Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@08:14:07 GMT

اعلام نامزدهای دو بخش از جشنواره فیلم عمار

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۰۱۶۰۹

اعلام نامزدهای دو بخش از جشنواره فیلم عمار

دبیرخانه دوازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار نامزدهای بخش‌های «مستند» و «داستانی» را اعلام کرد. برگزیدگان این بخش‌ها در اختتامیه این جشنواره، معرفی و تقدیر می‌شوند.

به گزارش ایسنا،بخش مسابقه «مستند»

مستند - «تاریخ فرهنگی، اجتماعی و دفاع مقدس»

کد۰۲۴(عبدالرضا رحمانی نسب)/ زنان جبهه شمالی(محمد مجیدپور)/ آورتین(حسن وزیرزاده)/ شهرک دارخوین (سیدمجتبی خیام الحسینی)/ وتن(مصطفی امامی)/ بر فراز چارزبر(سمیه ذاکری خطیر)

مستند -  «جنگ اقتصادی» و «رویای ایرانی»

اکس نیهیل، یک تراژدی اقتصادی(محمدرضا نیرومند)/ یکی از ما (بی بی)- (امیراطهر سهیلی)/ گنج پنهان(مظفر حسینخانی هزاوه)/ طلای بیابان-ثریا(سعید فروزانمهر)/ رقابت هایتک(هاشم مسعودی و محمدصادق رمضانی مقدم)

مستند- «جنگ نرم و جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی»

روزگار گل آقایی(محمدحسن یادگاری)/ عملیات المپیک(حسین الهام)/ سلبریتیسم (سیدمهدی خیام الحسینی)/ کودتای لیتیومی (سجاد رضا زاده)/ قیچی تیز(علیرضا باغشنی)/ آقامرتضی(سید محمد محمدی سرشت)

مستند- «حافظه ملی تاریخ سیاسی»

جستجوگر(محمدمهدی ابراهیمی نصر)/ نائب الامام(محمدعلی یزدانی)/ به نام خلق کُرد(مهرداد یوسفی)/ از ایفل تا آزادی(محمدمهدی کتراچی)/ آن زمستان(احمدشریف زاده)/ عقلا(سیدمحمدمهدی دزفولی)/ پسر طلایی(عباس وهاج)

مستند- «ملت قهرمان»

عبدالله(مصطفی دالایی)/ اباشه(میثم جهان بین)/ به رنگ مریم(عبدالحمید اکبرپور)/ قصه این است(عبدالعلی دهقانی)/ اوس اکبر(روح الله توکلی)/ گم‌شاد(اعظم رمضانپور)

مستند-  «نقد درون گفتمانی»

نان گزیده ها۲(محمدرضا حاج محمدحسینی)/ غرب دور شرق نزدیک(عبدالرضا هادی زاده نایینی)/ آدرس غلط- ثریا(محمد هادی اینالو)/ بلوار اتحاد(صادق زارع)

مستند- «نهضت جهانی مستضعفین و مدافعان حرم»

داستان‌های فوتبال: رقصنده با گرگ‌ها(مهدی افضل زاده)/ محاصره ۳۶۰ درجه(حامد هادیان)/ ژنرال(مهرداد یوسفی)/ آقای اصغر اکبر من(احمد عبدالرحیمی)/ سلام مهربون(فرشاد یحیایی)/ چند قدم آن طرف تر(محمدفرج صالحی)/ باغ خاطرات تلخ(مهدی نقویان)/ تولدت مبارک بامیلا(محمدفرج صالحی)/ در نگاه او(فرزاد حقوقی)

بخش «داستانی»

تیزر فرهنگی

سرباز(محمد پایدار)/ صاحب خانه خوب(محمدحسین امانی)/ عملیات محله(سیدمهدی حسینی)/ روضه خانگی(سیدمجتبی طباطبایی)/ تقاطع(احمد حیدریان)/ کلاس آنلاین(محمدحسین امانی)/ مجموعه ای برای ایران(سیدمحمدصالح مسلمی عقیلی)/ هم دم(علی طادی-مهدی فکریان)

