Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه ‌استان‌ها ـ استاندار قزوین گفت: دستگاه‌های اجرایی اجازه دارند که یک درصد از اعتبارات خود را به ورزش و تربیت بدنی اختصاص دهند و حتی می‌توانند برای ورزش کارکنان خود اماکنی را احداث کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، محمدمهدی اعلایی صبح امروز در جلسه شورای تربیت بدنی و ورزش استان قزوین که در سالن اجتماعات شهید مسعود امامی استانداری قزوین برگزار شد، اظهار داشت: برای موفقیت در ورزش قهرمانی باید روی رشته‌هایی سرمایه‌گذاری کنیم که در آنها استعداد انسانی و زیرساخت بهتری داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بر لزوم بسیج شدن امکانات سازمان‌ها برای حمایت مالی از قهرمانان تأکید کرد و گفت: در این زمینه باید ضمن جلوگیری از کارهای جزیره‌ای بر اساس قانون عمل کنیم. به همین خاطر قهرمانان ورزشی با مدرک تحصیلی پایین‌تر از کارشناسی را برای استخدام به نیروهای مسلح معرفی می‌کنیم. همچنین کارگروه جذب قهرمانان ورزشی را زیر نظر معاونت توسعه منابع انسانی استانداری ایجاد می‌کنیم تا روند اجرای امور در این حوزه تسریع شود.

اعلایی اضافه کرد: همچنین برای تأمین هزینه‌های مسکن ورزشکاران هم کارگروهی به مسئولیت سازمان صمن و با حضور سازمان برنامه و بودجه و شرکت شهرک‌های صنعتی شکل می‌گیرد تا از کمک واحدهای تولیدی و صنعتی برای رفع مشکلات مسکن ورزشکاران بهره بگیریم.

ایجاد کارگروه ورزش کارکنان دولت

رئیس شورای تربیت‌بدنی و ورزش استان قزوین در بخش دیگری از سخنانش بر لزوم همکاری رسانه‌ها و شهرداری قزوین برای الگوسازی اخلاقی و قهرمانی از ورزشکاران ملی استان تأکید کرد و گفت: برای قهرمان‌پروری باید قهرمانان امروز را به جامعه معرفی کنیم و در کنار از ظرفیت‌های انسانی آنها نهایت استفاده را بکنیم.

اعلایی با اشاره به ضرورت توسعه ورزش همگانی در ادارات و دستگاه‌های دولتی استان قزوین افزود: در این زمینه کارگروه ورزش کارکنان و کارمندان دولت با دبیری اداره‌کل ورزش و جوانان شکل خواهد گرفت که باید هر سال تیم‌های ورزشی از دستگاه‌ها را به مسابقات مختلف اعزام کرده و عملکرد ورزشی هر دستگاهی را بررسی کند.

وی ادامه داد: همچنین دستگاه‌های اجرایی اجازه دارند که یک درصد از اعتبارات خود را به ورزش و تربیت بدنی اختصاص دهند و حتی می‌توانند برای ورزش کارکنان خود اماکنی را احداث کنند. در نهایت در زمینه ورزش مردم از دستگاه متولی جلوتر هستند و باید تلاش کنیم پا به پای مردم در این حوزه حرکت کنیم.

اتمام 41 طرح ورزشی نیمه‌تمام استان قزوین 180 میلیارد تومان بودجه نیاز دارد

مدیرکل ورزش و جوانان استان قزوین هم در این جلسه با بیان 8 طرح ورزشی در حال تکمیل در سطح استان داریم، گفت: همچنین 41 طرح ورزشی نیمه‌کاره و بلاتکلیف داریم که تکمیل آنها به 180 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که چنین بودجه‌ای در استان قزوین وجود ندارد و برای به اتمام رسانده آنها منتظر سفر ریاست‌جمهوری هستیم.

