Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون محرومیت‌زدایی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در جنوب شرق کشور با بیان اینکه یکی از اولویت‌های مهم قرارگاه قدس خدمت رسانی و ‏محرومیت‌زدایی است، گفت: بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی در این مرحله هزینه شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی اکبر جعفری در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون با اشاره به اینکه محرومیت زدایی یکی از اقدامات طی رزمایش بزرگ محمد رسول الله (ص) است، بیان کرد: یکی از اهداف قرارگاه قدس در راستای خدمات رسانی به مردم سیستان و بلوچستان ایجاد یک بستر مناسب همراه با آرامش و امنیت برای تداوم خدمت گذاری نظام مقدس جمهوری اسلامی در این خطه عزیز و شهید پرور بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تصریح کرد: از سال ۸۸ با فعالیت نیروی زمینی سپاه در سیستان و بلوچستان تاکنون پروژه های محرومیت زدایی و عمرانی، اشتغالزایی، بهداشتی و درمانی بیشماری در اقصی نقاط محروم منطقه جنوب شرق به ویژه نقاط دوردست و صعب العبور ایجاد شده است.

این مقام مسئول ادامه داد: همزمان با آغاز رزمایش محمد رسول الله(ص) در منطقه جنوب شرق نیز توجه به مسائل محرومیت زدایی و کمک به محرومین در حوزه‌های مختلف بهداشتی، آموزشی، کمک های ‏مومنانه، ترمیم و ساخت خانه‌های محرومین، تقویت مدارس و سایر عرصه ها در دستور کار قرار دارد.

وی افزود: ایجاد آمادگی و انتقال اقلام خدمت‌رسانی به محرومین همزمان بارزمایش محمد رسول الله(ص) در منطقه عمومی کورین، تنها بخشی از ارائه خدمات بی منت در این عرصه است.

معاون محرومیت زدایی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در جنوب شرق کشور اظهار کرد: توزیع سبد معیشتی، توزیع آرد، اهدای جهیزیه به نوعروسان، توزیع ویلچر بین معلولین، اهدای انواع لوازم التحریر و لباس وکفش بین دانش آموزان، توزیع پتو، روفرشی و  لوازم گرمایشی مانند بخاری، توزیع بسته های بهداشتی، اسباب بازی به کودکان از جمله اقلام مدنظر در این مرحله است.

وی گفت: در تداوم ارائه خدمات محرومیت زدایی در قالب رزمایش محمد رسول الله(ص) و در راستای رفع تنش آبی در مناطقی که در تامین آب شرب بهداشتی با مشکل مواجه هستند، اقدام به توزیع و نصب تانکرهای ذخیره آب دو هزار لیتری خواهیم کرد.

به گفته جعفری، خرید و نصب دو دستگاه تصفیه آب روستایی با ظرفیت تصفیه 20 هزار لیتر آب در روز، ساخت 50 سرویس بهداشتی و حمام، تسطیح اراضی کشاورزی، احیا و تجهیر چاه های کشاورزی، مرمت منازل نیز از دیگر خدمات عمرانی در دستورکار طی انجام این رزمایش بزرگ می باشد.

معاون محرومیت زدایی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه در جنوب شرق کشور ارزش ریالی این مرحله از خدمات محرومیت زدایی را بالغ بر 50میلیارد دانست و گفت: برنامه های خدماتی و زیر ساختی متعدد دیگری برای این منطقه درنظر گرفته شده که در آینده نیز ادامه خواهد داشت.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: نیروی زمینی سپاه محمد رسول الله محرومیت زدایی قرارگاه قدس جنوب شرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۸۹۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سلمان محمدی امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان با حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، از تلاش برای اجرای مطلوب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی دستگاه تعلیم و تربیت در استان نام برد و اظهار کرد: پس از گلایه مقام معظم رهبری از اجرایی‌نشدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مدارس، نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

وی افزود: از مهر امسال ۵۰ درصد مدارس دولتی و ۵۰ درصد مدارس غیردولتی استان بر مبنای الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، کار تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان را آغاز خواهند کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه کیفیت‌بخشی به مدارس دولتی یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مجموعه آموزش و پرورش در استان خواهد بود، گفت: در تلاشیم تا با کیفیت بخشی به مدارس برای تعلیم و تربیت بهتر دانش‌آموزان تلاش کرده و در عین توجه به جنبه‌های تربیتی، در راستای بالا بردن معدل دانش‌آموزان هم برنامه‌ریزی داشته باشیم.

وی سپس با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

محمدی با بیان اینکه باید دانش‌آموزانی تربیت کنیم که در عین داشتن امید و نشاط مجهز به خردورزی باشند، افزود: امسال اهتمام بیشتری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی داریم.

وی اشاره‌ای هم به استخدامی‌های آموزش و پرورش در استان کرمانشاه داشت و گفت: سال گذشته قریب ۱۵۰۰ نفر پذیرفته شدند و امسال ۱۶۰۰ معلم از طریق آزمون استخدامی پذیرش خواهند شد که البته بگونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در فرآیند گزینش افرادی جذب شوند که شأن معلمی را داشته باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه استان کرمانشاه ۳۷۰ هزار دانش‌آموز دارد، گفت: ۲۶ هزار فرهنگی متولی امر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان هستند.

کد خبر 748930

دیگر خبرها

  • تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی
  • خرید بیش از ۹۵ میلیارد ریال وسایل کمک توانبخشی برای معلولان قزوینی
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ۱۰۰ نفر در استان داوطلب تسهیل گری در محرومیت زدایی
  • (ویدئو) جدال با میراث شوم جنگ؛ زنی که رهبر مین‌زدایی در لبنان است
  • یکی از اولویت‌های لرستان باید ایجاد زیرساخت‌ها باشد