Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@10:54:59 GMT

انتخاب مهدکودک خوب

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۹۳۲۰۴

انتخاب مهدکودک خوب

یکی از دغدغه‌های والدین برای کودکان خود، استفاده از مهدکودک دارای صلاحیت است، چرا که این مراکز، با آموزش‌های خود به کودکان، می‌توانند سهم به سزایی در آینده آنان ایفا کنند، اگر کودک در مهدکودک خوب آموزش ببیند و رفتارهای اجتماعی مورد نیاز سن خود را فرا بگیرد، در مدرسه و در جامعه می‌تواند مثمرثمرتر واقع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا بنابر اعلام پی جو، در سالیان گذشته اگر به یاد داشته باشید بیشتر کلاس اولی‌ها در مدرسه گریه و بی‌تابی می‌کردند، و همین خاطرات ناخوشایند روزهای اول مدرسه در ناخودآگاه آن‌ها ضبط، و سبب بروز مشکلاتی در آینده تحصیلی این سری از بچه‌ها می‌شد؛ در این بین بچه‌هایی هم حضور داشتند که قبل از مدرسه، به مهدکودک رفته و با برخی از مسائل از جمله دوری از خانواده آشنا شده بودند، و در روز اول مدرسه شاد و سرحال ظاهر می‌شدند.

تاریخچه مهدکودک در ایران

مهدکودک با نام‌های دیگری مانند خانه بازی یا خانه بازی کودک نیز شناخته می‌شود، که برای اولین بار حدود هفتاد سال  پیش در ایران تاسیس شد. برای یافتن مهدکودک های معتبر در شهر خود مانند مهدکودک در شیراز می‌توانید به سایت پی جو مراجعه نمایید.

انواع مهدکودک‌ها

مهدکودک‌ها به سه دسته تقسیم می‌شوند:

۱. مهدهای کودک شیرخوار: کودکان شیرخوار از بدو تولد تا ۲ سالگی می‌توانند در این دسته از مهدکودک‌ها ثبت‌نام کنند.

۲. مهدهای کودک نوپا: بازه سنی کودکانی که در مهدهای نوپا ثبت‌نام می‌کنند بین ۲ تا ۴ سال است.

۳. مهدهای کودک نوباوه: و در این بخش، کودکان ۴ تا ۶ ساله اجازه ثبت‌نام را دارند.

همچنین مهدکودک‌ها به دو صورت نیمه‌وقت و تمام‌وقت از بچه‌ها نگهداری می‌کنند، در مهدهای نیمه‌وقت از صبح تا ظهر و بدون صرف ناهار و در مهدهای تمام‌وقت، از صبح تا ظهر به اضافه وعده ناهار، پذیرای کودکان هستند. (برخی از مهدها، در شیفت عصر هم به کودکان خدمات ارائه می‌دهند). برای یافتن لیست مراکز خانه بازی کودک در شیراز ، تهران و سایر شهرهای ایران می‌توانید به سایت پی جو مراجعه نمایید.

بچه ها در مهد کودک چه چیزهایی یاد می‌گیرند

مطالبی که کودکان در مهدهای کودک یاد می‌گیرند سبب شده که هنگام ورود به کلاس اول، از آمادگی نسبتاً خوبی برخوردار باشند، از جمله آموزش‌هایی که به کودکان در مهدهای کودک داده می‌شود می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد.

 مطالعات اجتماعی: در این سری از آموزش‌ها، کودکان با نمادهای ملی مانند پرچم کشور، تاریخچه افراد مشهور، نقشه جغرافیا و کره زمین و … آشنا می‌شوند. همچنین اهمیت رعایت قوانین و مقررات، نحوه ارتباط با افراد و حضور در جمع از دیگر مسائلی است که به کودکان آموزش داده می‌شود.  مراحل ابتدایی خواندن: آشنایی با کتاب و بخش‌های مختلف آن، یادگیری تفاوت بین حرف، کلمه و جمله، نحوه نوشتن نام خود، نحوه گوش کردن به صحبت‌های دیگران و … در این مرحله صورت می‌پذیرد، و کودکی که با این مراحل آشنا شده باشد کار خیلی راحتی را در مدرسه و کلاس اول خواهد داشت.  رایانه: استفاده از تکنولوژی در آموزش امری ضروری است که در بیشتر مهدهای کودک از رایانه نیز استفاده می‌گردد. کودکان در این بخش با اصول مقدماتی کار با رایانه، برخی برنامه‌ها و بازی‌های مفید و … آشنا می‌شوند.  ریاضی: کودک در این حوزه با اعداد، نحوه مقایسه کردن، اشکال هندسه، ارقام پول و … آشنا می‌گردد. یکی از دروسی که کودکان در کلاس اول و حتی مراحل بالاتر با آن زیاد ارتباط برقرار نمی‌کنند درس ریاضی است، که اگر در مهدهای کودک، این درس با روش‌های جذاب و سرگرم کننده به کودک آموزش داده شود، شیرینی درس ریاضی را تا ابد در ذهن خود خواهند داشت.  موسیقی: نحوه خواندن آواز و آشنایی با انواع آلات موسیقی، حفظ کردن شعرهای کوتاه و جذاب و به طور کلی آشنایی با فرهنگ موسیقی در این حوزه به کودک آموزش داده می‌شود.  نقاشی: در این حوزه هم نقاشی‌های آسان به همراه رنگ‌آمیزی آن‌ها و آشنایی با رنگ‌ها و … به کودک آموزش داده می‌شود.

انتخاب مهدکودک توسط سایت پی جو

کودک با رفتن به مهدکودک، با اصول اولیه خواندن، نحوه ارتباط با کودکان همسن خود، رایانه، ریاضی و … آشنا می‌شود و به نحوی مهدهای کودک می‌توانند در آینده کودکان تأثیرگذار باشند. لیست مهدکودک های تهران ، اصفهان شیراز وسایر شهرهای ایران در سایت پی جو درج شده است. بنابراین اگر در انتخاب مهدکودک برای کودکان خود وسواس زیادی به خرج می دهید، ما در  سایت پی جو فهرستی از مهدکودک ها را جمع‌آوری کرده‌ایم تا بتوانید مرکز بهتر و نزدیکتر به محل زندگی خود را پیدا کنید.
انتهای رپرتاژ آگهی 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مهدكودك خانه بازی خانه بازی کودک مهدهای کودک داده می شود آموزش داده مهدکودک ها سایت پی جو کلاس اول بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۳۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان

 رئیس بیمارستان فوق تخصصی الزهرا (س) زاهدان با بیان این خبر گفت: از سال ۱۳۹۸ با راه اندازی بخش کاشت حلزون در این بیمارستان، تاکنون ۱۰۶ کودک ناشنوا، با کاشت حلزون شنوایی خود را به دست آورده اند.

وی ادامه داد: مناسب‌ترین سن برای شروع فرآیند کاشت حلزون برای کودکان ناشنوا قبل از سه تا پنج سالگی است.

مالکی افزود: در حال حاضر ۲۶ کودک ناشنوای دیگر نیز شناسایی شده و در نوبت کاشت حلزون در این بیمارستان قرار دارند.

دکتر مالکی خاطرنشان کرد: خدمات کاشت حلزون برای کودکان ناشنوا به صورت رایگان انجام می‌شود و بیمار نیازی به انجام مسافرت درمانی و صرف هزینه‌های هنگفت را ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • نحوه انتخاب چوب ترموود
  • انجام ۱۰۶ عمل کاشت حلزون شنوایی رایگان در زاهدان
  • شروع مسیری هیجان‌انگیز با مهدکودک
  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی
  • تاثیر اسباب بازی در نبوغ و رشد کودکان
  • فیلم/ انتقاد روح‌الامینی از نحوه انتخاب کاندیدای شورای ائتلاف شهر ری
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • نگاهی به کتاب «خداشناسی قرآنی کودکان»/ شما خدا را می‌شناسید؟