Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل - ایمانعلی ایمانی، رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مشگین‌شهر در تشریح فعالیت‌های حوزه گردشگری و سرمایه‌گذاری شهرستان مشگین‌شهر گفت: در 9 ماهه امسال فعالیت ستاد خدمات سفر شامل گشت تلفیقی و نظارت بر تاسیسات و موسسات گردشگری را شاهد بودیم.

او برگزاری دوره عکاسی طبیعت‌گردی، نصب بنرهای خوش‌آمدگویی بیلبورد ورودی شهر مشگین‌شهر و خروجی شهر اردبیل به مشگین‌شهر، برگزاری دوره آموزشی تشریفات و میزبانی در روستای هدف گردشگری موئیل و برگزاری جلسه ماهانه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری شهرستان را از دیگر اقدامات در این مدت عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایمانی گفت: از ابتدای سال همچنین شاهد برگزاری نمایشگاه عکس از ظرفیت‌های طبیعی و تاریخی در بقعه شیخ حیدر، برگزاری نمایشگاه هنرهای تجسمی و عکس در بقعه شیخ حیدر و فعالیت مجدد سه طرح راکد گردشگری شامل آبدرمانی شفا موئیل، آبدرمانی ملک‌سوئی موئیلو اقامتی و پذیرایی نگین مشگین‌شهر منطقه نمونه گردشگری قینرجه بودیم.

او از ثبت اشتغال 175 مورد در سامانه اشتغال پنجره واحد خبر داد و گفت: 300 مورد نظارت و بازدید از تاسیسات و موسسات گردشگری، جذب سرمایه‌گذار و تشکیل 20 مورد پرونده در حوزه بوم‌گردی، مجتمع‌های گردشگری، کمپ گردشگری و اکو کمپ و پذیرایی بین راهی و انجام فرآیند موافقت اصولی بیش از 23 مورد از متقاضیان احداث تاسیسات و موسسات گردشگری نیز عملیاتی شده است.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان مشگین‌شهر گفت: صدور و تمدید پروانه بهره‌برداری برای 9 مورد از تاسیسات گردشگری اعم از هتل، بین‌راهی و اقامتی، ثبت اطلاعات و آمار 15 مورد از تاسیسات گردشگری شهرستان در سامانه جانا و دریافت کد شناسه، صدور چهار مورد مجوز گردشگری کشاورزی و انجام فرآیند بیش از 6 مورد از مزرعه کشاورزی و صدور مجوز و همکاری و همراهی با مستندسازان شبکه‌های سراسری و شبکه‌های اجتماعی در تولید فیلم مستند از ظرفیت‌ها و قابلیت‌های شهرستان مشگین‌شهر از دیگر اقداماتی بوده که امسال تحقق یافته است.

انتهای پیام/ع

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سامانه اشتغال تاسیسات گردشگری نمایشگاه عکس شهرستان مشگین شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۱۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود

بتول دانش شهرکی گفت: وجود بیش از ۳۱۰ کیلومتر نوار ساحلی و ظرفیت‌های فراوان بالقوه مناطق ساحلی چابهار، کنارک و دشتیاری، سیستان و بلوچستان را به مرکز تولید و اشتغال این منطقه تبدیل و زمینه‌های سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف را فراهم کرده است.

وی تاکید کرد: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شیلاتی محرک توسعه اقتصادی سواحل بکر مَکُران است که می‌توان با سرمایه‌گذاری بیشتر در این حوزه علاوه بر ایجاد اشتغال و نقش‌آفرینی گسترده در صادرات آبزیان و ارزآوری، زمینه توسعه هرچه سریعتر این سواحل را فراهم کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: چابهار، دشتیاری و کنارک از شهرستان‌های ساحلی زیبا و با ظرفیت‌های فراوان در حوزه گردشگری، شیلات، اقتصادی، تجاری، ترانزیتی و اشتغالزایی به دلیل نزدیکی به خط استوا نسبتا گرم و مرطوب و درجه حرارت سواحل این شهرستان در طول سال مناسب برای پرورش میگو و صید و صیادی و بویژه تن ماهیان است.

وی بیان کرد: حوزه شیلات یکی از بخش‌های کم هزینه برای ایجاد اشتغال است و می‌تواند اشتغال را به چند برابر افزایش دهد و به نوعی سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات با صرفه‌ترین راه و اقتصادی‌ترین فعالیت در سواحل مشکُران محسوب می‌شود.

شهرکی با اشاره به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان در حوزه صنعت گفت:وجود ۳۰ شهرک و ناحیه صنعتی با مساحت چهار هزار و ۵۳۶ هکتار بستر مناسبی را همراه با مشوق‌های لازم برای جذب سرمایه گذار در حوزه‌های مختلف صنعتی، صنایع تبدیلی معدنی، کشاورزی و شیلاتی فراهم آورده است.

وی افزود: علاوه بر و جود سه کارخانه تولید سیمان و تعداد هشت واحد تولیدی شناور سازی ۳۰ درصد پاکت سیمان، ۴۰ درصد پای بند ریل آهن، ۱۲ درصد سموم دفع آفات مورد نیاز کشور نیز در این استان تولید می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • رئیس جمهور هفته آینده به قم سفر می‌کند
  • رئیسی هفته آینده به قم سفر می‌کند
  • انهدام باند سارقین تاسیسات مخابرات رودبار جنوب
  • صدور دستور اصلاح قبوض گازبهای تأسیسات گردشگری به یک‌چهارم
  • اصلاح قبوض گازبهای تاسیسات گردشگری و صنایع‌دستی
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در شهر زیبای دژکرد
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • فرصتی برای معرفی ظرفیت‌های سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • سرمایه‌های خُرد اتباع خارجی در خراسان جنوبی ساماندهی می‌شود