Web Analytics Made Easy - Statcounter

این غالبا یک مغالطه و فرافکنی است و متاسفانه این مطالبه به مرور تبدیل به نوعی فرافکنی برای دفع هر گونه انتقاد شده است تا جایی که می‌توان گفت: "مطالبه راهکار" خودش یک راهکار برای ساکت کردن دیگران است !
من خود بارها با این فرافکنی روبرو شده‌ام، در حالی که همواره از راهکارها گفته و نوشته‌ام و سراسر نوشته‌ها و گفته‌های من در موضوعات گوناگون از مسأله حجاب تا مشکلات نظام آموزشی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. آکنده از مثال‌های عینی و مصداق‌های اجرایی اند که اگر کسی صادقانه راهکار بخواهد، می‌تواند استفاده کند. (خوشبختانه کتابهای سبک زندگی، حجاب بی حجاب، گاف فرهنگ، تقاطع انقلاب و ... در دسترس همه هست و بقیه مطالب هم در اینترنت و کانال و همین صفحه و ... به راحتی قابل جستجوست. نمونه اش یادداشت من در سال ٨٨ که راهکارهای ترمیم فضای اجتماعی در سه بخش کوتاه مدت، میان مدت و درازمدت حاوی پیشنهادهای اجرائی کاملا مصداقی و موردی و ریز و جزئی بود)   

جالب اینجاست که در بسیاری اوقات کسانی سراغ راهکار را می‌گیرند که هر چه قبلاً راهکار به ایشان ارائه شده بایگانی کرده‌اند و کمترین اعتنایی به آن‌ها نداشته‌اند! زیرا چنان که گفتم این خودش یک دام است برای دور زدن انتقاد و ساکت کردن منتقدان، به جای این که روی انتقاد تمرکز کنند و ایراد را دریابند و به فهم مشکل بپردازند.  

جدا از این، اصلاً چه کسی گفته که حتماً باید منتقد راهکار ارائه دهد ؟ چه کسی گفته که انتقاد کاری ندارد، انتقاد عالمانه و دقیق بسیار مهمتر و سخت تر از هر کاریست و اصل و اساس هر راهبرد اصلاحی صحیح، همین انتقاد است که فقط از خبرگان کارکشته در هر حوزه تخصصی برمی آید، زیرا اتفاقاً یک وقت‌هایی تشخیص دقیق مشکل از خود اصلاح سخت‌تر است و حکایت مشهور آن مهندس که ضربدری روی دستگاه زد و صد دلار گرفت و وقتی از او پرسیدند: برای پنج دقیقه صد دلار گرفتی؟ گفت برای چهل سال و پنج دقیقه صد دلار گرفتم ! یعنی فرق من با کارمندان شرکت شما اینست که در نتیجه سال ها تجربه و تلاش میتوانم ایرادی را تشخیص دهم که دیگران متوجه نمی‌شوند.

خلاصه مشکل اصلاً از راهکار نیست، زیرا همه می دانیم آن کسی که صادقانه و مخلصانه بخواهد مشکلی را حل کند راهکارش را هم پیدا خواهد کرد! در فضایی که همه عادت کرده‌اند بگویند:"راهکار بده" آیا محض رضای خدا فقط یک نفر از مسوولان را می‌شناسید که صادقانه از راهکارها بپرسد و راه حل‌ها را جویا شود؟

خلاصه از خدا که پنهان نیست، از شما چه پنهان که یادتان باشد، مطالبه راهکار در مقابل انتقاد- اگر همیشه هم این طور نباشد- غالبا نوعی مغالطه است! 

کد خبر 1590771

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: محمدرضا زائری جامعه شناسی فرهنگ سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۱۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوای موسیقی خراسان خاموش شد

استاد عیسی قلی پور مشهور به عیسی بخشی، هنرمند موسیقی مقامی و از آخرین بازماندگان بخشی‌های کرمانج شمال خراسان جمعه- ۱۴ اردیبهشت‌ماه- پس از تحمل یک دوره بیماری سرطان در بجنورد دارفانی را وداع گفت.

هوشنگ جاوید نویسنده و پژوهشگر موسیقی نواحی و آیینی ایران در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: «فریاد نسل قدیم خراسان شمالی هم رفت. همین الان باخبر شدم که استاد عیسی قلی پور پیشکسوت بخشی‌های ترک خراسان شمالی هم درگذشت و دوتارش را و دوستانش را و جامعه هنر ایران را تنها گذاشت. تسلیت به که باید گفت؟!»

عیسی قلی پور مشهور به عیسی بخشی، هنرمند موسیقی مقامی، خواننده و نوازنده دوتار و از آخرین بازماندگان بخشی‌های کرمانج شمال خراسان، ۱۱ آبان سال ۱۳۲۱ در روستای سلاخی بجنورد در خانواده‌ای هنرمند متولد شد، او در کنار پدرش (سلیمان) که یکی از بخشی‌های قدیمی و دوتارنواز بوده است، پرورش یافت، سپس نزد حسن یزدانی مشهور به حسن بخشی، یادگیری‌های خود را در زمینه موسیقی نواحی خراسان کامل کرد.

قلی پور خواننده گویش‌های ترکی بجنوردی، کرمانجی، فارسی و ترکمنی، بیش از شصت سال خنیاگر نغمه‌های مختلف خراسانی و آیین‌های مذهبی منطقه شمال خراسان بود. وی در جشنواره‌های متعددی شرکت کرد و کسب مدال و دیپلم افتخار در چهارمین جشنواره موسیقی فجر با گویش کرمانجی از افتخارات این هنرمند فقید است.

این هنرمند گواهینامه درجه یک هنری را سال ۱۳۹۵ از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی دریافت کرد و سال ۱۳۹۸ اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خراسان شمالی نخستین کاشی ماندگار در بجنورد را بر سردر منزل عیسی قلی پور نصب کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری موسیقی و هنرهای تجسمی

دیگر خبرها

  • بازی استقلال انقدر بد بود که تلویزیون را خاموش کردم | تیم نکونام با این وضعیت به مشکل می خورد
  • دبی باز هم همه را انگشت به دهان کرد!
  • از استخر‌های بزاق تا وجود میلیون‌ها باکتری در دهان
  • نوای موسیقی خراسان خاموش شد
  • مست عشق ؛ علیرضا قربانی
  • سریع‌ترین راه‌های از بین بردن بوی سیر دهان
  • پرتاب آب دهان بر روی پرچم فلسطین توسط پلیس آمریکا + فیلم
  • ایستادن
  • پرتاب آب دهان بر روی پرچم فلسطین توسط پلیس آمریکا
  • انتقاد طلافروشان به ثبت موجودی در سامانه جامع تجارت است