Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش با اشاره به تلاش برای راه‌اندازی سامانه اردویی گفت: تا زمانی که سامانه راه‌اندازی نشود، هرگونه بازدیدی خارج از مدرسه، وجاهت قانونی ندارد. نمی‌توانیم در شرایط موجود که سامانه اردویی نداریم، اردو برگزار کنیم.

به گزارش ایسنا، علی رمضانی در نخستین جشنواره تجارب و ایده‌های برتر اردویی و اردوگاهی با اشاره به اینکه پس از ورودم به این حوزه، شناسایی دغدغه‌ها در دستورکار قرار گرفت و دریافتیم که با چالش‌هایی در زمینه اردوها و اردوگاه‌ها روبه رو هستیم اظهار کرد: اقداماتی برای رفع این چالش‌ها آغاز شد و اولین گان در این حوزه، تدوین آیین نامه اردوها بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تا قبل از سال ۹۶ هیچ آیین نامه‌ای در حوزه اردو نداشتیم. آیین نامه اردوها آماده و به تأیید رئیس جمهورِ وقت رسید. پس از آن کارگروهی با حضور اردوگزاران کشوری تشکیل و پس از یک سال دستورالعمل جامعی در زمینه اردوها تهیه و به استان‌ها ابلاغ شد.

مدیرکل فرهنگی و هنری وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه دستورالعملی نداریم که در دو مرکز قانوگذاری تصویب شده باشد گفت: آیین نامه‌ اردوها در شورای عالی آموزش و پرورش و همچنین کمیسیون ایمنی راه‌ها تصوب شد و دستگاه‌های ذیربط از جمله اورژانس، هلال احمر و غیره درباره آن نظر دادند.

رمضانی با اشاره به تلاش برای راه‌اندازی سامانه اردویی گفت: تا زمانی که سامانه راه اندازی نشود، هربازدیدی خارج از مدرسه، وجاهت قانونی ندارد. نمی‌توانیم در شرایط موجود که سامانه اردویی نداریم، اردو برگزار کنیم. همه کمک کنند تا سامانه سریع راه اندازی شود، زیرا به شکل قانون در آمده است.

وی افزود: حوزه اردوگاه در وزارتخانه، مسئولی مشخص نداشت؛ نه نوسازی مدارس، نه نیروی انسانی و چه بخش‌های دیگر، هیچ کس پاسخگو نبود. در نهایت با اقدامات انجام شده، اساسنامه اردوگاه‌ها آماده و به تأیید شورای عالی آموزش و پرورش رسید و برای دکتر رئیسی نیز ارسال شد و ایشان هم کمک کرد تا در سریعترین زمان ممکن تصویب شود.

وی با بیان اینکه تلاش کردیم تا دغدغه‌ها و چالش‌ها را احصاء کنیم و جشنواره تجارب اردویی با مشارکت خوب استان‌ها برگزار شد و امید است از این تجارب اردوگاهی بتوانیم در تدوین شش دستورالعمل مربوط به اساسنامه در حوزه‌های نیروی انسانی، مالی و .... استفاده کنیم گفت: اقدامات مربوط به آماده سازی دستورالعمل‌ها در حال انجام است. بر این اساس اردوگاه‌ها تبدیل به پارک علم و فناوری می‌شوند.  

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اردوی دانش آموزی اردوگاه دانش آموزی سامانه اردویی آموزش و پرورش راه اندازی آیین نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۰۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود

بهنام نیک‌نژاد؛ درباره ابلاغ آیین‌نامه جدید مدارس غیردولتی و ساماندهی وضعیت شهریه این مدارس اظهار کرد: طبق این قانون سامانه نظارت بر مدارس غیردولتی با هدف شفاف سازی ایجاد می‌شود البته این در گذشته ایجاد شده بود اما چون پشتوانه قانونی نداشت، عمدتاً مورد اعتراض مدارس قرار می‌گرفت.

وی در پاسخ به این پرسش که سازمان مدارس غیردولتی چگونه در سامانه نظارت بر وضعیت مدارس میزان شهریه دریافتی، تعداد کارکنان و وضعیت فضای آموزشی را نظارت می‌کند؟ عنوان کرد: وزارت آموزش و پرورش مکلف است حداقل ۶ ماه بعد از ابلاغ قانون، سامانه الکترونیکی مدیریت، نظارت و ارزیابی مدارس و مراکز غیردولتی را ایجاد کند و تمام اطلاعات از جمله آمار کارکنان و دانش‌آموزان مدارس غیردولتی، فضا و نوع مالکیت، تجهیزات آموزشی، مجوزهای تأسیس و راه اندازی، شاخص‌های ارزیابی، میزان شهریه دریافتی، درآمد و هزینه‌ها را ثبت کند.

امکان نظارت مجلس

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه در گذشته مدارس برای اعلام درآمد و هزینه‌ها همراهی نمی‌کردند، افزود: مجلس و سازمان مدارس غیردولتی به عنوان ناظر می‌تواند سامانه نظارت را رصد کنند؛ در گذشته معلمان مدارس غیردولتی همواره اعتراض داشتند که حقوق آن ها اندک است هم‌اکنون سامانه نظارت می‌تواند درباره شفاف‌سازی مبالغ پرداختی به کارکنان مدارس شفافیت ایجاد کند.

وی ادامه داد: امکان ارزیابی و رصد سامانه شفافیت برای مدیران آموزش و پرورش و اعضای کمیسیون آموزش مجلس فراهم است همچنین اولیای دانش‌آموزان مدرسه می‌توانند به اطلاعات مربوط به فضا، نوع مالکیت، تجهیزات آموزشی، شاخص‌های ارزیابی و میزان شهریه دریافتی دسترسی داشته باشند، دریافت این اطلاعات جامع می‌تواند به اجرای رتبه‌بندی مدارس غیردولتی کمک کند.

نیک‌نژاد بیان کرد: والدین نسبت به شهریه بالای مدارس غیردولتی معترض هستند از سوی دیگر مؤسسان می‌گویند که چرا شهریه مدرسه را پایین تعیین می‌کنید، در گذشته چون نمی‌توانستیم اطلاعات مربوط به درآمد و هزینه مدارس را به صورت سامانه‌ای و آنلاین مشاهده کنیم در نهایت شهریه برخی مدارس بسیار زیاد و برخی پایین می‌شد.

حساب‌های مختلف مدارس باید ساماندهی شود

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه باید به وضعیت مدارس غیردولتی نظم داد، افزود: حساب‌های مختلف مدارس باید ساماندهی شوند و شفاف‌سازی به نفع مؤسسان و مردم است.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا امکان برداشت شهریه دریافتی اضافه از حساب مدرسه وجود دارد، بیان کرد: طبق قانون جدید امکان جریمه نقدی مؤسس تا ۱۰۰ درصد شهریه ابلاغی کل دانش‌آموزان مدرسه در همان سال متناسب با مبلغ تخلف مالی وجود دارد، در گذشته جریمه نقدی وجود نداشت.

برگرداندن شهریه به مردم و جریمه مدارس

نیک‌نژاد ادامه داد: به مدرسه‌ای که بیشتر از شهریه مصوب دریافت کند فرصت می‌دهیم شهریه اضافه را به خانواده‌ها بازگرداند و بعد از آن برای مدرسه جریمه تعیین می‌کنیم روند کار بدین صورت است، وقتی در استان رأی صادر شد که مؤسس مدرسه باید جریمه پرداخت کند ۲۰ روز فرصت برای اعتراض دارد پس از آن پرونده در شورای سیاست‌گذاری و نظارت بر مدارس غیردولتی بررسی می‌شود، وقتی آن ها جریمه مدرسه را تایید کردند، قطعیت یافته و از مدرسه دریافت می‌شود.

وی افزود: جریمه نقدی به حساب درآمدهای عمومی نزد خزانه‌داری کل کشور واریز و به طور کامل در اختیار صندوق حمایت از مدارس غیردولتی قرار می‌گیرد تا در راستای ارتقای کیفیت و عدالت آموزشی و پرورشی در مدارس غیردولتی مناطق محروم هزینه شود.

مدیرکل مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش تأکید کرد: شهریه باید به حساب مدرسه واریز بشود و پس از در پایان سال تحصیلی اگر مبلغی باقی ماند، مؤسس می‌تواند به عنوان سود برداشت کند.

ساماندهی ساعت کار و بیمه معلمان

نیک‌نژاد درباره ساماندهی حقوق و بیمه معلمان مدارس غیردولتی عنوان کرد: در قانون جدید آمده است، ساعات فعالیت تمام وقت معلمان و کارکنان آموزشی غیر رسمی مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیر دولتی شامل برنامه درسی ملی و فوق برنامه درسی مصوب شورای عالی آموزش و پرورش و آمادگی برای حضور در کلاس درس، ۳۰ ساعت در هفته و ساعات کار مدیران، معاونان و کارکنان اداری دفتری و خدماتی این مدارس و مراکز ۳۶ ساعت در هفته با احتساب حضور در جلسات و شوراهای آموزشی، پرورشی و اداری مدرسه تعیین می‌شود.

وی ادامه داد: در گذشته قانون کار مبنا بود و با استناد به آن معلمان مدارس غیردولتی برای دریافت حقوق و بیمه کامل باید ۴۴ ساعت در هفته تدریس می‌کردند اما اکنون در قانون جدید ساعت تمام وقت معلمان ۳۰ ساعت است و مؤسسان مدارس غیردولتی و مهدکودک‌ها باید با رعایت این موضوع کارکنان خود را بیمه کنند و امکان رصد به صورت آنلاین برای سازمان مدارس غیردولتی وجود دارد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • سکانس‌هایی از فیلم شماره ده
  • هرگونه افزایش قیمت در حوزه کالا‌های اساسی گرانفروشی است
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • سامانه سنام قوه قضائیه پس از ۱۰ روز همچنان قطع است
  • عدم صدور کد رهگیری و گرانفروشی؛ بیشترین تخلفات مشاوران املاک
  • عدم صدور کد رهگیری و گرانفروشی؛ بیشترین تخلفات مشاوران املاک اردبیل
  • هیچ منع قانونی برای ثبت‌ نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • فرمانداران استان کرمان آماده هرگونه حادثه احتمالی باشند
  • هر مدرسه علمیه، اردوگاه امام زمان(عج) است/ جامعة المصطفی، مولود مبارک انقلاب اسلامی
  • آئین نامه مدرسه تراز سند تحول نهایی شد