Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از وزارت صنعت، معدن و تجارت، «سید رضا فاطمی امین» در نشست هم اندیشی با فعالان حوزه تجارت و خدمات با بیان این مطلب، افزود: در ساختار جدید وزارت صمت، معاونت تجارت و خدمات شامل چهار دفتر با عنوان دفتر خدمات آماد و توزیع، دفتر خدمات نگهداری و تعمیر، دفتر خدمات کسب و کار و دفتر خدمات عمومی ایجاد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با یادآوری اینکه مدیریت لجستیک با وزارت راه و شهرسازی است، بیان داشت: حمل و نقل و لجستیک نظام توزیع با وزارت صنعت، معدن و تجارت مرتبط است و در بخشی نیز خدمت گیرنده هستیم که در این راستا دفتر خدمات آماد و توزیع در ساختار جدید وزارت صمت راه‌اندازی شده است.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان برخی از پروژه‌های تحول آفرین در دوره جدید، گفت: پروژه درج قیمت تولیدکننده در واقع نظارت مدرن است که با اجرای آن بسیاری از بازرسی ها کاهش و شفافیت عمومی ایجاد خواهد شد.

در این نشست فعالان این حوزه به بیان مهمترین نقطه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند. بهره‌گیری فکری از تشکل‌های تخصصی، ساماندهی بازار لاستیک و قطعات، توجه به خدمات فین‌تک، دانش بنیان و شرکت‌های استارتاپی، حضور نخبگان در عرصه خدمات، نگاه تخصصی و ویژه به موضوع دریافت نماد اعتماد الکترونیکی (اینماد)، خروج نظارت‌ها از حالت سنتی به مدرن، ذائقه سازی و توسعه برندینگ ایرانی، سرمایه‌گذاری در لجستیک و توجه به بخش‌هایی از جمله موبایل و حمل و نقل بین المللی، از جمله مهم‌ترین پیشنهادات بوده است.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت ایرنا سید رضا فاطمی امین وزارت راه و شهرسازی تجارت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت ایرنا سید رضا فاطمی امین وزارت صنعت معدن و تجارت ایرنا سید رضا فاطمی امین وزارت راه و شهرسازی تجارت معدن و تجارت وزارت صنعت دفتر خدمات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۱۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد طلافروشان به ثبت موجودی در سامانه جامع تجارت است

نادر بذرافشان رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفتگو با تابناک اقتصادی، درباره علت تعطیلی برخی از طلافروشی‌ها در روز‌های اخیر و حواشی رخ داده در خصوص اعتراض آن‌ها به مالیات گفت: مشکل اصلی طلا فروشان اجرای سامانه جامع تجارت است و واکنش همکاران ما انتقاد به ثبت موجودی و امنیت سامانه جامع تجارت است و نه پرداخت مالیات در سامانه مودیان.  

وی در ادامه خاطرنشان کرد: یک سری طلا‌هایی هستند که بخش زیادی از آن‌ها برای طلا فروشان نیست و اگر این طلا‌ها جز اموال آن‌ها ثبت شود قاعدتا در آینده باید بابت آن مالیات هم پرداخت شود و نگران مالیات بر عایدی هم باید باشند.

وی ادامه داد: امنیت این سامانه در رابطه با ثبت آنی هم فراهم نیست، زیرا فرد باید در سطح شهر تردد کند یا از این شهر به آن شهر برود تا طلایش را بفروشد.  

وی با بیان اینکه سوالات و ابهامات در سامانه جامع تجارت زیاد است افزود: با توجه به اینکه صنعت طلای ما آسیب و تجربه تلخ سال ۸۹ یعنی اعمال مالیات بر ارزش افزوده را داشته و بعد از ۱۲ سال مشخص شد که این قانون به صورت خیلی غیرکارشناسی بر این صنعت تحمیل شده و آسیب زیادی به بخش تولید و توزیع ما رساند و باعث بروز آسیب‌های مالی و اقتصادی به حوزه فعالان طلا شد.  

وی افزود: همکاران ما معتقدند که این صنعت توان یک تجربه تلخ دیگر را ندارد، ولی علی رغم پیگیری‌ها و جلسات متعدد هنوز تغییری در تصمیم گیری اتخاذ شده اعمال نشده است.  

رئیس اتحادیه طلا و سکه گفت: مسئولین تاکید زیادی بر اجرایی شدن این سامانه دارند و همکاران ما نیز نسبت به این موضوع واکنش نشان دادند و متاسفانه باعث شده که یک سری اعتراضات در این خصوص به وجود بیاید و حتی در برخی از فضا‌ها اعلام شده که، چون قیمت طلا پایین آمده طلافروشان مغازه‌های خود را بسته اند.  

وی افزود: علی رغم اینکه اعلام شده مالیات ابرازی طلا فروشان ۹ میلیون ۶۰۰ هزار تومان بوده صحت ندارد، ولی مالیات اعلامی از سوی سازمان امور مالیاتی از ۱۵ میلیون تا میلیارد بوده است. متاسفانه این حواشی اذهان عمومی را نسبت به حوزه صنعت طلا بدبین کرده است. مشکل ما مالیات نیست حتی مشکلاتی در خصوص ضرایب و مالیات‌های نابحق برای برخی همکاران داشتیم که خیلی حاد نبوده و در حال پیگیری است.

وی با بیان اینکه حواشی ایجاد شده برای طلافروشان را تکذیب می‌کنیم گفت: طلا فروشان نسبت به تکالیف مالیاتی و صنفی هیچ گونه اعتراضی ندارند و باید آن‌ها را انجام دهند و اکثرا فاکتور‌های خود را الکترونیکی صادر کرده اند.  

وی افزود: مسئولین باید مشکلات حوزه تولید طلا را ببیند. سال گذشته و امسال با بحران در حوزه تولید رو به رو بودیم و این امر باعث شد رکود در واحد‌های تولیدی ما تشدید شود. همکاران تولیدی ما در پرداخت اجاره بهای ملک و هزینه کارگران با مشکل رو به رو هستند. ممکن است تکرار این مسئله و رکود و تکرار رکود در این حوزه در آینده آسیب جدی به صنعت و تولید ما بزند.  

بذرافشان گفت: کارگران در این حوزه از نظر معیشتی با مشکل رو به رو هستند و ممکن است این موضوع باعث بروز مشکلات عدیده در جامعه شود.

 

دیگر خبرها

  • تبدیل ۱۸۱۰ مجوز کاغذی به شناسه یکتا در میاندوآب
  • شهرک تخصصی کفش در قم ایجاد می‌شود
  • بررسی عوارض زیست محیطی معدن مس دره زرشک به کجا رسید؟
  • افتتاح اولین دفتر خدمات الکترونیک قضایی شهرستان جرقویه
  • رایزنی ایران و افغانستان بر تقویت ترانزیت از مسیر چابهار
  • فعالیت ٦١ دفتر خدمات مسافرتی و گردشگری در کردستان
  • انتقاد طلافروشان به ثبت موجودی در سامانه جامع تجارت است
  • دور دوم انتخابات بسیار تعیین‌کننده است/ لزوم اصلاح ساختار بودجه
  • بیش از ۱۰۰ طرح نیمه تمام صنعتی برای ورود به چرخه تولید چشم انتظار حمایت دولت
  • افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»