Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-02@15:56:09 GMT

طریقه صحیح سرفه کردن چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۸۰۱۶۵

طریقه صحیح سرفه کردن چیست؟

نتایج جدید بررسی ها و شبیه سازی های پژوهشگران نشان می دهد برای کاهش انتشار ویروس کووید۱۹، باید به سمت پایین یا زمین سرفه کرد چرا که ذرات آلوده به کووید که در اطراف سر پراکنده می شوند در فضای بیشتری گسترش پیدا کرده و باعث آلودگی بیشتر می شود.

به گزارش برنا؛ سویه جدید اومیکرون باعث افزایش بی رویه کووید۱۹ در بسیاری از نقاط جهان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان می گویند بهترین راه برای جلوگیری از انتشار ذرات ویروس در داخل خانه این است که وقتی احساس نیاز به سرفه می کنیم، سر خود را پایین بیاوریم.

از آنجایی که در ماه‌ های زمستان افراد زمان بیشتری را داخل خانه می گذرانند، نحوه جلوگیری از انتشار قطرات کووید ۱۹ در محیط‌ های بسته بسیار مهم می‌ شود. مطالعات پیشین نشان می ‌دهد که سرفه و عطسه، آئروسل ‌های ویروسی را تا دو متر یا احتمالاً حتی دورتر پخش می‌ کند.

تیمی از آکادمی علوم چین برای اینکه ببینند چگونه رفتار انسان می تواند به این جریان کمک کند یا آن را کاهش دهد، نحوه واکنش قطرات تنفسی هنگام بالا رفتن یا پایین آمدن افراد از پله ها را مدل سازی کردند.

هانگپینگ وانگ (Hongping Wang)، از محققان این آکادمی طی گزارش توضیح می دهد: دو الگوی مختلف از پراکندگی قطرات، طی جریان های متفاوت مشاهده می شود. این نتایج نشان می ‌دهد که ما باید به پایین سرفه کنیم تا از ورود قطرات بیشتر به منطقه جریان حلقوی (wake region) مطمئن شویم.

در توضیحات بیشتر باید گفت جریان حلقوی، منطقه ای از جریان آشفته و متلاطم در پایین دست جسم جامد بوده که در یک سیال در حال حرکت ناشی از جریان مایع در اطراف بدن ایجاد می شود. 

پژوهشگران برای اینکه سرفه‌ های افراد روی پله‌ ها را شبیه‌ سازی کنند، از مانکن‌ ها استفاده کردند.

آنها همچنین مانکن ها را طوری قرار دادند که یا به روشی که بسیاری از مردم هنگام راه رفتن در طبقه بالا انجام می دهند به جلو خم شوند،  و یا مانند بسیاری از افراد هنگام پایین آمدن از پله، به عقب خم شدند.

نتایج نشان داد که در اطراف مانکن های در حال حرکت، موجی شکل می‌ گیرد. این منطقه جریان حلقوی می‌ توانست ذرات سرفه ‌ای را که به سمت زمین می ‌افتند، جارو کند. با این حال، ذرات بالای سر می ‌توانند در یک منطقه نسبتاً بزرگ پخش شوند، گویی این ذرات از بالای سر فرد آمده و در حال حرکت هستند.

در مانکن‌ های شبیه‌ سازی افرادی که از پله‌ ها بالا می‌ روند، مشخص شده که بیشتر ذرات زیر شانه باقی می ‌مانند و در فاصله کوتاهی به سمت پایین حرکت می ‌کنند. در مانکن‌ های شبیه‌ سازی افرادی که از پله‌ ها پایین می ‌روند، ذرات بیشتری بالای سر حرکت می‌ کردند و می‌ توانستند فضای دورتری را در هوا طی کنند.

وانگ می گوید: چالش اصلی نحوه استفاده از ذرات معلق در آب برای شبیه سازی قطرات موجود در هوا است. شگفت ‌انگیزترین بخش این بود که ذرات بالاتر از سر می‌ توانند مسافت بسیار بیشتری را نسبت به ذرات پایین‌ تر از سر به دلیل القای جریان حلقوی طی کنند.به گزارش خبرگزاری sinapress، شرح کامل این پژوهش ها و نتایج حاصل از آن در آخرین شماره مجله AIP Advances منتشر شده و قابل دسترس است. 

انتهای پیام

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جهان ویروس زمستان آکادمی علوم زمین شبیه سازی سرفه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۰۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«اگزمای بهاره» چیست و برای مقابله با آن چه باید کرد؟

 گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، «اگزمای بهاره» یک بیماری التهابی است که معمولاً در افراد با آلرژی به گل‌ها و گیاهان شروع می‌شود. در ماه‌های بهار که گیاهان در حال گرده‌افشانی هستند بدن افراد ممکن است واکنش‌های مختلفی به این گرده‌ها نشان دهند، در واقع مواد آلرژی‌زا از طریق خشکی پوست و ترک‌های پوستی وارد بدن می‌شوند و بدن به شکل‌های مختلف واکنش نشان می‌دهد. یکی از واکنش‌ها، اگزمای بهاری است.

در این فصل تنها گرده اقشانی نیست که اگزما یا حساسیت ایجاد می‌کند بلکه چمن، گرد و خاک و حتی میوه‌های فصل بهار، باعث بروز و تشدید علائم حساسیت پوستی و در نتیجه اگزما می‌شوند.

علائم اگزمای بهاره چیست؟

اگزمای بهاره می‌تواند در قسمت‌های مختلف بدن ظاهر شود. علائم اگزمای بهاره معمولاً در دستگاه تنفسی و چشم‌ها مشاهده می‌شوند. برخی از علائم شایع اگزمای بهاره شامل موارد زیر است: سرفه، عطسه، خارش و قرمزی چشم‌ها، آبریزش چشم‌ها، سردرد، خستگی و خواب آلودگی، تنگی نفس، احساس گلو درد و تورم

عوارض اگزمای بهاره چیست؟

برخی از عوارض این بیماری شامل افزایش ترشحات بینی، سرفه، عطسه، چشم خشک و خارش چشم، تورم صورت، خستگی و خواب آلودگی است. در برخی از موارد، اگزمای بهاره می‌تواند به عوارض جدی‌تر مانند آسم منجر شود. در صورت داشتن علائم اگزمای بهاره، مراجعه به پزشک برای تشخیص دقیق و درمان مناسب الزامی است.

چگونه از اگزمای بهاره جلوگیری کنیم؟

برای مقابله با اگزمای بهاره، می‌توانید اقداماتی انجام دهید که به حفظ سلامتی خود و کاهش عوارض این پدیده کمک کند. برخی از راه‌های موثر برای

مقابله با اگزمای بهاره عبارتند از:

استفاده از ماسک تنفسی: استفاده از ماسک تنفسی در فضای با غلظت بالای ذرات گرده گیاهان می‌تواند کمک کند تا ورود ذرات گرده به دستگاه تنفسی را کاهش دهد.

استفاده از تصفیه‌کننده هوا: استفاده از تصفیه‌کننده هوا در منزل یا محل کار، می‌تواند به تصفیه هوای داخلی از ذرات گرده کمک کند.

استفاده از عینک آفتابی: استفاده از عینک آفتابی با فیلتر UV می‌تواند به جلوگیری از ورود ذرات گرده به چشم‌ها کمک کند.

شستشوی منظم لباس‌ها و بدن: شستشوی منظم لباس‌ها و بوسیله حفظ بهداشت بدن، می‌تواند کمک کند تا ذرات گرده روی لباس‌ها و بدن کمتر بماند.

محافظت از خود در فضای باز: در صورت خروج به فضای باز در زمان‌های با غلظت بالای ذرات گرده، استفاده از ماسک تنفسی و عینک آفتابی مورد توصیه است.

با انجام این اقدامات، می‌توانید بهبود سلامت خود را در برابر اثرات منفی اگزمای بهاره تسریع دهید. در صورت داشتن عوارض شدید، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جذب به‌موقع و صحیح اعتبارات و تسهیلات تکلیفی لرستان
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • مغز انسان شبیه‌سازی شد
  • طریقه خواندن نماز شب و فضیلت آن
  • مغز انسان به شکلی بی‌نظیر شبیه‌سازی شد
  • «اگزمای بهاره» چیست و برای مقابله با آن چه باید کرد؟
  • ۵ دمنوشی که برای درمان سرماخوردگی معجزه می‌کند
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • تاکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی و مدیریت صحیح منابع مالی
  • معلمان در تعلیم و تربیت صحیح دانش‌آموزان نقش مهمی دارند