Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سی‌سخت، ساخت و سازهای ویلاهای غیر قانونی به صورت شبانه و گاه در روزهای تعطیل در شهر سی‌سخت زنگ خطری برای آینده این شهر توریستی و گردشگری است.

متاسفانه چندین سال است که عده ای از  مردم شهر سی‌سخت به علت فقر و نداری باغ‌های خود را به غیر بومی‌ها می‌فروشند که هم اکنون همان عده با استفاده از رانت و لابی‌هایی که در شهرستان و استان دارند اقدام به ساخت ویلاهای غیر قانونی کرده اند که این حرکت باعث شده طبیعت زیبا و باغ‌های شهر سی سخت رو به سمت نابودی برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آراسته رئیس جهاد کشاورزی شهرستان دنا در این خصوص می‌گوید: متاسفانه صاحبان این ویلاهای غیرقانونی در روزهای تعطیل و حتی شبانه موقعی که جهاد کشاورزی تعطیل است از فرصت استفاده کرده و با استفاده از نیروی کار زیاد به یکباره مساحت زیادی از کار خود را تمام می کنند یا مأمورین ما زمانی که به محل ساخت و سازها می روند بدون حکم قضایی نمی‌توانند وارد باغ شوند و این فرصتی است برای آنها که کارشان را پیش ببرند.

آراسته گفت: متاسفانه در بحث این ساخت و سازهای غیر مجاز برخی نهادها و دستگاه‌ها همکاری لازم را با جهاد کشاورزی ندارد و در این بین جهاد کشاورزی هم به تنهایی نمی تواند جلوی این حجم از تخلفات را گرفته و به دادگاه معرفی کند.

آراسته اظهار داشت: یکی از مشکلات اصلی جهاد کشاورزی شهرستان دنا نبود نماینده حقوقی مستقر در جهاد کشاورزی است که این مهم برای پرونده سازی و معرفی متخلفین ساخت وساز غیرمجاز به دادگاه کار را برای ما مشکل کرده است چرا که تا روند پرونده پیگیری و به دادگاه معرفی گردد زمان بر خواهد شد و فرد متخلف چند صد میلیون هزینه ساخت ویلایش کرده و آن وقت است که  کار برای مأمورین جهاد کشاورزی بسیار سخت تر خـواهد شد که می طلبد مدیرکل جهاد کشاورزی نسبت به این مسأله اساسی چاره ای اندیشه کند.

سرعت ساخت و سازها به گونه ای است که وقتی از کوچه باغی عبور می‌کنیم و منظره زیبایی ما را مدهوش می کند ولی دو روز بعد در همان نقطه و طبیعت بکر ویلایی ۱۰۰ متری به یکباره سر بر آورده که متاسفانه جهاد کشاورزی سی‌سخت فقط ۲ نیرو به این موضوع اختصاص داده که در روزهای تعطیل یک نفر به یاسوج عزیمت می کند و می ماند یک مأمور و این همه تخلف.

 موضوعی دیگر بحث برانگیر این است که عده ای از این متخلفان با تهدید مأمورین جهاد کشاورزی و گاها ضرب و شتم آنها و بدون ترس و واهمه‌ای کار خود را پیش می برند و ادعا می کنندکه با فلان مسئول رابطه دوستی و آشنایی دارند و کسی نمی تواند جلودار کار آنها باشد.

نکته جالب قابل توجه این است که اگر یک شهروند باغدار عادی سی سختی بخواهد آلاچیقی ۲۰ متری برای رفاه حال خود و خانواده اش احداث کند با مخالفت شدید جهاد کشاورزی روبه روست ولی این عده با گردن کشی و زور گویی به راحتی به اهداف خود می رسند این در حالی است که  بیش از ۹۰ درصد ویلاهای ساخته شده در شهر سی سخت متعلق به غریبه‌هاست و خود مردم شهر سی سخت از آنها بی‌نصیب هستند که اگر قانون ساخت و ساز وجود دارد پس باید برای همه باشد نه فقط برای منتصبین به شخص مسئول و مدیران. 

به گزارش فارس؛ حدود ۲ سال پیش مجوز تخریب اکثر این ویلاها از سوی دستگاه قضایی صادر گردید ولی متاسفانه به یک باره متوقف و معلوم نشد به چه دلیلی این حکم اجرا نگردید چرا که اگر چند سال پیش جلوی این ساخت و سازهای غیر مجاز گرفته می شد الان عده ای دیگر به خود اجازه نمی دادند چنین اقدامی کنند و ساخت و ساز غیر مجاز انجام دهند. 

 

تصاویر زیر نمایی از تخریب ویلاهای غیر مجاز در استان های دیگر است که توسط دستگاه قضایی حکم آنها صادر و در کمترین مدت ممکن اجرا گردید که امیدواریم در استان کهگیلویه و بویراحمد هم با خاطیان برخورد شود هر چند که تاکنون توسط دستگاه قضایی استان در خلع ید سودجویان اقدامات بسیار خوبی صورت گرفته است. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: لابی گری ویلاهای غیرمجاز دادستانی دنا جهاد کشاورزی ویلاهای غیر شهر سی سخت غیر مجاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۷۹۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد

به گزارش جام جم آنلاین مازندران،محمدباقر اسفندیاری از توزیع 530 تن کود شیمیایی از ابتدای امسال تاکنون به کشاورزان شهرستان میاندورود خبر داد و گفت: این مقدار کود شیمیایی توسط کارگزاری ها بین کشاورزان منطقه توزیع شد.

 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میاندورود افزود: طی این مدت 383 تن کود ازته، 85 تن فسفاته و 62 تن کود پتاسه به کشاورزان این شهرستان توزیع شد.

 

وی با بیان اینکه کاهش حاصلخیزی خاک از مهمترین مشکلات زمین های کشاورزی است، تصریح کرد: یکی از روش های بهبود این زمین ها، افزایش حاصلخیزی با استفاده از کودهای شیمیایی و آلی است.

 

این مسئوول خاطرنشان کرد: کشاورزان از مصرف کودهای شیمیایی به صورت بی رویه خوداری کرده و سعی کنند، مصرف کودها را بر اساس آزمون خاک، برگ و میوه و مشاوره با کارشناسان کشاورزی انجام دهند.

 

اسفندیاری از باغداران خواست برای اخذ راهنمایی های لازم در بخش کشاورزی به کارشناسان پهنه مراکز جهاد کشاورزی و این مدیریت مراجعه کنند.

دیگر خبرها

  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران
  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد
  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • واشنگتن پست: اسرائیل کشاورزی در غزه را نابود کرده است/ سطح ناامنی غذایی در غزه در مرحله بحرانی قرار دارد
  • برای جلوگیری به موقع از تغییر کاربری نیاز به کمک مردم داریم + ویدئو
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ ها
  • حمایت جهاد کشاورزی از ساخت ماشین آلات کشاورزی با همکاری چینی‌ها