Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج نظرسنجی جدیدی نشان می‌دهد، ۴۱ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند که رئیس‌جمهوری پیشین ایالات متحده باید برای پیگرد قانونی بابت تحولات شش ژانویه ۲۰۲۱ از طرف کنگره ارجاع داده شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از وب‌سایت مجله نیوزویک، یک سال پیش دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری وقت آمریکا در جمع بزرگ حامیانش در نزدیکی کاخ سفید از "متوقف کردن سرقت" سخن گفت، آن هم در شرایطی که کنگره آمریکا نشستی برای تایید پیروزی انتخاباتی جو بایدن برگزار کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در آن سخنرانی جنجالی از طرفدارانش خواست تا به سمت کنگره حرکت کنند و "با تمام توان بجنگند" تا کشورشان را نجات دهند. سپس صدها تن از حامیان ترامپ با پذیرفتن این ادعا که انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آلوده به تقلب شد، خواسته او را اجابت کردند.    

حال نتایج نظرسنجی جدید اکونومیست و یوگاو که از دوم تا چهارم ژانویه انجام شد، نشان می‌دهد که تعداد آمریکایی‌های بزرگسالی که معتقدند او باید بابت اقداماتش در آن روز تحت پیگرد قرار بگیرد، اندکی بیش از مخالفان این کار است.

براساس این نظرسنجی، ۴۱ درصد از شرکت‌کنندگان در پاسخ به اینکه آیا کنگره باید ترامپ را بابت مانع‌تراشی در کار این نهاد قانونگذاری و تلاش برای ایجاد اختلال در شمارش آرای الکترال انتخابات ۲۰۲۰ ارجاع دهد، پاسخ "آری" دادند. کسانی که پاسخ "خیر" دادند، اندکی کمتر (۳۹ درصد) بودند. همچنین ۲۰ درصد هم گفتند که "اطمینان ندارند."

به ویژه، زنان بیش از مردان معتقدند که ترامپ باید با ارجاع کنگره به وزارت دادگستری مواجه شود. در حالی که ۴۳ درصد از زنان پاسخ مثبت دادند، تنها ۳۹ درصد از مردان همین نظر را داشتند. اقلیت‌ها از اینکه رئیس‌جمهوری سابق کشورشان تحت پیگرد قانونی قرار بگیرد، بیشتر حمایت کردند. حدود ۵۵ درصد از بزرگسالان سیاه‌پوست و ۴۸ درصد از اسپانیایی‌ها تبارها گفتند کنگره باید ترامپ را برای پیگرد قانونی معرفی کند.

این نظرسنجی با پرسش از ۱۵۰۰ فرد بزرگسال آمریکایی با حاشیه خطای مثبت و منفی سه درصد انجام شد.

باید منتظر بود و دید که آیا ترامپ با اخطار کنگره و پیگرد در وزارت دادگستری آمریکا مواجه می‌شود یا خیر. در حال حاضر، کمیته‌ای در کنگره به دستور نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا، همچنان درباره تحولات شش ژانویه تحقیق می‌کند. ترامپ و اکثر جمهوری‌خواهان کار این کمیته را با "انگیزه حزبی" می‌دانند، با این حال دو نماینده ضد ترامپ در این حزب به نام‌های لیز چنی و آدام کینزینگر بخشی از تیم تحقیقات هستند.

در حالی که تحقیقات ادامه دارد، قانونگذاران درباره نتایج احتمالی و اینکه آیا ممکن است پیگرد حقوقی علیه رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا به جایی برسد، صحبت نمی‌کنند. با این حال آدام کینزینگر ابراز امیدواری کرده است که اگر چنین ارجاعی انجام شد، وزارت دادگستری آمریکا اتهامات کیفری علیه ترامپ طرح کند.

انتهای پیام  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دونالد ترامپ شورش کنگره حمله به کنگره آمریکا انتخابات 2020 آمریکا جو بایدن رئیس جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۸۸۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم

رئیس‌جمهور پیشین آمریکا در مصاحبه با مجله تایم بار دیگر با تأکید بر حمایت پروپا قرص خود از رژیم صهیونیستی، لفاظی‌های پیشین خود درباره جمهوری اسلامی را تکرار کرد.

به گزارش فارس، ترامپ در پاسخ به سؤال خبرنگار تایم در خصوص وفاداری به تل‌آویو گفت «من خیلی به اسرائیل وفادار بوده‌ام؛ وفادارتر از هر رئیس‌جمهوری. من بیش از هر رئیس‌جمهوری برای اسرائیل کار کرده‌ام».

وی در حالی که مدعی شد اگر رئیس‌جمهور آمریکا بود، هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد، ادامه داد که اگر هرگونه درگیری بین جمهوری اسلامی ایران و تل‌آویو رخ دهد، از رژیم صهیونیستی حمایت نظامی خواهد کرد.

ترامپ گفت «من کمک نظامی به اسرائیل را متوقف یا شرطی نخواهم کرد. بله همچنان از اسرائیل حمایت می‌کنم».

رئیس‌جمهور جنجالی پیشین آمریکا ادامه داد «اگر اسرائیل و ایران وارد جنگ شوند، آمریکا از تل‌آویو حمایت نظامی می‌کند. بسیاری بر این باورند که احتمال یک حمله تشریفاتی بین ایران و اسرائیل وجود دارد که اگر اینطور باشد خوب است و چیز بدی نیست. به هرحال پاسخ آری است اگر ایران به اسرائیل حمله کند، ما آن‌جا [در کنار رژیم صهیونیستی]خواهیم بود».

ترامپ همچنین به پاره کردن برجام و در پیش گرفتن فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی اشاره کرد و گفت «نتانیاهو به اوباما التماس کرد که با ایران توافق نکند، اما من به توافق با ایران پایان دادم. هیچ رئیس‌جمهوری آن‌چه را که من انجام دادم برای اسرائیل انجام نداد. من مالکیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان را به رسمیت شناختم».

وی با انتقاد از سیاست بایدن در قبال ایران ادامه داد «دولت بایدن اگر باهوش و پرانرژی بود به جای آن‌که به دنبال پیگرد قانونی ترامپ باشد، به دلیل وضعیت بدی که دارند با ایران توافق می‌کردند. آن‌ها باید با ایران توافق می‌کردند».

ترامپ با اشاره به این‌که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دلیل تحولات غزه محبوبیت ندارد، گفت «من می‌گویم آن‌چه که در هفتم اکتبر رخ داد، هرگز نباید اتفاق می‌افتاد».

وی سپس گفت «من تجربه بدی با بی بی بی (نتانیاهو) دارم که به (سردار) سلیمانی مربوط می‌شود، زیرا همانطور که می‌دانید او درست لحظاتی قبل از حمله کنار رفت.. قرار بود مشترک انجام شود و یکدفعه به ما گفته شد که اسرائیل این کار را انجام نمی‌دهد و من در این خصوص خوشحال نبودم و هرگز فراموش نمی‌کنم».

ترامپ با این‌حال مدعی شد که اگر رئیس‌جمهور بود «هرگز جنگ غزه رخ نمی‌داد و حماس هیچ پولی نداشت».

وی سپس از عملکرد رژیم صهیونیستی در جنگ غزه انتقاد کرد و گفت «اسرائیل یک کار خیلی بد کرد و آن در زمینه روابط عمومی است... اسرائیل نباید هرشب تصاویری از ساختمان‌های درحال سقوط در غزه که با حضور افرادی که در آن هستند، بمباران می‌شود، پخش می‌کرد، اما این کار را می‌کنند».

ترامپ با تکرار ادعا‌های پیشین خود گفت «در دوران ریاست‌جمهوری من، تروریسم بسیار اندکی وجود داشت... چهار سال بدون تروریسم داشتم. ایران پولی نداشت که به کسی بدهد! داعش ۱۰۰ درصد از بین رفته بود، اما حالا در حال بازگشت است».

دیگر خبرها

  • ترامپ بار دیگر از جنایات اسرائیل در غزه حمایت کرد
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • ترامپ: من تجربه بدی با نتانیاهو دارم
  • به دانشگاه مردمی فلسطین خوش آمدید
  • افزایش 6 درصدی حمایت نسل Z از فلسطین و حماس
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • واکنش ترامپ به خیزش دانشجویان آمریکایی در حمایت از فلسطین
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • نارضایتی مردم آمریکا از سیاست‌های بایدن در قبال جنگ غزه
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند