Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، منافن نوشت: زمانی که ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور ایران در ماه جاری به روسیه می‌رود، انتظار می‌رود به دنبال توافقی برای خرید تسلیحات پیشرفته برای مقابله با حملات هوایی احتمالی اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای ایران باشد.

در گذشته، مسکو از تقویت روابط نظامی با تهران تردید داشت و در عین حال از جمهوری اسلامی ایران به عنوان وزنه تعادلی برای متعادل کردن روابط خود با قدرت‌های غربی استفاده می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شرایطی که مذاکرات برای احیای توافق هسته ای ایران در جریان است و ایالات متحده و روسیه برای موضع‌گیری بر سر یک درگیری ترسناک در اوکراین تلاش می‌کنند، مسکو ممکن است بار دیگر توافق تسلیحاتی را در مقابل تهران برای رسیدن به آنچه در جای دیگر می‌خواهد، معلق کند.

کرملین باید برای جت های جنگنده سوخو ۳۵ خریدار پیدا کند. گزارش ها حاکی از آن است که دولت های مصر، الجزایر و اندونزی از معاملات خرید این جت ها در بحبوحه تحریم های اقتصادی علیه مسکو خارج شده اند. اعتقاد بر این است که ایالات متحده تهدید کرده است که قاهره، الجزایر و جاکارتا را در صورت ادامه خرید، مجازات خواهد کرد.

اکنون روسیه فرصتی منحصر به فرد برای فروش آن سوخو ۳۵ به ایران دارد - کشوری که قبلاً یاد گرفته است تحت طیف وسیعی از تحریم های بین المللی سخت زندگی کند. بنا بر گزارش ها، تهران قصد دارد حداقل ۲۴ فروند از سوخو ۳۵ های چند منظوره فوق مانورپذیر را بخرد تا بتواند نیروی هوایی  خود را مدرن کند.

اگرچه تحریم سال ۲۰۰۷ شورای امنیت سازمان ملل متحد در مورد محموله های تسلیحات متعارف به ایران در اکتبر ۲۰۲۰ منقضی شد، اما هنوز کاملاً نامشخص است که کرملین جرات فروش این هواپیماها را به ایران داشته باشد، زیرا چنین اقدامی به روابط این کشور با غرب آسیب بیشتری خواهد زد.

مهمتر از آن، گفته می شود که سیاست گذاران روسیه از این بیم دارند که ایران که همچنان تحت تحریم های غرب قرار دارد، نتواند هزینه تمام قراردادهای دفاعی را به طور کامل پرداخت کند.

انتهای پیام/

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران روسیه سوخو ۳۵

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۲۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش درآمد استارباکس به دنبال تحریم‌های ضدصهیونیستی

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، کافی‌شاب‌های زنجیره‌ای استارباکس که دوره سه ماهه منتهی به 31 مارس 2024 را به عنوان سه ماهه دوم در تقویم مالی در نظر می‌گیرد، ترازنامه خود را اعلام کرد.
 
بر این اساس، درآمدهای شرکت در بازه زمانی ژانویه تا مارس با کاهش 2 درصدی به صورت سالانه به حدود 8.6 میلیارد دلار رسید. انتظارات بازار این بود که شرکت در این دوره 9.1 میلیارد دلار درآمد داشته باشد.
 
فروش فروشگاه‌های مشابه استارباکس که انتظار می‌رفت در این دوره افزایش یابد نیز اولین کاهش خود را از پایان سال ۲۰۲۰ به ثبت رساند و چهار درصد کاهش یافت. ترافیک فروشگاه‌های استارباکس نیز شش درصد کاهش یافته است.
 
سود هر سهم این شرکت که در بازه زمانی ژانویه-مارس سال گذشته 79 سنت بود، در مدت مشابه سال جاری به 68 سنت کاهش یافت. انتظار می‌رفت این شرکت به ازای هر سهم 79 سنت سود داشته باشد.
 
لاکسمن نراسیمهان، مدیرعامل استارباکس، در کنفرانس مجازی سرمایه‌گذاران که پس از اعلام ترازنامه شرکت برگزار کرد، گفت: "عملکرد ما در این سه ماهه ناامیدکننده بود و انتظارات ما را برآورده نکرد."
 
نراسیمهان با تاکید بر اینکه آنها با فضای کاری چالش برانگیز مواجه بودند، توضیح داد که باد مخالف در سه ماهه قبل ادامه داشت.
 
نراسیمهان با بیان اینکه همچنان شاهد نوسانات اقتصادی در خاورمیانه هستیم، اظهار داشت که به فرصت‌های رشد بلندمدت منطقه امیددارند.
 
نراسیمهان ماه گذشته اعلام کرد که بنیاد استارباکس و گروه الشایا مستقر در کویت، که حقوق عملیاتی این شرکت در خاورمیانه را در اختیار دارد، 3 میلیون دلار به تلاش‌های بشردوستانه برای ارائه کمک‌های غذایی در غزه و آشپزخانه مرکزی جهانی (WCK) اهدا کردند.
 
مدیران استارباکس کاهش فروش در سه ماهه قبل را ناشی از تحریم شرکت به دلیل «تصور نادرست» از نگرش شرکت نسبت به اسرائیل دانستند.

 

دیگر خبرها

  • روسیه بیشترین منفعت را از جنگ غزه و اسرائیل برد
  • حمله پهپادی اوکراین به پایگاه هوایی روسیه؛ خسارت سنگین روس‌ها + ویدئو
  • واعظی: روسیه بیشترین منفعت را از جنگ غزه و اسرائیل برد
  • ببینید | حمله پهپادی اوکراین به پایگاه هوایی روسیه
  • روسیه: ارتش اوکراین ۹۳۰ نظامی دیگر را از دست داد
  • ۱۲ پهپاد اوکراینی در مناطق مختلف روسیه سرنگون شدند
  • کاهش درآمد استارباکس به دنبال تحریم‌های ضدصهیونیستی
  • واکنش کره شمالی به تازه‌ترین تحریم‌ها علیه تهران
  • فیلم خبرسازی که از جنگنده پرسروصدای روسیه منتشر شد!
  • ۶ پهپاد اوکراینی در مناطق مختلف روسیه منهدم شدند