Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-شهرداری منطقه 7 تبریز و اداره کل بهداشت و درمان تبریز در توسعه شبکه درمان در سطح جنوب غرب تبریز همکاری های خود را گسترش دادند.

به گزارش خبرنگار ما در تبریز؛ جلسه ای با حضور مسعود پزشکیان نماینده مردم تبریز در مجلس و شهردار منطقه 7 و معاونان و مدیران منطقه به همراه رئیس بهداشت و درمان استان و رئیس بهداشت و درمان تبریز تشکیل شد و طی آن در خصوص اقدامات نخستین برای توسعه شبکه بهداشت و درمان بحث و گفتگو شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مسعود پزشکیان در این جلسه با اشاره به ضرورت ایجاد مراکز درمانی در تمامی مناطق شهر گفت: ضروریست در هر منطقه درمانگاهی برای ارائه اقدامات اولیه بهداشتی و درمانی تاسیس و راه اندازی شود تا هر شهروند در منطقه مسکونی خود امکان دریافت خدمات بهداشتی و سلامتی را داشته باشد.
وی با بیان اینکه احداث و ایجاد کلنیک های تخصصی می توانند شکل گیری شبکه بهداشت در مناطق را تکمیل کنند، اظهار کرد: کلینیک های تخصصی جایگزین مناسبی برای مراکز درمانی در مرکز شهر خواهند بود که این اقدام باعث تمرکز زدایی از مرکز شهر و کاهش حجوم جمعیت به مراکز درمانی و بیمارستانی می شود.
پزشکیان افزود: ایجاد امکانات درمانی و سلامت در سطح مناطق مختلف باعث می شود تا شهروندان در منطقه مسکونی خود امکان استفاده از خدمات درمانی را داشته و این امر همچنین در مدیریت ترافیک و کاهش آلودگی و مصرف انرژی و سوخت بسیار موثر است.
نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در ادامه سخنان خود با اشاره به ظرفیت پزشک خانواده در در شبکه درمان گفت: پزشک خانواده با تشکیل پرونده و انجام درمان های اولیه بهترین مشاور و راهنمای بیمار برای درمان های تکمیلی و معرفی به پزشکان متخصص خواهد بود و از سوی دیگر دسترسی تمامی اقشار جامعه و مناطق کم درآمد به خدمات پزشکی و سلامت با ایجاد پزشک خانواده فراهم می شود.
در این راستا با تعامل های ایجاد شده اقدامات نخستین برای ساخت کلینیک و درمانگاه با همکاری اداره کل بهداشت و درمان و شهرداری منطقه 7 تبریز انجام و زمینه احداث فراهم خواهد شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: شهرداری تبریز بهداشت و درمان منطقه 7

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۱۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران

تین نیوز

شماری از آگاهان امور اقتصادی افغانستان می گویند که این کشور می تواند خط آهن قزاقستان را که از طریق این کشور به جنوب آسیا وصل می شود، از طریق اسلام قلعه به خط آهن ایران وصل کند.

به گزارش تین نیوز به نقل از بازار، ملا عبدالغنی برادر معاون اقتصادی دولت سرپرست افغانستان به تازگی با سریک ژومانگارین معاون نخست وزیر قزاقستان درمورد احداث شبکه راه آهن از قزاقستان به پاکستان از طریق ترکمنستان و افغانستان گفتگو کرد.

اکنون این موضوع مطرح است که ایجاد این شبکه خط آهن چه اهمیتی برای افغانستان و کشورهای منطقه دارد؟ و افغانستان چه سودی از آن می برد؟

شبیر بشیری آگاه امور اقتصادی در این ارتباط، گفت: افغانستان بدنبال گسترش تجارت دوجانبه با کشورهای همسایه و منطقه و همچنین گسترش شبکه حمل و نقل و ترانزیت افغانستان به عنوان یک کشور محصور در خشکی با کشورهای همسایه و منطقه است.

بشیری با بیان اینکه حکومت سرپرست افغانستان و بخش خصوصی افغانستان از ایجاد این شبکه راه آهن استقبال می کنند، اظهار داشت: با تطبیق این شبکه خط آهن، افغانستان بر اساس موقعیت ژئوپلیتیک که در منطقه دارد می تواند نقش استراتژیک را بازی کند و آسیایی مرکزی را به آسیایی جنوبی وصل کند.

این آگاه امور اقتصادی گفت: با ایجاد این خط آهن، ترانزیت و حمل و نقل تجارتی ایجاد می شود و افغانستان نقش پل ارتباطی میان آسیای مرکزی و آسیایی جنوبی را به خوبی ایفا می کند.

بشیری خاطرنشان کرد: در صورت محقق شدن این ایده تجارتی و حمل و نقلی، منافع اقتصادی زیادی عاید افغانستان و کشورهای منطقه خواهد شد.

در همین حال، آذرخش حافظی آگاه امور اقتصادی گفت: افغانستان به عنوان یک کشور محصور در خشکی به انواع مختلف حمل و نقل زمینی نیاز دارد و ایجاد خط آهن قزاقستان از طریق افغانستان به جنوب آسیا نقش ترانزیتی افغانستان را ارتقا بخشیده و حمل و نقل را تسهیل می کند.

حافظی افزود: ایجاد این شبکه برای رونق اقتصادی و ارایه بهتر خدمات، بالا رفتن نقش ترانزیت افغانستان اثر مثبت دارد و درعین حال و برای همگرایی منطقه ای مفید می باشد.

این آگاه امور اقتصادی افزود: ایجاد خط آهن قزاقستان از طریق افغانستان به جنوب آسیا، سبب گسترش مناسبات تجارتی، صنعتی و خدماتی میان آسیایی مرکزی و آسیایی جنوبی و سایر کشورهای منطقه می شود.

وی تصریح کرد: ما با جمهوری اسلامی ایران خط آهن از طریق اسلام قلعه را داریم و می توانیم خط آهن قزاقستان را که خاک افغانستان را به جنوب آسیایی وصل می کند، به جمهوری اسلامی ایران هم وصل کرده و این پروژه بزرگ اقتصادی را محقق کنیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • جلوگیری از توزیع مواد غذایی فاسد در مهریز
  • تأمین آب ۴۱ آب‌نمای منطقه ۸ اصفهان از شبکه آب‌رسانی شهری نیست
  • تأمین آب ۴۱ آب‌نمای منطقه ۸ اصفهان از شبکه آبرسانی شهری نیست
  • مراسم تودیع و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیریک
  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • پزشک متخلف در یکی از روستا‌های تالش دستگیر شد
  • رزمایش جهادی بسیجیان مخابرات گلستان بمنظور بازسازی شبکه مخابراتی گنبد کاووس
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت
  • برنامه‌ای به مناسبت هفته سلامت در شهرستان فومن