Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل اتحادیه کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان گفت: کارخانجات خوراک دام با فرآوری نهاده‌های دامی موجبات افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی این نهاده‌ها را فراهم می‌آورند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم مجید جعفری مدیر کل اتحادیه کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان در نشست خبری اظهار داشت: 756 کارخانه خوراک دام، طیور و آبزیان در کشور وجود دارد که این کارخانجات به طور متوسط با کمتر از 30 درصد ظرفیت، در حال فعالیت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در دو سه سال اخیر و با به کارگیری ارز دولتی جفای زیادی به کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان شده چراکه اولویت تخصیص خوراک خام به دامداران و مرغداران بوده است.

وی ادامه داد: در کشور‌های مختلف به هیچ وجه خوراک دام و طیور به صورت مستقیم وارد دامداری‌ها و مرغداری‌ها نمی‌شود بلکه به کارخانجات می‌آیند تا پس از فرآوری در اختیار دامداران و مرغداران قرار گیرد، اما در ایران مخصوصا در دو سه سال اخیر و با تخصیص ارز ترجیحی روند به این صورت نبوده و خوراک به صورت خام وارد دامداری‌ها و مرغداری‌ها شده و سهمیه کوچکی برای کارخانجات دام و طیور اختصاص یافته است.

جعفری گفت: اتحادیه کارخانجات دام و طیور از آزادسازی نرخ ارز و حذف ارز ترجیحی در خصوص نهاده‌های دامی استقبال می‌کند چراکه گام مثبتی در جهت رفع مشکلات تولید است و با حذف ارز ترجیحی کارخانجات می‌توانند با توجه به افزایش واردات نهاده‌های دامی سهم مورد نیاز خود برای تولید با ظرفیت کامل را دریافت کنند.

وی افزود: این کارخانجات می‌توانند سالانه بین 20 تا 22 میلیون تن خوراک دام و آبزیان را به شکل فرآوری شده تولید کنند در حالی که مصرف کل کشور بین 12 تا 17 میلیون تن است و می‌توان این مازاد تولید را برای صادرات به کار گرفت همانگونه که بیش از وجود ارز ترجیحی این صادرات در حال انجام بود.

مدیر کل اتحادیه کارخانجات خوراک دام، طیور و آبزیان ادامه داد: بازدهی خوراک آماده بالاتر از نهاده خام است چراکه کارخانجات خوراک دام نهاده‌های دامی را فرآوری می‌کنند و به این ترتیب این خوراک از هرگونه آلودگی عاری می‌شود و به این ترتیب کیفیت خوراک و راندمان بالا می‌رود.

جعفری گفت: کارخانجات خوراک دام با فرآوری نهاده‌های دامی موجبات افزایش 10 تا 15 درصدی این نهاده‌ها را فراهم می‌آورند.

وی افزود: در نمایشگاه خوراک دام، طیور و آبزیان که از پس فردا آغاز به کار می‌کند سعی بر آن خواهیم داشت که مشکلات کارخانجات را به گوش مسئولان برسانیم و امیدواریم که این موضوع تاثیر بسزایی در افزایش و بهره وری خوراک دام داشته باشیم.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کارخانجات خوراک دام اتحادیه کارخانجات نهاده های دامی طیور و آبزیان ارز ترجیحی نهاده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۴۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور

مدیر کل بهبود تغذیه و جایگاه امور دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: در کشور ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نیشابور، سیداحمدرضا سید علیان در حاشیه بازدید از شرکت دامداران نیشابور در جمع خبرنگاران اظهارداشت: به جای کلمه ضایعات بخش کشاورزی بهتر است از کلمه بقایا و پسماندهای این بخش استفاده کنیم و این بقایای بخش کشاورزی وحتی خانگی می‌تواند در کارخانجاتی تبدیل به خوراک دام شوند.

وی ادامه داد: پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است و اکنون جنگ علوفه بصورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده و کشت گیاهان کم آب طلب مانند سورگوم بجای ذرت علوفه ای اهمیتی بالاتر از بقایا و بازماندهای این بخش دارد.

سید علیان بیان کرد: در کشور 8 سایت تبدیل بقایا به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است.

علی مبارکی، معاون سازمان ومدیر جهاد کشاورزی نیشابور نیز در این بازدید اظهارداشت: شهرستان نیشابور از شهرستان های پیشرو در زمینه دام در استان است.

وی ضمن تقدیر از خدمات ارزنده تشکل های بخش دامی شهرستان ادامه داد : این شهرستان با بیش از 61 هزار راس دام سنگین و تولید شیری حدود 26 هزار تن در سال در استان در رتبه اول و در تولید گوشت با 7 هزار و500 تن در سال، رتبه دوم استانی را دارد.

مبارکی با تاکید این نکته که یکی از عوامل محدود کننده توسعه بخش کشاورزی تولید نهاده است؛ بیان کرد: در بخش کشاورزی بیش از 30 درصد بقایا داریم و قسمت عمده آن یا سوزانده و یا به دور ریخته می شود که باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی نیز می شود و از طرفی نیاز شدید به واردات نهاده های خام دامی از خارج کشور داریم، لذا لازم است در خصوص صدور مجوزها وتسهیلات لازم جهت بازگرداندن این پسماندها به چرخه خوراک دام که منجر به کاهش قیمت آن وتامین امنیت غذایی می شود اقدام عاجل صورت پذیرد.

احمد داوطلب زرقی، مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی نیز ضمن تاکید برایجاد زنجیره تولید شیر توسط دامداری های صنعتی گفت: با توجه به ظرفیت های تعاونی دامداران نیشابور در بخش تولید شیر به منظور خدمات دهی بهتر به گاوداران، تکمیل زنجیره شیر این تعاونی با سرمایه گذاری در حوزه لبنیات می تواند قدم موثری برای اعضای تعاونی و دامداران شهرستان باشد.

وی افزود: برخی مشکلات پیش روی گاوداران صنعتی و سنتی استان در خصوص سامانه بازارگاه نیز امروز در حضور مدیرکل تغذیه وزارت جهاد کشاورزی بیان شد.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • پیش‌بینی تولید ۱.۵ میلیون تن آبزیان پرورشی در ایران + فیلم
  • کشف ۱۰ تن انواع خوراک آبزیان خارجى قاچاق در مراغه
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • جنگ علوفه شروع شده است
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور
  • یک گرم چای سنواتی هم تاکنون در چرخه مصرف قرار نگرفته است
  • چای سنواتی تاکنون در چرخه مصرف قرار نگرفته است
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی