Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه گروه علم و آموزش ایرنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، خانه نوآوری و صادرات فناوری ایران‌ساخت استانبول در فضایی بیش از ۵۰۰ متر مربع در بهترین نقطه تجاری استانبول و بر اساس استانداردها و انتظارات بین المللی برای نخستین بار در کنار یکی از بزرگترین زیست‌بوم‌های نوآوری استانبول ایجاد شده است تا دسترسی شرکت‌ها و استارتاپ‌های ایرانی به شرکت‌ها، سرمایه گذاران، شتابدهنده‌ها و تیم‌های ترک به ساده ترین شکل ممکن مقدور باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دفتر با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری راه اندازی شده است.

شرکت ها و استارتاپ ها می توانند دفتر کار خود را به صورت اختصاصی (برای ۴ نفر)، اختصاصی تک نفره، محیط کار اشتراکی و محیط کار مجازی انتخاب کنند.

برگزاری دومین نشست تجاری و فناوری ایران در ترکیه؛ خانه نوآوری و صادرات فناوری ایران‌ساخت در استانبول افتتاح می‌شود

این خانه که بعد از کشورهای روسیه، سوریه، چین و کنیا به عنوان پنجمین زیرساخت صادراتی دانش‌محور مورد حمایت معاونت قرار گرفته است با ارائه خدمات سخت افزاری نظیر «تامین فضای کار اختصاصی و اشتراکی»، «تامین زیست بوم نوآوری ایرانی در استانبول» و «زیرساخت برگزاری جلسه‌ و سمینار»، و ارائه خدمات نرم افزاری مانند «تحقیقات بازار و بازاریابی به شرکت‌های دانش بنیان و خلاق» سعی در تسهیل حضور و صادارت شرکت‌ها و محصولات ایرانی به ترکیه دارد.

کشور ترکیه با توجه به مناسبات سیاسی و اقتصادی، اشتراکات تاریخی و فرهنگی با ایران و موقعیت مناسب در حوزه اوراسیا به عنوان دروازه ورودی یه این منطقه جغرافیایی؛ بازار مناسبی برای ایجاد زیرساخت و توسعه صادرات محصولات دانش بنیان، فناور و خلاق ایرانی محسوب می‌شود. بر همین اساس با حمایت مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دومین نشست تجاری و فناوری شرکت‌های ایرانی در ترکیه همزمان با افتتاح خانه نوآوری و صادرات فناوری ایران‌ساخت استانبول برگزار می‌شود.

دومین نشست تجاری و فناوری ایران در ترکیه با حضور ۵۰ شرکت دانش بنیان و خلاق برای مذاکره با شرکت‌های متناظر ترک، ۸ تا ۱۱ اسفندماه سال ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد و علاقه‌مندان تا ۲۷ دی‌ماه برای ثبت‌نام در این رویداد فرصت دارند.

پیش از این نخستین نشست در بهمن‌ماه سال ۹۸ برگزار و با استقبال  شرکتهای ایرانی و ترک مواجه شد. علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام حضور در این رویداد می توانند به آدرس اینترنتی www.tesc.ir مراجعه کنند.

برچسب‌ها اورآسیا سوریه چین خانه نوآوری و صادرات ایران استانبول ترکیه نوآوری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اورآسیا سوریه چین اورآسیا سوریه چین خانه نوآوری و صادرات ایران استانبول ترکیه نوآوری خانه نوآوری و صادرات فناوری ایران شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۵۱۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، همایش بین‌المللی فرصت‌های صادراتی شرکت های فناور و دانش بنیان در کشورهای آسیای میانه به‌ویژه ازبکستان به میزبانی پارک علم و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و همکاری اتاق بازرگانی ایران و ازبکستان، امروز در سالن جابرحیان دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد.

امید رضایی‌فر، مدیرکل سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی و توسعه فناوری وزارت علوم درباره ظرفیت های نظام دانشگاهی کشور در حوزه فناوری گفت: نظام دانشگاهی ایران به‌عنوان یک حلقه متصل به حوزه صنعت و فناوری، موفق به تربیت نیروی انسانی متخصص بسیاری در جهان فناوری شده است.

وی ادامه داد: اکنون حدود بیش از ۳ میلیون دانشجو، در‌حوزه‌های مختلف درحال تحصیل هستند. از این میان حدود ۱۰۰ هزار نفر دانشجوی خارجی از کشورهای مختلف جهان در‌ ایران تحصیل می‌کنند.

رضایی‌فر به اهمیت پارک‌های علم و فناوری در کشور اشاره کرد ‌و گفت: حدود ۶۰ پارک علم و فناوری در کشور درحال فعالیت هستند که در این پارک‌ها، ۱۲ هزار شرکت فناور در این فضا مستقر شده شده‌اند.

وی درباره گام‌های توسعه‌ای اکوسیستم فناوری در ایران توضیح داد: اکنون به دنبال آن هستیم که بتوانیم تاثیرگذاری دانش در اقتصاد را در فضاهای فناورانه ایران توسعه بدهیم.

رضایی‌فر ادامه داد: منظور از توسعه دانش در حوزه اقتصادی، اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان ایرانی به بازار و اقتصاد داخلی و بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: به‌طور حتم، حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در کشورهای مختلف با اهداف مشترک بسیار مثمرثمر خواهد بود.

رضایی‌فر گفت: اکنون به‌دنبال تشکیل اتاق مشترک بازرگانی و دبیرخانه‌ای برای اتصال هرچه بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی به بازار کشور های آسیای میانه از جمله کشور ازبکستان هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور خانه خلاق و مرکز نوآوری قوه مقننه در سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس
  • تیم دانش‌آموزی ایران ۵ طلا در رویداد ایده و فناوری ترکیه کسب کرد
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • توسعه حمل و نقل بر پایه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در کارخانه نوآوری آزادی
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • جهش در اقتصاد کشور نیازمند نوآوری و فناوری‌های جدید است
  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی