Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناصر نجیب زاده امروز در گفت‌وگو با فارس با اشاره به اینکه ظرف یک هفته گذشه ۳۵ میلیارد تومان اعتبار بابت دامدار کارت به سازمان جهاد کشاورزی ابلاغ شده است، اظهارکرد: این اعتبار قرار است در قالب تسهیلات ۱۰، ۲۰ و ۵۰ میلیون تومانی به دامداران پرداخت شود.

وی افزود: تاکنون  ۸۸ نفر در قالب دامدار کارت به بانک معرفی شده است که از این تعداد ۶۶ نفر مصوب شده که رقم تسهیلات حدود ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی لرستان تاکید کرد: نکته قابل توجه این است که صدور دامدار کارت تنها برای مراکز فروش نهاده‌های دامی است و اینطور نیست بتوان دامدار کارت را در جای دیگر هزینه کرد.

نجیب زاده ادامه داد: دامدار کارت در مراکز فروش و توزیع نهاده‌های دامی که پز آنها فعال است مورد رصد قرار می‌گیرد. 

وی با بیان اینکه تسهیلات دامدار کارت دوازده درصدی است، گفت: به ازای هر راس دام سبک ۳۰۰ هزار تومان و به ازای هر راس دام سنگین ۵۰۰ هزار تومان پرداخت می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: پیش‌بینی ما این است که ۳۵ میلیارد تومان بتواند یکهزار نفر را پوشش دهد.

نجیب زاده با بیان اینکه دامدار کارت مربوط به  حوزه عشایری و روستایی و در راستای ساماندهی یارانه‌ها است، افزود : دامدار کارت در واقع حمایت و کمکی در شرایط سخت تامین علوفه است، از طرفی درصورت گران شدن علوفه نیز با این تسهیلات می‌شود علوفه مورد نیاز را تامین کرد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی لرستان بیان کرد: اعتبار اصلی دامدارکارت در لرستان  ۹۰۰ میلیارد تومان است اما در مرحله اول ۳۵ میلیارد تومان ابلاغ شده است.

انتهای پیام/
 

منبع: فارس

کلیدواژه: دامدار کارت تسهیلات تامین علوفه ساماندهی یارانه ها توزیع نهاده های دامی میلیارد تومان دامدار کارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۰۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمین و تسهیلات از دولت ساخت با مردم/ به جز چند کلانشهر دولت مشکلی برای تامین زمین ندارد

امیرقلی جعفری، عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار قدس  در مورد در اختیار قرار دادن زمین و تسهیلات به مردم برای ساخت مسکن، گفت: بانک‌ها به تعهدات خودشان به درستی در بحث مسکن عمل نکردند تامین این مقدار سپرده برای اقشار آسیب پذیر و متوسط سخت است اینکه ماهی چهل پنجاه میلیون بدهند دشوار است.  باید قانون مصوب مجلس در بحث در اختیار قرار دادن تسهیلات و زمین به مردم اجرایی شود نا فرد با دست خودش مسکن بسازد.

این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در واقع باید ساخت مسکن را به مردم واگذار کنیم و ما مرحله به مرحله نظارت کنیم. هزینه ساخت مسکن در شهرهای بزرگ یک میلیارد است کدامیک از افراد آسیب پذیر می توانند این را آماده کنند ما در مجلس مطرح کردیم که زمین را دولت بدهد. به جز چند کلان شهر دولت مشکلی برای تامین زمین در سایر شهرها ندارد.

جعفری نماینده مجلس شورای اسلامی در ادامه بیان کرد: اگر می خواهیم اقشار آسیب پذیر دارای مسکن شوند چاره ای جز اینکه زمین و تسهیلات در اختیار آنها  قرار دهیم نداریم. ما نمی توانیم فقط با امکانات دولتی برای افراد بی مسکن مسکن آماده کنیم.

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بهترین راه برای حل مشکل مسکن مشارکت مردم است، گفت: بروکراسی و ساختار معیوب هم این اجازه را نمی دهد که دولت همه نیازهای بخش مسکن را برطرف کند. دولت هم ‌اراده کند نمی تواند کاری کند. ما نمی توانیم فقط با امکانات دولتی برای افراد بی مسکن مسکن آماده کنیم. باید برای حل مشکل مسکن از ظرفیت مردم استفاده کنیم و بهترین بستر برای تحقق این امر عرضه زمین توسط دولت و همچنین پرداخت تسهیلات ساخت مسکن به مردم از طریق شبکه بانکی است.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی در آذربایجان غربی
  • افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در دولت تصویب شد/ حداقل بگیران ۳۵ درصد
  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • افزایش ۳۵ درصدی حقوق بازنشستگان حداقل بگیر/ کمترین حقوق ۱۰ میلیون تومان می‌شود
  • افزایش ۳۵ درصدی حقوق بازنشستگان حداقل بگیر/کمترین حقوق آن ها ۱۰ میلیون تومان می شود
  • افزایش حقوق بازنشستگان قطعی شد؟ /پاسخ سخنگوی دولت
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • زمین و تسهیلات از دولت ساخت با مردم/ به جز چند کلانشهر دولت مشکلی برای تامین زمین ندارد
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی