در جاهای محدودی احتمال ابتلا به کرونا برای آن وجود دارد و این امر به صورت خوشه‌ای محقق می شود. این امر در کنترل اپیدمی یک قدم جلوتر است.

وی با اشاره به  انتقال بیماری در تعداد بالایی از کشورهای جهان به صورت اجتماعی است، ادامه داد: در ادامه زمانی که اپیدمی به صورت خوشه‌ای درمی‌آید در ادامه باید به صورت تک موردی تبدیل شود و ابتلا را به صورت تک موردی در برخی جاها مشاهده کرد.

رئیس کمیته پیشگیری و بهداشت ستاد ملی کرونا تصریح کرد: ما با یک اپیدمی محدود مواجه نیستیم بلکه با یک پاندمی مواجه هستیم که گسترش آن در سطح جهان است و بیش از 200 کشور جهان به کرونا آلوده هستند.

وی با اشاره به اینکه  پیش‌بینی‌هایی برای پایان کرونا بسیار غیر محتمل به نظر می‌آید، گفت: حداقل طی یک سال آینده نباید منتظر خاموشی اپیدمی کرونا باشیم.

سوری افزود: در کشور ایران ابتلا به کرونا همچنان به صورت اجتماعی است و هیچ جایی وجود ندارد که احتمال ابتلا به بیماری در آن‌جا صفر باشد.

رئیس کمیته پیشگیری و بهداشت ستاد ملی کرونا درباره رنگ‌بندی شهرهای ایران ادامه داد: اساس رنگ‌بندی شهرهای ایران اشتباه است و باعث گمراهی می‌شود. زمانی که اعلام می‌شود شهری آبی است، تنها نمی‌توانیم بر اساس آمار بستری اعلام کنیم که شهر آبی است و خطری در آن نیست. برای اعلام خطر شهرها باید سایر شاخصها را نیز در نظر بگیریم.

وی درباره فعالیت تیم‌های واکنش سریع گفت: این تیم‌ها متأسفانه دیگر فعال نشدند؛ البته به صورت غیر رسمی توسط قرارگاه ستاد ملی کرونا زیر نظر وزارت کشور در حال فعالیت هستند همچنین فراوانی این تیم‌ها کم شده است.

سوری درباره ابتلا کودکان به اومیکرون ادامه داد: اگر چه امکان ابتلا به بیماری کرونا خصوصا اومیکرون در کودکان زیاد نیست اما احتمال ابتلا و نقش انتقال دهنده بیماری در آن‌ها زیاد است.

رئیس کمیته پیشگیری و بهداشت ستاد ملی کرونا گفت: کودکان ضمن اینکه باید مراقبت و کنترل بیشتری نسبت به محافظت داشته باشند، تماس‌های آن‌ها نیز باید محدود و کنترل شود.

وی با اشاره به اینکه در شرایط اومیکرون و حتی در شرایطی که به طغیان بیماری نرسیدیم و توصیه عمومی این است که تجمعات را در محیط‌های سربسته تا 50 درصد و در محیط‌های سرباز تا 25 درصد کاهش دهیم، افزود: زمانی که به حالت طغیان بیماری برسیم باید تهمیدات بیشتری برای پیگیری در نظر بگیریم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سلامت برنا جامعه جهان جهان ایران ابتلا به بیماری ایران شاخص وزارت کشور کودکان ابتلا به بیماری کودکان پاندمی کرونا رنگ بندی شهرها احتمال ابتلا ابتلا به کرونا رنگ بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۸۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان هفته بارانی برای کرمان

کارشناس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان کرمان گفت: از بعدازظهر چهارشنبه تا جمعه تحت تأثیر سامانه بارشی، شاهد ناپایداری‌های جوی به‌صورت افزایش ابر، رگبار باران گاهی همراه با رعدوبرق، وزش تندبادهای لحظه‌ای و احتمال بارش تگرگ در مناطق مستعد هستیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، امین دریافرد، امروز_ یکشنبه نهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طبق بررسی آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، طی سه روز آینده در برخی مناطق مرکزی و غربی ضمن افزایش ابر، احتمال رگبار خفیف باران دور از انتظار نیست و در سایر مناطق، جوی نسبتاً پایدار گاهی همراه با افزایش ابر و وزش باد خواهیم داشت.

وی افزود: از بعدازظهر چهارشنبه تا جمعه تحت تأثیر سامانه بارشی، شاهد ناپایداری‌های جوی به‌صورت افزایش ابر، رگبار باران گاهی همراه با رعدوبرق، وزش تندبادهای لحظه‌ای و احتمال بارش تگرگ در مناطق مستعد هستیم.

کارشناس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان کرمان گفت: بیشینه بارش در نیمه‌غربی، برخی از مناطق شمال و ارتفاعات جنوب استان پیش‌بینی می‌شود و با توجه به نوع بارش‌های این فصل، آب‌گرفتگی معابر عمومی، جاری شدن رواناب، سیلابی شدن مسیل‌ها و طغیان رودخانه‌های فصلی در برخی از مناطق محتمل است.

وی با بیان اینکه بیشینه و کمینه دمای هوای شهر کرمان به‌ترتیب ۲۲ و ۹ درجه سانتی‌گراد است، ادامه داد: در ۲۴ ساعت گذشته لاله‌زار با دمای (۱-) سردترین و منوجان با دمای (۳۶) گرم‌ترین نقطه استان بوده است.

کد خبر 748652

دیگر خبرها

  • شوراها پل ارتباطی مدیریت اجرایی و مردم هستند
  • «محمد حسن عاقل منش» عضو جدید شورای شهر رشت شد
  • پایان هفته بارانی برای کرمان
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • پاندمی تأثیر ناچیزی بر رشد کودکان داشت
  • رسانه عبری: عملیات رفح یک اشتباه است
  • سوت‌های کرکننده علیه تن‌هاخ: برو دیگه لعنتی!‏
  • احتمال وقوع بارش‌های جدید در استان یزد
  • احتمال استعفای زودهنگام رئیس ستاد ارتش اسرائیل
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!