Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش بورس تابناک، حجت اسماعیل‌زاده درباره روند پذیرش دو تیم باشگاهی استقلال و پرسپولیس در فرابورس خاطرنشان‌کرد: مدت‌هاست بحث ورود دو تیم ورزشی استقلال و پرسپولیس به بازار سرمایه وجود دارد و در ابتدا بحث پذیرش این شرکت‌ها در بازار اصلی مطرح بود، اما با توجه به مختصات مالی غیراستاندارد این دو تیم ورزشی، آن‌ها امکان حضور در بازار اصلی را ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته معاون پذیرش فرابورس ایران، پس از جمع‌بندی‌ها قرار شد این شرکت‌ها پس از درج، ابتدا وارد بازار پایه شوند.

اسماعیل‌زاده با اشاره به اینکه این شرکت‌ها به دلیل شرایط خاص و ویژگی‌هایی که دارند دارای فرایند کندی در پذیرش هستند، گفت: اکنون نیز 2 تیم استقلال و پرسپولیس فرایند سهامی عام شدن را در سازمان بورس طی می‌کنند و درصورتی‌که طی این فرایند با سرعت انجام شود و به سهامی عام تبدیل شوند، در کمیته درج فرابورس مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

وی درباره زمان ورود این دو تیم به بازار سرمایه افزود: درباره این‌گونه شرکت‌ها نمی‌توان زمان دقیقی را اعلام کرد، اما استقلال و پرسپولیس اکنون در حال طی فرایند سهامی عام شدن نزد سازمان بورس هستند.

معاون پذیرش فرابورس ایران به گزارش 9 ماهه پذیرش شرکت‌ها در فرابورس اشاره کرد و ادامه ‌داد: تا پایان آذرماه 28 جلسه هیات پذیرش برگزار شده که میانگین ماهانه سه تا چهار جلسه بوده است، حاصل این جلسات پذیرش تقریبا 30 شرکت در فرابورس بوده که متوسط سرمایه ثبت‌شده هر شرکت حدود یک‌هزار و 200 میلیارد تومان است.

   

اسماعیل‌زاده با اشاره به اینکه در 9 ماهه امسال 32 شرکت پذیرش و به مرحله درج رسیده‌اند، گفت: این نمادها به‌تدریج آماده عرضه می‌شوند، همچنین 13 شرکت هم در این 9 ماه عرضه اولیه و گشایش نماد شده‌اند، به‌این‌ترتیب که سه شرکت با ارتقا از بازار پایه به بازارهای اصلی فرابورس، گشایش نماد و 10 نماد هم عرضه اولیه شدند.

معاون پذیرش فرابورس ایران با اشاره به اینکه 10 نماد فوق تامین مالی افزون بر سه‌هزار و 250 میلیارد تومان را در فرابورس رقم زدند، اظهار داشت: در این مدت 6 شرکت هم پذیره‌نویسی شده که شامل پنج شرکت بیمه‌ای و یک شرکت تامین سرمایه بوده و در مجموع حدود 520 میلیارد تومان هم از طریق پذیره‌نویسی تامین مالی کردند.

وی، درباره فرایند ورود شرکت پروژه‌ها به بازار سرمایه گفت: این شرکت‌ها چارچوب و دستورالعمل مشخصی دارند که توسط سازمان بورس ابلاغ شده و هدف این است که امکان توسعه بازار اولیه و تامین مالی شرکت‌ها از محل سرمایه‌های خرد برای توسعه پروژه‌هایی که در نقطه شروع هستند، فراهم شود. حداقل سرمایه شرکت پروژه‌ها باید 500 میلیارد تومان باشد و در قالب شرکت سهامی عام در شرف تاسیس درخواست خودشان را ارائه کنند.

اسماعیل‌زاده با اشاره به اینکه شرکت‌های پروژه در گام نخست کلیات طرح را برای بررسی به هیات پذیرش ارسال می‌کنند، افزود: در صورتی‌ که هیات پذیرش فرابورس با طرح موافقت کند، برای دریافت مجوز پذیره‌نویسی به سازمان بورس ارجاع داده می‌شود و پس از دریافت مجوز، پذیره‌نویسی آن در فرابورس انجام می‌شود.

معاون پذیرش فرابورس ایران با اشاره به اینکه دستورالعمل مربوط به شرکت پروژه‌ها مختصات مشخصی دارد، خاطرنشان‌کرد: در این دستورالعمل حداقل سود مشخص‌شده است و نظارت‌هایی مثل ناظر فنی، ناظر مالی و کارشناس رسمی دارد، در مجموع تلاش بر این است که دستورالعمل بهینه شود، البته دستورالعمل امکان تغییر بیشتر دارد و در همین راستا پیشنهادهایی برای سازمان بورس ارسال شده و در ماه‌های پیش رو دستورالعمل بهبودهایی خواهد داشت.

منبع: تسنیم

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات وین حمید لبخنده بحران در قزاقستان سقوط هواپیمای اوکراینی اخراج استقلال و پرسپولیس سرخابی ها بازار سرمایه واگذاری سرخابی ها مذاکرات وین حمید لبخنده بحران در قزاقستان سقوط هواپیمای اوکراینی اخراج استقلال و پرسپولیس معاون پذیرش فرابورس استقلال و پرسپولیس میلیارد تومان اسماعیل زاده پذیره نویسی شرکت ها سهامی عام پروژه ها دو تیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۰۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازارگردانی در اختیار بورس و فرابورس قرار گرفت

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان بورس، با تصویب هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار، بازارگردانی از حالت الزامی خارج و در اختیار بورس و فرابورس قرار گرفت.

جزئیات این مصوبه و تغییرات صورت گرفته در کنفرانس خبری با حضور مدیران سازمان و بورس و فرابورس اطلاع‌رسانی خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازارگردانی در اختیار بورس و فرابورس قرار گرفت
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه | افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه
  • بورس در سکوت
  • گزارش روزانه بورس ۸ اردیبهشت/ بورس در سکوت
  • رشد اندک بورس؛ ارزش بازار به ۷۹ همت رسید
  • سیگنال رایگان ارز دیجیتال فیوچرز یا سیگنال فارکس؟
  • پیش‌بینی بورس در هفته دوم اردیبشهت ۱۴۰۳/ یکه‌تازی فولادی و پتروشیمی‌ها در این هفته
  • آدرس غلط به کل کل پرسپولیسی ها و استقلالی ها | دخل و خرج سرخابی ها بعد از واگذاری چه می شود؟
  • روند حرکتی شاخص‌های بازار سرمایه چگونه خواهد بود؟ +عکس