Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محمد علوی گفت: تزریق یک دز واکسن در مقابل واریانت اومیکرون ایمنی ندارد و دو دز واکسن نیز حدود ۳۰ درصد ایمنی را پوشش می‌دهد اما تزریق سه دز ۷۰ تا ۹۰ درصد جلوی مرگ و گسترش بیماری را می‌گیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ معاون بهداشت و درمان دانشگاه جندی شاپور اهواز سید محمد علوی در گفت‌وگو با خبرنگار رهیاب پیرامون میزان سرایت ویروس جدید کرونا اظهار کرد: در حال حاضر موج ششم بیماری در جهان از کشورهایی آغاز شده که همه فکر می‌کردند که در آن کشورها کرونا تمام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اومیکرون در کشورهای اروپا و آمریکای شمالی شیوع پیدا کرد که مدعی پوشش واکسیناسیون ۹۰ درصد رو به بالا بودند، افزود: در این کشور ها زندگی به روال عادی برگشته بود تا حدی که مسابقات فوتبال نیز برگزار می شد اما مشاهده کردیم موج بعدی با ویروس جدیدی دنیا را متحیر کرده است.

معاون بهداشت و درمان دانشگاه جندی شاپوراهواز گفت: گزارشاتی که از درگیری اومیکرون در اروپا از اول شیوع کرونا مخابره می شود بی‌سابقه است تا آنجا که نقشه این کشورهای اروپایی قرمز تا مرز قهوه‌ای رفته است.

علوی بیان کرد: اومیکرون به دلیل تغییرات ژنتیکی بسیار پر دردسر است وفوق العاده قدرت سرایتش بالاست به طوریکه هر فرد آلوده در زمان کوتاهی می تواند این ویروس را به ۱۰ نفر دیگر انتقال دهد.

وی افزود: همچنین گفته شده جوامع اروپایی که درگیر این ویروس شده اند در طول ۲ تا ۳ روز با افزایش مبتلایان چند برابری مواجه شده اند.

معاون بهداشت و در مان دانشگاه جندی شاپور گفت: با بررسی آمار کرونا در کشورهای امریکا، انگلیس و فرانسه مشاهده می کنیم این ویروس غالب شده و اکثر مواردی که آلوده هستند نوع اومیکرون است.

علوی بیان کرد: برخلاف تصور کسانی که معتقد بودند این بیماری خطرناک نیست و علائم خفیف ایجاد می کند، دبیرکل بهداشت جهانی اعلام کرده است که شیوع این ویروس بسیار خطرناک و حتی می تواند بیماری مرگباری را ایجاد کند کما اینکه امروزه در کشورهای ذکر شده آمار مرگ افزایش پیدا کرده است.

وی با بیان‌ اینکه ویروس ها مرزی را نمی شناسند، عنوان کرد: در چند روز گذشته یک فرد مبتلا به اومیکرون را در آبادان شناسایی کردیم و روز گذشته هم در هندیجان و ماهشهر مواردی از بیماری دیده شده است.

معاون بهداشت و درمان با اشاره به اینکه ویروس وارد خوزستان شده است، ادامه داد: برای پیشگیری از ابتلا سه راهکار وجود دارد که درمرحله نخست افرادی که تاکنون واکسیناسیون را انجام نداده اند، پیگیر تزریق واکسن شوند و دیگران نیز هر چه سریعتر دز سوم را تزریق کنند.

این مقام مسئول گفت: پوشش ایمن سازی به این صورت است که یک دز بر علیه اومیکرون ایمنی نمی‌دهد و دو دز واکسن نیز حدود ۳۰ درصد ایمنی دارد، سه دز نیز ۷۰ تا ۹۰ درصد را پوشش می دهد و جلوی مرگ و گسترش بیماری را می‌گیرد.

وی رعایت فاصله گذاری و پروتکل های بهداشتی را بسیار مهم دانست و افزود: مهمترین قسمت رعایت پروتکل ها و واکسیناسیون استفاده از ماسک است، اثرات معجزه ماسک به شکلی بوده که سال گذشته در استان خوزستان هیچ آمار ابتلا به آنفولانزایی نداشتیم ولی امسال عدم استفاده از ماسک حدوداً ۳۲۰ نفر با علائم شدید را بستری کردیم، بنابراین ازرفتن به مکان هایی مانند رستوران ها که نمی توانید از ماسک استفاده کنید، پرهیز نمایید.

علوی در بخش دیگر گفتگوی خود با اشاره به ایستگاه های واکسیناسیون اضافه کرد: ایستگاه های واکسیناسیون بر اساس تعداد مراجعه برنامه ریزی می شود البته مراکز تجمیعی به اندازه کافی وجود دارد اما متاسفانه استقبال از واکسیناسیون کم شده است.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: معاون بهداشت دز واکسن ۹۰ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۸۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر، حامد آقاجان زاده، معاون بهداشت و درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر استان، با اشاره به ضرورت انجام واکسیناسیون برای زائران، گفت: متقاضیان حج تمتع امسال استان طبق نوبت اعلام شده از امروز تا ۱۶ اردیبهشت ماه فرصت دارند برای انجام واکسیناسیون اجباری به مراکز تعیین شده مراجعه کنند.

وی افزود: هر فرد متقاضی سفر به حج تمتع باید ۱۵ روز قبل از اعزام، واکسن مننژیت را به منظور ایمن سازی در مقابل این بیماری دریافت کرده باشد.

آقاجان زاده در خصوص تزریق واکسن مننژیت برای متقاضیان، توضیح داد: تزریق این واکسن برای افرادی که در دو سال گذشته آن را دریافت نکرده‌اند، الزامی است.

معاون بهداشت و درمان هلال احمر استان با بیان اینکه در تبریز حدود ۴۰۰۰ نفر شامل متقاضیان اعزام، عوامل کاروان‌ها و عوامل آشپزخانه واکسینه می‌شوند، خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت زمانی برای تزریق واکسن حجاج، ظرفیت پذیرش و انجام واکسیناسیون زائران غیرآذربایجان شرقی را نیز در تبریز با توجه به موقعیت مسافرپذیر این شهر داریم.

وی در ادامه به آمار زائران حج تمتع امسال استان اشاره کرد و گفت: شمار متقاضیان حج تمتع امسال آذربایجان شرقی ۳۹۵۱ نفر است که در قالب ۲۸ کاروان به این سفر معنوی اعزام خواهند شد. ۱۵ کاروان از این تعداد متعلق به زائران تبریزی است.

آقاجان زاده همچنین از آغاز معاینات پزشکی ۴۵ نفر از عوامل اجرایی پزشکی حج و زیارت که در موسم حج تمتع خدمت رسانی خواهند کرد، از روز گذشته در تبریز خبر داد.

کد خبر 6088814

دیگر خبرها

  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است