Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، انتشار آمارهای روزانه از نرخ ابتلا به ویروس کرونا در سراسر کشور نشان می‌دهد بعد از دوره‌ای طولانی دوباره نرخ ابتلای روزانه به زیر یک‌هزار نفر روزانه رسیده است و این روند می‌تواند امیدی برای بهبود شرایط همه‌گیری باشد اما کارشناسان براین‌باورند نباید در این دوره دچار اشتباه محاسباتی شویم؛ چون ظاهراً "امیکرون" کاملاً زیرپوستی درحال ایران‌گردی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناسان بهداشت و درمان در این زمینه می‌گویند: بررسی‌های آماری نشان می‌دهد از ابتدای تأیید ورود ویروس جهش‌یافته امیکرون می‌بینیم به‌سرعت این نوع ویروس در ایران دست به دست شده و اصطلاحاً مشغول ایران‌گردی است و نباید فراموش کنیم که در این زمینه هرگونه عادی‌انگاری می‌تواند مشکل‌آفرین باشد.

گروه یادشده معتقدند: نباید در شرایط فعلی با درنظر گرفتن آمارهای ثبت‌شده روزانه دچار اشتباه محاسباتی شویم و تصمیم‌گیری‌های نامناسب براساس این آمارها سیاست‌گذاری کنیم چون آتش زیر خاکستر ویروس امیکرون می‌تواند یکباره شعله‌ور شود و بحران‌های تازه‌ای را در کشور ایجاد کند.

در این زمینه رئیس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت معتقد است کاهش آمار فوتی‌های کرونا به زیر 20 نفر و ثبت رکورد جدید هرچند نویدبخش شرایط مناسب همه‌گیری کرونا در کشور است، اما این تغییر رنگ می‌تواند زنگ خطر موج جدید کرونا در کشور باشد چرا که موارد ابتلا به امیکرون در کشور رو به افزایش است.

به‌گفته قادری از 28 آذر تاکنون 467 مورد ابتلا به امیکرون در کشور شناسایی شده است و ویروس امیکرون گردش خود را درون جامعه آغاز کرده است و ممکن است طی چند هفته آینده با افزایش چشمگیر موارد مواجه شویم.

وی ابراز کرد: متأسفانه این ویروس گردش خود را درون جامعه آغاز کرده است، به‌طوری که ما بیمارانی را پیدا کردیم که در اماکن عمومی برخی شهرهای بزرگ بوده‌اند و این موضوع ما را نگران کرده است که به این معناست که انتقال درون‌جامعه‌ای این ویروس در کشور ما هم آغاز شده است و ممکن است ما را طی چند هفته آینده با افزایش چشمگیر موارد مواجه کند.

قادری متذکر شد: برخی استان‌ها بیشتر در معرض خطر هستند، مانند هرمزگان، تهران، خراسان رضوی، اصفهان و مازندران که استان‌هایی هستند که باید بیشتر مراقب بحث اُمیکرون باشند و مداخلات اجتماعی خودشان را به‌نحو احسن انجام دهند.

استان بوشهر/ شناسایی 9 مورد ابتلا به سویه جدید ثبت شد

سعید کشمیری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر از افزایش مبتلایان به اومیکرون خبر داد و اظهار داشت: بر اساس آخرین آمارها تاکنون 9 نفر مبتلا به سویه جدید اومیکرون در شهرستان‌های استان بوشهر شناسایی شده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بهترین راه مبارزه با گونه اومیکرون را تزریق نوبت سوم واکسن کرونا دانست و بیان کرد: رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، استفاده از ماسک، فاصله‌گذاری اجتماعی، عدم حضور در تجمعات برای پیشگیری از ابتلا به کرونا و گونه اومیکرون ضروری است.

دبیر ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر از گذر روز دیگر بدون فوتی کرونایی خبر داد و بیان کرد: در مجموع در 2 سال گذشته 2 هزار و 35 بیمار کرونایی در استان بوشهر جان خود را از دست داده‌اند.

وی به وضعیت بستری بخش کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر پرداخت و تصریح کرد: با بستری شدن 14 نفر دیگر، شمار کل بستری‌های کرونا در استان به 42 نفر رسید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اضافه کرد: اکنون 2 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه (آی. سی. یو) بستری هستند و خوشبختانه هیچکدام در وضعیت حاد قرار ندارند.

دبیر ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر با بیان اینکه در شبانه‌روز گذشته 18 بیمار بخش کرونایی با حال عمومی خوب از بیمارستان‌های استان بوشهر ترخیص شده‌اند افزود: برای جلوگیری از ابتلا به بیماری کرونا و گونه جدید مردم از حضور در مکان‌های شلوغ و پرخطر مانند بازارها، رستوران‌ها و مراسم ترحیم جشن عروسی و دیگر دورهمی‌ها خودداری کنند.

استان هرمزگان/ تمام مناطق آلوده شده است

فاطمه نوروزیان در خصوص آخرین وضعیت شناسایی ویروس امیکرون در هرمزگان اظهار داشت‌: با توجه به اینکه 122 بیمار مبتلا به این ویروس در استان شناسایی شده است و ویروس قدرت سرایت بالایی دارد در صورت عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی می‌تواند به سرعت شیوع پیدا کند.

وی افزود: متاسفانه تاکنون این ویروس در تمام شهرستان‌های استان شناسایی شده و افرادی در شهرستان‌های مختلف درگیر این بیماری شده‌اند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: آخرین منطقه‌ای که در آن فرد بیمار مبتلا به سویه جدید کرونا شناسایی شد، کیش بود، این جزیره پیش از این از ویروس امیکرون ایمن بود.

وی تصریح کرد: همان طور که آمارهای سازمان جهانی بهداشت هم نشان می‌دهد موارد ابتلا به این سویه در نقاط مختلف جهان هم در حال گسترش است از این رو تقاضا می‌کنیم هم‌وطنان نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک جدیت داشته باشند.

نوروزیان گفت: تزریق از دوم و سوم برای ایمنی بخشی ضروری است و نباید مردم از این امر حیاتی پرهیز کنند.

استان ایلام/ ویروس جهش یافته زیرسایه بی‌توجهی یکه‌تازی می‌کند

استان ایلام در شیوع، بستری و مرگ ناشی از ویروس کرونا به ثبات رسیده است و مدتی است مصون از شیوع، بستری و مرگ ناشی از ویروس کرونا روزهای آرام را سپری می‌کند، اما شیوع سویه جدید "اومیکرون" در استان‌های همجوار آن و بی توجهی بسیاری از شهروندان به رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی خطر قریب الوقوع شیوع "اومیکرون" را در استان ایلام افزون کرده است.

به گفته محمد سبحان حسنی، احتمال سرایت سویه اومیکرون در استان وجود دارد و تزریق دز سوم واکسن کرونا برای مقابله و پیشگیری لازم است.

معاون سیاسی،امنیتی و اجتماعی استاندار ایلام از شدت سرایت "اومیکرون" و نیاز به بیشترین مراقبت برای مقابله و پیشگیری سخن و گفت: استمرار و تقویت طرح شهید سیلمانی در تمامی شهرستان های ایلام ضروری است و تمام دستگاه‌های خدمات‌رسان در مقابله با کرونا را موظف به ادامه اقدامات برای مقابله با "اومیکرون" کرد.

وی، تزریق دز سوم برای پیشگیری از مرگ و میر کرونا را بسیار مهم عنوان کرد و یادآور شد: نقش رسانه ها و صدا و سیما برای اطلاع رسانی در خصوص ترغیب تزریق دز سوم توسط مردم بسیار اثربخش است.

حسنی تاکید کرد: تبلیغ، اطلاع رسانی برای افزایش پوشش واکسیناسیون دز سوم کرونا و رعایت دستورالعمل‌ها و پروتکل‌های بهداشتی توسط رسانه‌ها و مطبوعات در دستور کار قرار گیرد.

وی در ادامه با لزوم اجرا شدن تمامی مصوبات قرارگاه کرونا و در خصوص مرز مهران تاکید کرد و گفت: برای حفظ سلامت مردم استان باید تمامی مصوبات قرارگاه عملیاتی کرونا بصورت دقیق اجرا و عملیاتی شود.

جمیل صادقی‌فر نیز با عنوان این که 88 درصد مردم ایلام واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند و فقظ 10 درصد تاکنون واکسن نزده‌اند اظهار داشت: در ارتباط با سویه جدید "اُمیکرون" هر روز به استان‌هایی که با این سویه درگیر می شوند، اضافه می شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام گفت: تصور ما این است همه این موارد ابتلا به کرونا در استان‌های دیگر و استان خودمان را " اُمیکرون" قلمداد کنیم، فکر نکنیم چون به صورت رسمی اعلام نشده است پس خطری وجود ندارد.

این مقام ارشد بهداشتی بیان کرد: کماکان ویروس در سطح کشور چرخش دارد، آمار بستری سویه "اُمیکرون" در کشورهای اروپایی افزایش یافته است اما فعلا وضعیت  استان ایلام‌، وضعیت پایداری است.

وی نیز با تاکید به تزریق دز سوم واکسن برای شهروندان ایلامی خاطر نشان کرد: دز سوم مورد تاکید ماست، این هفته استقبال از دوز سوم نسبت به هفته قبل کمتر بود.

صادقی‌فر با بیان آماری از تزریق واکسن دز سوم در افراد دارای شرایط خاص گفت: طبق آمار ما، کمتر از 50درصد بیماران دیابتی و فشار خونی در سطح استان دز سوم را تزریق کرده اند.

استان خراسان رضوی / 2500 تخت بستری برای پیک جدید آماده شده است

 ایوب توکلیان در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در مشهدمقدس اظهارداشت: با توجه به مصوبات قبلی قرارگاه و تاکید بر طراحی نظام هوشمند مدیریت تخت‌های بستری بیماران کووید 19، اجرای برنامه نشانه دار کردن تخت های دارای پتانسیل پذیرش بیمار مبتلا به کووید 19، در دستور کار کمیته قرار گرفت.

وی افزود: پس از پیگیری‌های متعدد و برگزاری نشست‌های تخصصی با حضور کارشناسان خبره حوزه‌های فناوری اطلاعات، اقتصاد درمان، اطلاعات سلامت و نظارت بر درمان، گسترش زیرساخت‌های HIS  و نشانه‌دار کردن تخت‌های بیمارستانی انجام شده و در مراحل پایانی قرار دارد.

جانشین معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از آمادگی کامل اورژانس‌ها خبر داد و گفت: با توجه به اهمیت آمادگی بخش‌های اورژانس بیمارستانی و ضرورت مدیریت تخت‌های بستری اورژانس‌ها، بازدید از اورژانس بیمارستان‌ها در دستور کار کمیته درمان قرار گرفته است.

توکلیان افزود: در هفته گذشته اورژانس بیمارستان‌ها مورد بازدید قرار گرفته و متناسب با شرایط آنها تصمیمات لازم به خصوص در مدیریت ناوگان مرکز فوریت‌های پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گرفته شده است.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

کد خبر: 1125003 برچسب‌ها کرونا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرونا پروتکل های بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ویروس امیکرون بیمارستان ها تزریق دز سوم شناسایی شده استان ایلام استان بوشهر شناسایی شد سویه جدید ا میکرون استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۱۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نانوحباب‌های مغناطیسی در کامپیوترها قابل استفاده می‌شوند

نوعی نانوحباب مغناطیسی موسوم به اسکایرمیون، به عنوان گزینه آتی برای تولید بیت‌های کامپیوترها است. اما سرعت حرکت این نانوحباب‌ها در حد صد متر بر ثانیه بوده که استفاده عملی از آنها را در کامپیوترها با مشکل مواجه می‌کند. اخیر محققان توانسته‌اند سرعت آنها را تقریبا ۱۰ برابر افزایش دهند.

به گزارش ایسنا، اسکایرمیون‌ها می‌توانند به افزایش سرعت در ادوات الکترونیکی کمک کنند. به تازگی محققان توانسته‌اند با کمک اسکایرمیون به سرعت بی‌سابقه‌ای دست یابند که نویدبخش پیشرفت در سیستم‌های محاسباتی آینده است.

محققان با شتاب دادن به اسکایرمیون‌ها، نوعی نانوحباب‌های مغناطیسی، تا سرعت ۹۰۰ متر بر ثانیه با استفاده از جریان‌های الکتریکی، پیشرفت چشمگیری در زمینه اسپین‌ترونیک داشته‌اند. این پروژه توسط یک تیم بین‌المللی در CNRS رهبری شده است.

پیش از این، این نانوحباب‌ها که به‌عنوان بیت‌های بالقوه آینده برای حافظه کامپیوترها در نظر گرفته می‌شدند، با حداکثر سرعت ۱۰۰ متر بر ثانیه حرکت می‌کردند که برای کاربردهای محاسباتی عملی کافی نیست. این پیشرفت با استفاده از یک ماده ضد فرومغناطیسی به دست آمد که به اسکایرمیون‌ها اجازه داد تا سرعتی تقریباً ۱۰ برابر سریع‌تر داشته باشند.

این یافته‌ها که در ۱۹ مارس در نشریه Science منتشر شده، گامی مهم به سمت فناوری‌های محاسباتی با کارایی بالاتر و کارآمدتر انرژی است. این تحقیق با اهداف برنامه تحقیقاتی ملی SPIN که از ماهژانویه آغاز شد، مطابقت دارد و هدف آن ترویج تحقیقات نوآورانه اسپینترونیک و کمک به آینده دیجیتال کارآمدتر است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • گزارش مدیریت بحران از آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • نانوحباب‌های مغناطیسی در کامپیوتر‌ها قابل استفاده می‌شوند
  • نانوحباب‌های مغناطیسی در کامپیوترها قابل استفاده می‌شوند
  • ایروانی:تنها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده اسرائیل است
  • (ویدئو) خنده‌های زیرپوستی عباس جدیدی هنگام سخنرانی علیرضا دبیر
  • آخرین وضعیت سلامتی صدیقه وسمقی/ همسر و وکیل صدیقه وسمقی: بینایی او قبل از زندان از دست رفته بود/ وسمقی در زندان دچار بیماری قلبی شده است
  • ریشه کنی مالاریا در ایران دچار اختلال شد
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا