Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-04-29@19:37:38 GMT

رونمایی از غول الکتریکی شورولت +عکس

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۸۸۱۳۳

رونمایی از غول الکتریکی شورولت +عکس

شورولت، پیکاپ سیلورادو EV را با مدل ۲۰۲۴ در نمایشگاه CES 2022 معرفی کرد. سیلورادو EV در کلاس پیکاپ های پهن‌ پیکر عرضه خواهد شد.

به گزارش مشرق، آینده صنعت خودرو را باید در دستان خودروهای الکتریکی دانست و این تکنولوژی هیچ حد و مرز و سگمنتی را نمی‌شناسد؛ از کشنده های چند ده تُنی مانند تسلا سمی تا پیکاپ های غول آسای آمریکایی یا میکروکارهای چینی، همگی در حال برقی شدن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مقاله قصد داریم به معرفی شورولت سیلورادو برقی بپردازیم.

در نمای ظاهری سیلورادو EV و مخصوصاً طراحی قسمت بار این پیکاپ، به وضوح ردپای شورولتAvalanche  دیده می ‌شود.

در نمای جلوی این خودرو هم اگرچه به صورت مرسوم جلوپنجره غول آسای سیلورادو حذف شده است، اما شاهد طرحی عضلانی و درخور سگمنت و جثه این غول آمریکایی هستیم.

شورولت قصد دارد سیلورادو الکتریکی را در دو نسخه کاری WT و پرچم‌دار RST عرضه نماید. هر دو نسخه مذکور با یک بار شارژ کامل توانایی پیمایش ۶۴۵ کیلومتر را دارا هستند، اما در زمینه قدرت تولیدی شاهد تفاوت هایی هستیم.

شورولت سیلورادو الکتریکی نسخه RST دارای دو موتور الکتریکی (برای هر اکسل یک موتور برقی) است که سبب شده با یک پیکاپ چهار چرخ محرک مواجه باشیم. این دو موتور الکتریکی در مجموع، قدرت ۶۶۴ اسب بخار و گشتاور ۱۰۶۳ نیوتن متر را تولید می‌نمایند. در صورت فعال کردن حالت رانندگی  WOW(Wide Open Watts)، شورولت اظهار کرده است سیلورادو الکتریکی می تواند در حدود ۴.۵ ثانیه از حالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت دست یابد.

در نمونه WT اگر چه توان پیمایش همچنان همان عدد ۶۴۵ کیلومتر است، اما قدرت و گشتاور تولیدی موتورهای الکتریکی آن مقداری کاهش یافته است و به ۵۱۰ اسب بخار و ۸۳۴ نیوتن متر محدود شده اند.
این محصول با سیستم شارژ سریع ۳۵۰ کیلوواتی، در زمان ۱۰ دقیقه انرژی لازم برای پیمایش ۱۶۰ کیلومتر رانندگی را خواهد داشت. سیلورادو EV در نسخه RST می‌تواند ۴.۵ تن یدک بکشد یا ۶۰۰ کیلوگرم بار را حمل نماید.

ظرفیت یدک کشی برای نسخه کاری به عدد ۳۶۵۰ کیلوگرم تقلیل می‌یابد.

قابلیت های خاص

شورولت سیلورادو EV در مدل RST دارای ویژگی هایی مانند قابلیت فرمان پذیری چرخ های عقب، سوپر کروز، سیستم تعلیق بادی با قابلیت تطبیق پذیری به صورت اتوماتیک و همچنین قابلیت شخصی سازی حوضچه بار یا مولتی فلکس Midgate است.

همچنین سیلورادو الکتریکی قادر است مانند فورد F150 لایتنینگ سایر خودروهای برقی را نیز شارژ کند.

طراحی داخلی

در نمای داخلی، طراحی جذابی را برای سیلورادو EV شاهد هستیم. نمایشگر ۱۷ اینچ لمسی در وسط داشبورد و کلاستر ۱۱ اینچ پشت فرمان نصب شده است. مدلRST، سیستم نمایش اطلاعات روی شیشه یا هدآپ دیسپلی (HUD) با اندازه ۱۴ اینچ خواهد داشت که در این سگمنت از امکانات جالب توجه به شمار می‌آید.

به لطف بهره مندی سیلورادو برقی از پلتفرم تمام الکتریکی جنرال موتورز و دارا بودن ساختاری متفاوت از مدل درون‌سوز، صندلی های جلو مقداری به سمت جلو و صندلی های عقب نیز مقداری به عقب رفته اند که همین امر موجب شده فضای داخل کابین این خودرو بزرگ تر از مدل درون‌سوز شود.

زمان عرضه و قیمت

در این لحظه، با اولین عرضه سیلورادو الکتریکی حدود یک سال فاصله داریم. نسخه کاری با حدود قیمت ۴۱۶۰۰ دلار و نسخه پرچم‌دار این پیکاپ الکتریکی با قیمت ۱۰۵ هزار دلار در بهار و پاییز سال ۲۰۲۳ میلادی به بازار عرضه خواهند شد.

شورولت سیلورادو برقی چه نسخه هایی دارد؟

شورولت قصد دارد سیلورادو الکتریکی را در دو نسخه کاری یا WT و پرچم‌دار RST عرضه نماید.

شورولت سیلورادو الکتریکی چه مشخصاتی دارد؟

شورولت سیلورادو الکتریکی نسخه RST دارای دو موتور الکتریکی (در هر محور یک موتور الکتریکی) است که سبب شده با یک پیکاپ چهار چرخ محرک مواجه باشیم. این دو موتور الکتریکی روی هم قدرت ۶۶۴ اسب بخار و گشتاور ۱۰۶۳ نیوتن متر را تولید می‌نمایند.

قیمت سیلورادو EV چه‌قدر است؟

نسخه کاری با حدود قیمت ۴۱۶۰۰ دلار و نسخه پرچم‌دار این پیکاپ الکتریکی با قیمت ۱۰۵ هزار دلار در بهار و پاییز سال ۲۰۲۳ میلادی به بازار عرضه خواهند شد.

منبع:اسب بخار

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو بورس قیمت خودرو قیمت خودرو اخبار خودرو بازار خودرو شورلت خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت دو موتور الکتریکی شورولت سیلورادو سیلورادو EV نسخه کاری پرچم دار اسب بخار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۸۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخایر شکلات جهان در خطر است

ایتنا - شاید بد نباشد که عاشقان شکلات هرچه ظرف در خانه دارند، پر از شکلات کنند، چون دانشمندان دریافته‌اند بیماری ویرانگری که درختان کاکائو در غرب آفریقا را گرفتار کرده است، احتمالا می‌تواند عرضه شکلات در سراسر جهان را به مخاطره بیندازد.
به آخرالزمان شکلات‌ها رسیده‌ایم؟

شاید بد نباشد که عاشقان شکلات هرچه ظرف در خانه دارند، پر از شکلات کنند، چون دانشمندان دریافته‌اند بیماری ویرانگری که درختان کاکائو در غرب آفریقا را گرفتار کرده است، احتمالا می‌تواند عرضه شکلات در سراسر جهان را به مخاطره بیندازد.

بنیتو چن‌ــ‌چارپنتیر، استاد ریاضیات دانشگاه تگزاس در آرلینگتون، و نویسنده این پژوهش دلسردکننده که به‌تازگی در مجله «پلاس وان» (PLOS One) منتشر شد، می‌گوید: «این بیماری ویروس تهدید واقعی برای عرضه جهانی شکلات است.»

این بیماری که به «بیماری ویروسی ساقه متورم کاکائو» (cacao swollen shoot virus disease) معروف است، از طریق چند گونه شپشک آردآلود، نوعی آفت گیاهی، که از محصول شکلات تغذیه می‌کنند، گسترش می‌یابد.

پس از آلوده شدن گیاه با این آفت، طیف وسیعی از علائم می‌توانند ظاهر شود. از جمله تورم ساقه‌ها و ریشه‌ها، ظاهر‌شدن رگبرگ‌های قرمز روی برگ‌های تازه‌جوانه‌زده و و گرد و کوچک‌شدن غلاف کاکائو.

به گزارش نیویورک پست، دانشمندان «جهانی‌ شدن، تغییرات اقلیمی، تشدید کشاورزی و کاهش انعطاف‌پذیری در سیستم تولید» را از جمله عوامل دخیل در این بیماری می‌دانند.

طبق تخمین کارشناسان، بیماری ویروسی ساقه متورم کاکائو، کاهش ۱۵ تا ۲۵ درصدی برداشت در غنا را به دنبال داشته است که پس از همسایه‌اش، ساحل عاج، دومین تولید‌کننده بزرگ این ماده غذایی به شمار می‌رود. بیش از نیمی از شکلات‌‌های جهان از این دو کشور تامین می‌شوند.

چن چارپنتیر ابراز تاسف کرد و گفت: «غنا در سال‌های اخیر بیش از ۲۵۴ میلیون درخت کاکائو از دست داده است.»

به گفته این دانشمند، متاسفانه مبارزه با این طاعون نبردی دشوار بوده است. شپشک‌های آردآلود در مقابل آفت‌کش‌ها مقاومت بسیاری دارند و کشاورزان را مجبور می‌کنند تا برای پیشگیری از گسترش آفت، گیاهان آلوده را از بین ببرند، درختان مقاوم در برابر بیماری را پرورش دهند یا اینکه به گیاهان واکسن بیماری ویروسی ساقه متورم تزریق کنند.

با این حال، این واکسن‌ها گران‌قیمت‌اند و باری را بر دوش کشاورزان کم‌درآمد وارد می‌کنند و همچنین منجر به بازده کمتر کاکائو می‌شوند که عملاً شکست هدف برداشت‌شان را به دنبال خواهد داشت.

البته این آفت تنها تهدید تجارت جهانی کاکائو نیست. کارخانه‌های شکلات‌سازی در ساحل عاج و غنا فعالیت‌شان را متوقف کرده یا ظرفیت‌های عرضه را کاهش داده‌اند، زیرا توانایی خرید دانه‌ را ندارند. همین مساله باعث شد که قیمت کاکائو در سال گذشته بیش از دو برابر شود و از چندین رکود قیمت در تاریخ فروش این محصول، پیشی بگیرد.  

دیگر خبرها

  • قیمت 2 خودرو جدید کرمان موتور اعلام شد (عکس)
  • رونمایی از ارزان‌ترین گوشی تاشو دنیا با دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی
  • قیمت گوشی امروز 10 اردیبهشت 1403
  • رونمایی از مزدا EZ-۶ در نمایشگاه خودروی پکن ۲۰۲۴
  • ذخایر شکلات جهان در خطر است
  • گوشی جدید ناتینگ، ۲ روز دیگر رونمایی می‌شود
  • قیمت گوشی امروز 8 اردیبهشت 1403
  • شاسی بلند Exlantix با قیمت ۲۷ هزار دلاری وارد بازار می شود
  • عرضه سه نمایشنامه جدید سوره مهر در نمایشگاه کتاب
  • سه نمایشنامه جدید سوره مهر در نمایشگاه کتاب تهران عرضه می‌شود