عباس علایی‌مقدم ساخت مجموعه 6 هزار نفری و سالن 2 هزار نفری را جزو طرح‌های ملی استان قزوین دانست و اضافه کرد: به دلیل نبود سالن سرپوشیده 6 هزار نفری نمی‌توانیم مسابقات ملی دوومیدانی را در قزوین میزبانی کنیم. در حال حاضر مجموعه 6 هزار نفری ما 35 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و بخش خصوصی هم حاضر به تکمیل آن نشد.

وی سرانه ورزشی استان قزوین به ازای هر نفر قزوینی را 0.86 متر مربع بیان کرد و گفت:‌ از این مقدار 0.55 درصد تحت مدیریت اداره‌کل ورزش و جوانان و 0.31 درصد تحت نظر سایر دستگاه‌ها و بخش خصوصی اداره می‌شود.

زیرساخت‌های ورزشی استان قزوین ضعیف استکارگروه خلق ثروت در ورزش در استان قزوین شکل می‌‌گیردضعف تبلیغات و درآمدزایی در ورزش استان قزوین جبران شود

علایی‌مقدم همچنین از احداث 156 خانه ورزش روستایی در استان قزوین خبر داد و افزود: 40 خانه ورزش روستایی هم در حال تجهیز به امکانات و وسایل ورزشی است که به محض تکمیل افتتاح خواهند شد.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استانداری قزوین ورزش ایران استانداری قزوین ورزش ایران ورزش کارکنان استان قزوین تربیت بدنی دستگاه ها هزار نفری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۰۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هر روز چقدر باید بنشینیم، بخوابیم، بایستیم و ورزش کنیم؟

به گزارش صدای ایران از روزیاتو، محققان دقیقاً کشف کرده‌اند که برای داشتن و حفظ قلب سالم، هر روز چقدر باید بنشینیم، بخوابیم، بایستیم و ورزش کنیم.

کارشناسان سال‌ها هشدار داده‌اند که عدم تحرک و نشستن بیش از حد در طول روز خطر مشکلات سلامتی متعددی از جمله افزایش وزن، دیابت نوع ۲، سرطان و حتی مرگ زودهنگام را افزایش می‌دهد.

اکنون تیمی از محققان می‌گویند که ما باید فقط شش ساعت در روز بنشینیم.

تنها دو ساعت در روز را باید به ورزش‌های سنگین مانند ورزش در باشگاه یا پیاده‌روی سریع اختصاص دهید.

انجام ورزش‌های سبک، مانند انجام کار‌های خانه یا درست کردن شام، باید دو ساعت دیگر را به خود اختصاص دهد.

وقتی نوبت به خواب می‌رسد، هشت ساعت و بیست دقیقه را برای خوابیدن کنار بگذارید.

اما به گفته محققان، افراد تنها زمانی مزایای ماندگار این اقدامات را بر سلامت قلب خود تجربه خواهند کرد که این فعالیت‌ها را به طور منظم انجام دهند.

دکتر کریستین برکنریج، نویسنده این مطالعه و کارشناس فیزیولوژی ورزش در دانشگاه فناوری سوئینبرن تصریح کرد:

برای نشانگر‌های متنوع سلامت، از اندازه دور کمر گرفته تا سطح گلوکز ناشتا، سطوح مختلفی از هر رفتار در نظر گرفته می‌شود.

این تجزیه و تحلیل طیف گسترده‌ای از نشانگر‌های سلامت را در بر می‌گیرد و هدف آن سلامت کلی بدن است.

البته همیشه حرکت کردن و فعالیت تا جایی که می‌توانید توصیه می‌شود. به خصوص زمانی که زندگی بسیاری از ما جلوی نمایشگر‌ها می‌گذرد.

انجام فعالیت‌های بدنی و خوابیدن، به سلامت متابولیک قلبی ما کمک می‌کند.

محققان داده‌های بیش از ۲،۳۰۰ داوطلب ۶۰ ساله را تجزیه و تحلیل کردند. یک چهارم آنها دیابت نوع ۲ داشتند.

آنها فعالیت داوطلبین را به مدت هشت روز بررسی کرده و کل زمان نشستن، ایستادن و خوابیدنشان را محاسبه کردند.