داستانی کوتاه

اتاق عقد(حسن حبیب زاده)/ مرزهای عاشقی- هم قسم(حمید بیات)/ نگین سلیمان(محمدامین امامی)/ شهیدانه زیستن(امیرحسین نوروزی)/ کوچه های خراسان(سجاد انتظاری و امیر شبیری)/ بابا(سجاد معارفی)

داستانی بلند

دختر ایران(سید جلال اشکذری) / تروا(محمد علیزاده فرد) / سویپر(امین شجاعی) / چند قطره آبان(محمد اسماعیلی و جواد اسماعیلی)

دوازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار، از شنبه ۱۸ دی ماه شروع شده و تا ۲۳ دی ماه، آثار جشنواره در این مراسم، در سینمافلسطین تهران و به صورت مجازی در Ammaryar.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ir به نمایش درمی‌آیند. آیین اختتامیه جشنواره عمار نیز ۲۴ دی ماه با تقدیر از برگزیدگان بخش‌های مسابقه مستند و داستانی برگزار می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جشنواره فیلم عمار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۱۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاحیه سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، برترین آثار مستند رادیویی در بخش‌های مختلف در این جشنواره معرفی می‌شوند.
آقای حمید رضا افتخاری دبیر این جشنواره با حضور در استدیو شبکه خبر گفت: این جشنواره ساعت ۱۵ بعدازظهر امروز مراسم­ افتتاحیه جشنواره را آغاز می‌کنیم­، برنامه‌ای حدود ۱۱۰ تا ۱۲۰ دقیقه‌ای تدارک دیده شده که تقدیم حضار (از­ اهالی رادیو­­هستند) ­و بینندگان و شنوندگان می‌شود.
وی ادامه داد: هماهنگی‌ها انجام شده و شبکه خبر ۲ به طور مستقیم این برنامه را پخش می‌کند و علاقه‌مندان همچنین به سایت ایرانصدا هم­ می‌توانند مراجعه کنند، رادیو ایران و رادیو جوان هم این جشنواره را به صورت مستقیم پخش می‌کند، شبکه‌های مختلف هم به فراخور گزارش هایی­ از اجرای برنامه خواهند داشت.
وی در ادامه گفت: امروز سالگرد تاسیس رادیو است و در واقع افتتاحیه با همین هدف­ روز ۴ اردیبهشت برای برگزاری آن برنامه ریزی شد در واقع افتتاحیه ما جشن رادیو هست، ما از برگزیدگان در بخش‌های مستمر، مستند‌های مستمر و برنامه‌های مستمر­ و بخش مستند نگاری از برگزیدگانشان تقدیر می‌کنیم در کنار آن بخش‌های متنوعی داریم تقدیر از پیشکسوت، شعر خوانی، نمایش و رونمایی داریم و بخش‌های متنوع و سرگرم کننده داریم در کنار شنیدن سخنان معاون صدا آقای بخشی زاده که در مورد جشنواره صحبت می‌کنند.
افتخاری گفت: بخش مستمر بخشی بود که مختص برنامه سازان معاونت صدا بود و در واقع برنامه‌های پخش شده­ از آنتن شبکه‌ها مورد ارزیابی قرار گرفت و بررسی شد، امروز هم روز رادیو است و به واسطه این که جشن رادیو را برگزار می‌کنیم، آن بخش‌هایی را برگزیدگانش را تقدیر می‌کنیم که مرتبط است با خود معاونت صدا به جز بخش مستند نگاری که بخش فراگیر است.
افتخاری در توضیح بخش مستمر و مستند نگاری گفت: بخش مستمر برنامه‌هایی است که در طول یک سال گذشته (از جشنواره قبل تا جشنواره بعد) به صورت اتفاقی از روی آنتن شبکه‌ها انتخاب و ارزیابی کردیم، بخش مستند نگاری بخش مکتوب­ ما است بخش پژوهش محور ما است، در این بخش پژوهشگران متون پژوهشی آماده برای تولید یک مستند رادیویی را ارائه می‌کنند و مورد داوری قرار می‌دهند، یعنی پژوهش‌هایی که آماده سازی شده برای تولید یک مستند رادیویی نه یک تحقیق صرف محصول را بخواهیم بررسی کنیم، پژوهشی که برای تولید یک مستند رادیویی آماده شده آن‌ها (متون) را فرستادن برای داوری و امروز از برگزیدگان ان تقدیر می‌کنیم.
وی درباره بخش‌های دیگر این جشنواره هم گفت: بخش اصلی ما که ۷ جایزه مشخص خودش را دارد­ با نشان‌های خودش، بخش ویژه که بخش­ ترکیبی موضوع و ساختار است، این دو بخش به همراه بخش مردمی­، بخش‌هایی هستند که در اختتامیه روز ۲۹ اردیبهشت برگزیدگان آن معرفی می‌شوند.
دبیر ­جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک ادامه داد: قرار ما این است که تا ۱۰ اردیبهشت نامزد‌های دریافت جایزه را معرفی کنیم و بعد از آن هم رای گیری برای بهترین­ اثر مردمی در بخش اصلی را­ از طریق تارنمای جشنواره­ شروع می‌کنیم.
افتخاری در خصوص کیفیت ساخت مستند گفت: همین که ما امروز در سومین جشنواره به جایی می‌رسیم که بخش مستمر را که خروجی دو جشنواره گذشته بوده مستقل برگزار کنیم و مراسم جداگانه‌ای بگیریم یعنی این که موفق بودیم، یعنی ما توانستیم آنتن شبکه‌ها را متاثر کنیم از تولید مستند رادیویی به عنوان گونه‌ای جذاب و سخت که شبکه‌های رادیویی کمتر به سراغ آن می‌رفتند، بخشی را می‌توانیم داشته باشیم که برویم و رقابت ایجاد کنیم بین آثاری که در طول سال گذشته پخش شدند و این یعنی این که ما آثار قابل توجهی داشتیم که می‌توانیم این رقابت را برگزار کنیم و به نظرم ما به بخش عمده‌ای از اهدافمان دست پیدا کردیم.
وی در پایان گفت: ما در بخش اصلی و ویژه مراکز استان‌ها می‌توانستند برای ما آثار خود را ارسال کنند، اتفاقا حضور قوی داشتند و ارزیابی اولیه­ آثاری که به مرحله نهایی راه یافتند تقریبا مراکز سهم زیادی دارند و در بخش مردمی هم ما رشد داشتیم و در حوزه کیفیت هم داوران معتقد بودند که اثار نسبت به سال گذشته آثار با کیفیت تری هست مردم هم با توجه به این که مستند گونه سختی است استقبال خوبی کردند و تعداد آثارشان هم قابل توجه بود که ان شاالله روز اختتامیه از برگزیدگان بخش مردمی هم تجلیل می‌شود، داوران هم به واسطه تعدد بخش‌ها، داوری هر بخش را تیم داوری مجزایی بر عهده گرفت، نزدیک به ۶۰ نفر داوری مرحله انتخاب آثار و بخش پایانی را برعهده داشتند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • معرفی نامزدهای جایزه ادبیات داستانی زنان
  • درخشش رادیو فرهنگ در جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک
  • بازآفرینی داستانی از پهلوان ایرانی برای کودکان
  • چهارمین جشنواره پژواک بین المللی می‌شود
  • گزارش تصویری | سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک
  • جشنواره معلولین هند به مستند «احمد» جایزه داد
  • رادیو صدای لحظه‌هاست
  • «احمد» در هند جایزه گرفت
  • افتتاحیه سومین جشنواره ملی مستند رادیویی پژواک
  • معرفی نامزدهای دومین جشنواره «عروسک‌خونه»