Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-04@00:17:23 GMT

بررسی مرگ و میر قلبی در زمین فوتبال در دوران کرونا

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۹۰۸۱۲

بررسی مرگ و میر قلبی در زمین فوتبال در دوران کرونا

رئیس دپارتمان پزشکی فدراسیون فوتبال با اشاره به مرگ و میرهای قلبی در زمین فوتبال تأکید کرد به بازیکنان علامت‌دار اجازه تمرین و بازی داده نشود.

به گزارش مشرق، دکتر بهار حسن میرزایی رئیس دپارتمان پزشکی فدراسیون فوتبال به موضوع مرگ قلبی بازیکنان در زمین فوتبال اشاره کرد و گفت: تمامی مشکلات قلبی در معاینات شناسایی نمی‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای مثال، در موارد میوکاردیت یا التهاب بافت عضلانی قلب ناشی از عفونت با برخی ویروس‌ها، پیشگیری از ایجاد این عارضه بسیار مهم است، زیرا به راحتی قابل شناسایی نیست. از این رو، هیچ بازیکنی، نباید در حالی که مبتلا به یک بیماری ویروسی مثل سرماخوردگی، آنفولانزا و یا کروناست و علامت‌دار شده، اجازه تمرین و بازی داشته باشد.

وی ادامه داد: این موضوع اخیراً و طی دوران پاندمی کرونا اهمیت بالای خود را نشان داده است. علیرغم اینکه درگیری‌های قلبی حین ابتلا به کرونا وجود دارد، احتمال ایجاد میوکاردیت با تأخیر در بازیکن به دنبال ابتلا به کرونا وجود دارد. این موضوع حتی در مواردی به دنبال واکسیناسیون هم گزارش شده است. با وجودی که میزان گزارش‌ها بسیار اندک بوده، اما اهمیت آن بالاست.

بیشتر بخوانید:

جزئیات مرگ دلخراش سه فوتبالیست

رئیس دپارتمان پزشکی فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: علاوه بر میوکاردیت که ممکن است طی ارزیابی‌های قلبی شناسایی نشود و می‌تواند کشنده باشد، حالت دیگری به نام «کومورشیو کوردیس» نیز می‌تواند رخ دهد که ناشی برخورد جسم سفت با سرعت بالا به قفسه سینه است و منجر به ایست قلبی می‌شود. این حالت نیز ناشی از حادثه بوده و در ارزیابی‌های قلبی قابل شناسایی نیست. پیشگیری از ایجاد کومورشیو کوردیس شاید تقریباً غیرممکن باشد، با این حال با تشخیص و احیای صحیح و به موقع می‌توان جان بازیکن را نجات داد.

حسن میرزایی تصریح کرد: با وجودی که معاینات قلبی نمی‌تواند صد درصد مشکلات قلبی را شناسایی کند، اما یک شرح حال دقیق فردی و خانوادگی، معاینه قلبی، نوار قلب، اکوکاردیوگرافی و در موارد لازم تست ورزش، تست‌های خونی، ارزیابی‌های هسته‌ای و MRI قلب می‌تواند قسمت عمده مشکلات قلبی در بازیکن را شناسایی کند.

«این اقدامات لازم هستند، اما کافی نیستند.»، وی با بیان این جمله اظهار داشت: لازم است بعد از الزام معاینات قلبی در بازیکنان، در قدم اول بازیکنان دارای علائم، به هیچ وجه تا بهبودی کامل و ارزیابی‌های‌ لازم اجازه بازگشت به تمرینات و مسابقه را نداشته باشند. استادیوم‌ها و محل تمرین تیم‌ها نیز باید مجهز به امکانات پزشکی و پرسنل آموزش دیده باشند. برگزاری تمرینات و مسابقات بدون حضور کادر پزشکی آموزش دیده، آمبولانس و دستگاه شوک قلبی مجاز نیست.

رئیس دپارتمان پزشکی فدراسیون فوتبال گفت: ابزار بعدی ما در پیشگیری از مرگ افراد در فوتبال آموزش است. تمام بازیکنان، کادر تیم، کادر برگزارکننده بازی، داوران و... باید در ارتباط با تشخیص صحیح و به موقع مرگ قلبی، نحوه مدیریت شرایط، اقدامات لازم، احیای قلبی، استفاده از دستگاه شوک، آموزش ببینند. در کنار انجام معاینات کامل سالانه در مرکز ایفمارک و الزام برگزاری مسابقات فوتبال با حضور آمبولانس، دستگاه شوک قلبی و کادر پزشکی، برگزاری دوره‌های آموزشی نیز شروع شده است و با همکاری سازمان لیگ، ایفمارک، هیئت‌های استانی و باشگاه‌ها گسترش و ادامه خواهد یافت.

منبع: فدراسیون فوتبال

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو بورس قیمت ویروس کرونا فدراسیون فوتبال ایران فوتبال سکته قلبی خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۰۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۳۳ مورد سه قلوزایی در لرستان

فریبا ولی‌پور  در خصوص تامین مسکن طرح جوانی جمعیت، اظهار کرد: یکی از سیاست‌های دولت در بحث طرح جوانی جمعیت، اهدای مسکن به خانواده‌های دارای سه قلو و چندقلوست.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری لرستان گفت: در آخرین جلسه قرارگاه جمعیت و با تاکید استاندار وقت واگذاری زمین با اولویت خانواده‌های دارای سه قلو بود و در این خصوص راه و شهرسازی لرستان این مهم را نیز در اولویت قرار داد.

ولی‌پور بیان کرد: با توجه به شرایط جغرافیایی و توپوگرافی در برخی از شهر‌های استان با کمبود زمین مواجه هستیم و در این راستا راه وشهرسازی لرستان قول داد که در بهار امسال این مشکل تامین زمین برای طرح جوانی جمعیت محقق شود.

وی اظهار کرد: برخی از دستگاه‌ها اجرایی دارای زمین‌هایی هستند که نیازمند تغییر کاربری بوده و چنانچه این مهم محقق شود بخشی از مشکلات تامین مسکن برای جوانی جمعیت برطرف خواهد شد.

مدیرکل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری لرستان، تصریح کرد: با توجه به شرایط توپوگرافی لرستان، ایجاد شهرک و یا شهرک جدید ضروری است و امیدواریم با همکاری استاندار لرستان و راه و شهرسازی استان مشکل تامین زمین برای این خانواده‌ها مرتفع شود.

وی در خصوص طرح نفس و حمایت از مادران باردار، گفت: در لرستان ۱۳۲ نفر از مادران باردار از انجام سقط انصراف دادند و تعداد تولد‌های تحت عنوان "نفس" در استان هفت مورد گزارش شده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • تدابیر لازم برای جلوگیری از خسارت به عشایر اندیشیده شود
  • شناسایی ۳۳ مورد سه قلوزایی در لرستان
  • کشف پنج دستگاه خودرو سرقتی از مخفیگاه باند سارقان
  • تجلیل از پیشکسوتان فوتبال استان کرمان
  • راز ماندگاری پیکه در فوتبال؛ عشق به بارسا!
  • فراخوان ویسی به کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال
  • شاید لازم باشد مهندسان دروس علوم انسانی را پاس کنند!
  • اعضای شورای شهر سنندج چه مطالباتی را در حضور استاندار کردستان مطرح کردند؟
  • ویسی به کمیته انضباطی احضار شد
  • اقدام عجیب فوتبال فرانسه برای مقابله با نمادهای اسلامی