Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان- رئیس تحقیقات و فناوری کارگروه تخصصی آموزش‌های الکترونیکی وزارت علوم درباره وضعیت زیرساخت‌های آموزش دانشگاه‌های کشور برای امتحانات پایان ترم گفت: بخشی از زیرساخت‌های آموزش مجازی مربوط به دانشگاه هاست که با وجود مشکلات مالی در این زمینه توانسته اند وضعیت خود را ساماندهی کنند.

رئیس تحقیقات و فناوری کارگروه تخصصی آموزش‌های الکترونیکی وزارت علوم می‌گوید: بخش دیگری از زیرساخت‌های آموزش مجازی مربوط به کشور یعنی سرویس دهندگان اینترنت و شبکه داخلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صفوی تاکید کرد: اختلالات شبکه و کندی اینترنت در آموزش‌های مجازی در ترمی که گذشت نسبت به ترم‌های گذشته شدت گرفت و این موضوع برای برگزاری امتحانات پایان ترم نگران کننده است و خواهشمندم که وزارت ارتباطات در این زمینه حمایت‌های لازم را انجام دهد تا دانشجویان با خیال راحت در آزمون‌ها شرکت کنند.

رئیس تحقیقات و فناوری کارگروه تخصصی آموزش‌های الکترونیکی وزارت علوم ادامه داد: بسیاری از شغل‌ها به سرعت خوب اینترنت، وابسته است و باید در این زمینه بستر شبکه و اینترنت تقویت شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت علوم آموزش الکترونیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۷۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور  

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هرچند وقت یک‌بار گزارشی از ضریب نفوذ اینترنت ثابت، سیار و تلفن همراه در کشور منتشر می‌کند و در گزارشی که به تازگی توسط این سازمان منتشر شده، به بررسی وضعیت اینترنت ثابت و سیار وضعیت شبکه ارتباطی کشور پرداخته شده است.  

براساس این گزارش نفوذ اینترنت پهن باند ثابت از ۱۳/۰۸ درصد در پاییز سال ۱۴۰۱ به ۱۲/۹ درصد در پاییز سال ۱۴۰۲ رسیده است. همچنین ضریب نفوذ پهن باند سیار با رشد قابل توجهی روبه رو بوده است. درواقع ضریب نفوذ  پهن باند سیار در پاییز دوسال گذشته (۱۴۰۱) از ۱۲۰/۸۷  به ۱۲۷/۷۷ پاییز در سال گذشته رسیده است که حکایت از رشد ۵/۷۱  درصدی در این حوزه دارد.

همچنین در بخش دیگری از این گزارش به وضعیت شکایت ثبت شده در حوزه ثابت و سیار در سامانه ۱۹۵ هم اشاره شده است که ۷۵ درصد شکایت ها متعلق به حوزه ثابت بوده و ۲۵ درصد شکایت‌ها به حوزه سیار تعلق دارد.

از سوی دیگر در این گزارش به تعداد سایت‌های ۵G اپراتورهای ارتباطی تا پایان پاییز سال گذشته هم پرداخته شده که بر اساس آن تاکنون ۸۰۷ سایت نسل پنجم که متعلق به اپراتور دوم تلفن همراه است در کشور ایجاد شده است.

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور  
  • آخرین وضعیت ضریب نفوذ اینترنت در کشور
  • برخورد پلیس با عوامل خرید و فروش سلاح گرم و اراذل و اوباش در فضای مجازی و دستگیری ۳۰۰۰ نفر
  • آموزش دانش‌آموزان سیل‌زده در مکان‌های عمومی
  • اختلالی در اینترنت مناطق مرکزی تهران نداریم
  • پایان چالش کمبود معلم از مهرماه امسال
  • برخی جو سازی‌ها در زمینه اخراج استادان صحت ندارد
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • اجرای عمليات پليس فتا عليه فروشندگان سلاح در اینترنت
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور