Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مراسم بزرگداشت علامه «مصباح یزدی» همزمان با نخستین سالگرد رحلت ایشان در استان گیلان برگزار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت ، مراسم بزرگداشت علامه «مصباح یزدی» پیش از ظهر امروز همزمان با نخستین سالگرد رحلت ایشان با حضور اساتید حوزه و دانشگاه استان گیلان در رشت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرزند علامه مصباح یزدی‌ در این مراسم با اشاره به برخی ویژگی‌های شخصیتی علامه مصباح اظهار داشت: ایشان معتقد بود که باید دید جای کدام کار در جامعه خالی است و آن را انجام دهیم و به‌ همین خاطر در مسیر تحکیم مبانی اسلام و علوم انسانی حرکت کرد.

حجت‌الاسلام مصباح یزدی با بیان اینکه یکی از وظایف ما تکریم مؤمن در زمان حیات و بعد وفات است گفت: برای شناخت وظایف خود باید موقعیت را درست شناسایی کنیم؛ زمانی رهبر معظم انقلاب مساله تهاجم فرهنگی را مطرح کردند باید تجزیه و تحلیل کنیم که اگر درگیر جنگ نظامی بودیم چه می‌کردیم.

وی با مقایسه وضعیت حوزه و دانشگاه در زمان پهلوی و امروز بیان کرد: در آن زمان حوزه و دانشگاه دو فضای کاملاً جدا و بیگانه بودند اما امروز این زمینه فراهم است که دور هم بنشینیم و با همفکری هم برای آبادانی کشور و جهان اسلام فکر کنیم و این به برکت قیام امام(ره) و خون‌های شهدا است که باید قدردان باشیم.

فرزند علامه مصباح یزدی‌ موقعیت‌شناسی، بصیرت و عمل به‌موقع را از جمله ویژگی‌های مهم علامه مصباح برشمرد و ابراز داشت: امروز در جبهه فرهنگی نیز نیازمند موقعیت‌شناسی هستیم بنابراین برای دانستن وظایف خود باید موقعیت‌ها را درست شناسایی کنیم.

وی با اشاره به اهمیت کسب اطلاعات لازم از امکانات و موقعیت دشمن خاطرنشان کرد: بعد از دریافت گزارش دقیق نیازمند برنامه‌ریزی، تأمین و توزیع نیرو بودیم که شرط طراحی درست عملیات بوده و در زمان جنگ مشاهده کردیم و در جنگ بین‌المللی نیز توسط سردار شهید سلیمانی نشان داده شد.

استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه فضای فرهنگی غبارآلود است و عده‌ای آن را توهم می‌دانند تصریح کرد: عدم تشخیص درست شرایط زمینه‌ساز تصمیم گیری اشتباه است و زمانی که موقعیت خود را درست تشخیص نمی‌دهیم متوجه عملیات و نقشه دشمن برای نابودی خود نمی‌شویم.

فرزند علامه مصباح یزدی‌ با اشاره به اینکه عقبه جبهه فرهنگی را باید ببینیم گفت: عده‌ای وظیفه را تشخیص می‌دهند اما انجام آن را در وجود امکانات، همراهی دوستان و دشمنان می‌دانند این در حالی است که گاهی دادن آبرو از دادن جان سخت‌تر بوده و علامه مصباح یزدی فردی بود که پای همه این‌ها ایستاد.

وی با بیان اینکه تهمت‌هایی که به ایشان زده می‌شد گاهی آنقدر بزرگ بود که دوستان هم باور می‌کردند افزود: زمانی تعدادی از شاگردان ایشان تصمیم گرفتند پاسخ برخی تهمت‌ها را بدهند و نزد علامه آمدند؛ ایشان گفتند: چطور حاضر شدید وقت خود را بگذارید تا از من دفاع کنید کارهای واجب‌تر وجود دارد و اجازه ندادند.

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اخلاص علامه مصباح یزدی خاطرنشان کرد: امروز درگیر جنگ فرهنگی هستیم هر کسی باید به اندازه توان خود حرکت کند البته در کارهای فرهنگی نیازمند همدلی و همفکری هستیم و باید از ظرفیت‌های حوزه و دانشگاه استفاده کنیم.

استاندار گیلان: کنگره ملی شهید میرزا کوچک جنگلی سال آینده برگزار می‌شود ایران در سوگ «مرد میدان»| دلتنگی ‌گیلانی‌ها در فراق سردار دل‌ها/ ‌درد و دل سوزناک مردم با شهید سلیمانی + فیلم جانشین فرمانده سپاه گیلان: حیات و شهادت سردار شهید سلیمانی عامل وحدت جبهه‌ مقاومت شد

وی گفت: جوانانی که انقلاب را رقم زدند، امیدشان به دیگران نبود بلکه برای اعتلای فرهنگ و حفظ دین به توان خود تکیه کردند و امروز هم نباید به این فکر کنیم که چون نظام جمهوری اسلامی تشکیل شده، دیگران باید در حوزه فرهنگی اقدام کنند این روند قطعاً به حل مشکلات کمکی نمی‌کند.

انتهای پیام/612/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: علامه مصباح یزدی حوزه و دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۳۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگداشت کیانوش عیاری در موزه سینما

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی موزه سینما، همزمان با زادروز کیانوش عیاری طی مراسم ویژه‌ای در روز ۲۲ اردیبهشت ماه، گنجینه این کارگردان مولف سینمای ایران در موزه سینما افتتاح می‌شود و تعدادی از هنرمندان و سینماگران درباره ویژگی‌های آثار عیاری و نقش او در ارتقاء سینمای ایران سخنرانی خواهند کرد و همزمان فیلم های ۸ میلی متری این هنرمند نیز به نمایش درخواهد آمد. 

همچنین از روز یکشنبه ۲۳ اردیبهشت تا چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ساعت ۱۷ نسخه‌های اصلاح و مرمت شده فیلم‌های سینمایی «آبادانی‌ها»، «شبح کژدم»، «بیدارشو آرزو» و «بودن یا نبودن» با همکاری فیلمخانه ملی ایران در سالن فردوس به نمایش در می‌آید و پس از نمایش فیلم‌ها جلسه نقد و بررسی با حضور مخاطبان و اهالی رسانه برگزار می‌شود.
حضور در این مراسم برای علاقه‌مندان سینما آزاد است.

دیگر خبرها

  • همایش «دین، فرهنگ و رسانه‌های نوین» برگزار می‌شود
  • کاهش رشد منفی موالید سالیانه در گیلان
  • قدرت رسانه‌ای اسرائیل نتوانست مانع دریافت حقیقت در جهان شود
  • تصویب اولویت‌های اساسی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی گیلان
  • موزه سینما بزرگداشت کیانوش عیاری را برگزار می‌کند
  • بزرگداشت کیانوش عیاری در موزه سینما
  • از پاسداشت زبان فارسی تا تجلیل از فعالان و کنشگران حوزه میراث‌ فرهنگی
  • مراسم بزرگداشت مرحوم آیت‌الله صادق رزاقی در کرج برگزار می‌شود
  • بزرگداشت آیت الله ضیاءالدین نجفی(ره) در قم برگزار شد
  • مراسم بزرگداشت سردارشهیدجواددوربین درانزلی برگزار می شود