Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-03@03:14:39 GMT

چین یک شهر ۵ میلیونی را قرنطینه کرد

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۰۲۳۰۰

چین یک شهر ۵ میلیونی را قرنطینه کرد

باشگاه خبرنگاران جوان -شهر آنیانگ در استان هِنان سومین شهر چین است که قرنطینه می‌شود.

در اقدامی مشابه، ماه گذشته میلادی ساکنان کلان شهر شیآن در شمال چین قرنطینه شدند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، چین که از ابتدای سال ۲۰۲۰ در پی ظهور ویروس کرونا در مرکز این کشور، به طور گسترده‌ای همه گیری را مهار کرد، سیاست «کووید صفر» را که مبتنی بر اقدامات شدید به محض شناسایی موارد ابتلا به کووید-۱۹ است، دنبال می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این راهبرد با افزایش موارد ابتلا به کووید در شهر شیان که بالاترین آمار ابتلا را از بهار ۲۰۲۰ ثبت کرد و همچنین شیوع سویه امیکرون ویروس کرونا که به شدت مسری است، در معرض تهدید قرار داده است.

مقامات چین در آستانه برگزاری بازی‌های المپیک زمستانی پکن (۴ فوریه تا ۲۰ فوریه) در وضع آماده باش قرار گرفته اند.

خبرگزاری شین هوای چین نیز اعلام کرد در این شرایط، مقامات آنیانگ از ساکنان این شهر خواستند از امروز سه شنبه در خانه هایشان بمانند و تردد خودرو‌های خاص را نیز ممنوع کردند. همچنین کسب و کار‌های غیرضروری تعطیل شده و کمپین گسترده غربالگری به منظور پیشگیری از شیوع سویه امیکرون آغاز شده است.

از روز شنبه ۸۴ مورد ابتلا به کووید-۱۹ در این شهر ثبت شده است که دست کم دو مورد آن از سویه جدید و با موارد ابتلا در شهر بندری تیانجین در شمال چین، مرتبط هستند. مقامات شهر تیانجین که در جوار پکن قرار دارد، روز یکشنبه خروج از محدوده این شهر را برای ۱۴ میلیون ساکن این شهر، ممنوع کردند.

شهر‌های متعددی از چین محدودیت‌های کرونایی وضع کرده اند، اما سه شهر آنیانگ، شیان و یوژو، شهری یک میلیون نفری در استان هِنان قرنطینه خانگی وضع کرده اند.

وزارت بهداشت چین روز سه شنبه از ۱۵۷ مورد جدید ابتلا به کووید-۱۹ ظرف ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و اعلام کرد که ۶۰ مورد از آن‌ها وارد کشور شده اند.

براساس آمار رسمی اعلام شده، از آغاز همه گیری ویروس کرونا در چین حداکثر ۱۰۰ هزار مورد ابتلا ثبت شده است که چهار هزار و ۶۳۶ نفر از آن‌ها جان خود را از دست داده اند. چین موارد بی علامت را در آمار محاسبه نمی‌کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا سویه امیکرون کشور چین قرنطینه کرونا ابتلا به کووید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۲۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، در روزهایی که دولت تلاش می‌کند به وضعیت مالیات ستانی کسب و کارها نظم و شفافیت ببخشد، اپراتور تلفن همراه ایرانسل با ارسال پیامک های تبلیغاتی برای واگذاری خط های چند صد میلیون تومانی خود به سودهایی فراتر از معامله یک شمش طلا فکر می کند.

خط های رند شماره تلفن همراه هم اکنون به یکی از ابزارهای سرمایه گذاری تبدیل شده که نه تنها از نظارت مالیاتی شفاف برخوردار نیست بلکه به پوشش دهنده ریسک سرمایه در دوران تورمی تبدیل شده که حتی با نزولی شدن قیمت ارز و سکه و یا سهام، امکان سقوط قیمت این خط های رند ممکن نیست.

بهره برداران این سیم کارت های لاکچری عده ای خاص هستند که به لطف نوسانات تورمی به ثروت بادآورده دست یافته اند و دور از انتظار نیست که جز فراریان مالیاتی هم محسوب شوند.

اپراتور ایرانسل که در گرانفروشی بسته های حجم اینترنت و رومینگ و پرونده های متعدد مزاحمت دکل مخابراتی همواره مورد انتقاد افکار عمومی است در تازه‌ترین اقدام خود تعدادی از خطوط رُند خود را به اصطلاح به مزایده گذاشته است که در بالاترین رقم به ۲۰۰ میلیون تومان و ۸۰ میلیون تومان هم می‌رسد.

این وضعیت البته منجر به خلق اصطلاحاتی با نام‌های پله ای، آینه ای، جفت جفت، چهارتایی و غیره در بازار سیم کارت تلفن همراه شده بطوریکه با تکیه بر همین واژه های سوداگری، رقم های میلیاردی در بازار خط موبایل جابه‌جا می‌شود که البته روزانه بر قیمت خط‌های رند هم افزوده می‌شود در حالی‌که مشخص نیست نحوه نظارت مالیاتی و مالیات ستانی از خرید و فروش این شماره‌های گران قیمت‌تر از طلا چیست و مکانیسم قیمت گذاری آن چگونه است.

دیگر خبرها

  • صادارت۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ از مرز دوغارون شهرستان تایباد به افغانستان
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • سهمیه ارز حج ۱۴۰۳؛ تفاوت ۱۰ میلیونی یورو دولتی و آزاد
  • ۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ به افغانستان صادر شد
  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند
  • هدیه ۲ میلیونی وزیر آموزش و پرورش به حساب معلمان واریز شد
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • جریمه ۲۰۰ میلیونی و یک اخطار برای تراکتور