سپس این تیم نشانگر‌های سلامت را در میان شرکت‌کنندگان از جمله اندازه دور کمر، سطح گلوکز و انسولین مقایسه کردند.

آنها دریافتند کسانی که نشانگر‌های «بهینه ای» دارند، به طور قابل ملاحظه‌ای زمان کمتری را برای نشستن و زمان بسیار بیشتری را برای انجام فعالیت‌های بدنی صرف می‌کنند.

افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ و دارای «ترکیب بهینه به طور متوسط» نیز زمان بیشتری را به خواب اختصاص می‌دادند.



محققان در مقاله‌ای در مجله Diabetologia افزودند:

بی‌تحرکی روی سلامت قلب تاثیر می‌گذارد. زمان بیشتری که برای انجام فعالیت‌های بدنی صرف می‌شود، با حساسیت به انسولین، کاهش درصد چربی و کاهش سطوح تری‌گلیسرول و کلسترول همراه است.

با این حال، محققان اذعان کردند که این داده‌ها صرفاً یک «توصیه» است و زمان هر فعالیت باید «واقع‌بینانه و متعادل» باشد.

ممکن است مشکلاتی در جمع‌آوری داده‌ها در تمایز دقیق مدت زمان اختصاص داده شده به هر یک از انواع فعالیت‌های اندازه‌گیری شده در شرکت‌کنندگان وجود داشته باشد.

به عنوان مثال، در این پژوهش ایستادن بسیار شبیه به فعالیت بدنی سبک ثبت می‌شد.

این که زمان خود را به جای انجام فعالیت‌های بدنی با چه کاری جایگزین کنید هم به طور طبیعی بر نتایج تأثیر می‌گذارد.

به عنوان مثال، اگر خوابیدن جایگزین زمان ورزش شود، ممکن است برای سلامتی مضر باشد، اما اگر جایگزین زمان نشستن و عدم تحرک شود، مفید است.

به همین دلیل است که ما به دستورالعمل‌های یکپارچه‌ای با در نظر گرفتن طیف کامل رفتار انسانی نیاز داریم.

اگرچه اختصاص دادن زمان بیشتری به ورزش کردن توصیه می‌شود، اما انجام ۱۰ ساعت ورزش و حذف ساعات نشستن عملاً امکان‌پذیر نیست. استفاده از زمان باید واقع‌بینانه و متعادل باشد.

همچنین باید اذعان کنیم که این داده‌ها توصیه‌ای برای یک فرد بزرگسال سالم و توانا است. همه ما شرایط مختلفی داریم و مهمتر از همه، حرکت کردن و فعالیت باید سرگرم‌کننده باشد.

در حالی که محققان محاسبه کرده‌اند که بزرگسالان به طور ایده‌آل باید چه هدفی را از نظر فعالیت داشته باشند، حتی اگر به این اهداف دقیق نرسند، همچنان احتمالاً از انجام فعالیت‌های بدنی سود خواهند برد.

به عنوان مثال، انجام ورزش به مدت ۱ ساعت در روز همچنان برای شما مفید است، حتی اگر دقیقاً دو ساعت در روز ورزش نکنید.

دیگر خبرها

  • ۷۹ درصد افراد جامعه ما کم تحرک هستند
  • اعتبارات خوبی برای به آموزش و پرورش بوشهر اختصاص یافت
  • هر روز چقدر باید بنشینیم، بخوابیم، بایستیم و ورزش کنیم؟
  • اعتبارات بازآفرینی محور دلجویی هنوز اختصاص نیافته است
  • ثبت رکورد تاریخی ورزشکاران قزوینی در مسابقات المپیک
  • فضای مدارس استان قزوین فرسوده است
  • اختصاص ۵۰۰ میلیارد تومان برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌های ورزشی
  • توزیع ۳۶۰۰ دستگاه لوازم سرمایشی و گرمایشی بین مددجویان بوشهری
  • تاکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی و مدیریت صحیح منابع مالی
  • تأکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی