Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، دکتر پیمان صالحی در همایش نقش دانشگاه علمی کاربردی در توسعه کشور بر پیوند میان آموزش و پرورش و نظام آموزش عالی مهارتی تاکید و اظهار کرد: در حال حاضر این ارتباط کمتر شده و می‌طلبد که در جهت افزایش این اتصال گام برداشته شود.

وی افزود: هنرآموز وقتی وارد هنرستان می‌شود، باید آینده خود را در نظام آموزش عالی کشور نیز ببیند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دوره کاردانش براساس نیاز تعیین شده و باید در نظام آموزش عالی هم بتواند کارایی داشته باشد. نزدیک شدن به وزارت آموزش و پرورش برای ایجاد پیوستگی باید مورد توجه قرار گیرد.

معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: تاکید رهبر معظم انقلاب در موضوع اشتغال، آموزش نیروی انسانی متخصص، کارآمد و متناسب با نیازهای بازار کار و ارتقای توان کارآفرینی با مسئولیت نظام آموزشی کشور است که باید مورد توجه قرار گیرد.

دکتر صالحی یادآور شد: این وزارتخانه دانشگاه علمی کاربردی را مسئول آموزش عالی مهارتی می داند و وجه تفاوت جامع علمی کاربردی با سازمان و دانشگاه فنی و حرفه ای نیز همین موضوع است. توأم کردن آموزش و مهارت و جلب همکاری بنگاه‌های اقتصادی برای استفاده از مشارکت آنها می تواند زمینه ساز ارتقا در حوزه اشتغال و فناوری باشد.

وی خاطرنشان کرد: اتفاقی که در دنیا افتاده اما در ایران کمتر به آن توجه شده، این است که نیروی انسانی از بخش آموزش‌های مهارتی وارد بازار کار می‌شوند. این موضوع باید به طور جدی در ایران هم پیگیری شود، اما در ایران هنوز وابسته به مدارک دانشگاهی هستیم.

معاون وزیر علوم یادآور شد: در مصوبه آموزش عالی مهارتی ذکر شده که چگونه یک نفر آموزش تکنسینی ببیند و سطح بالای اشتغال را طی کند، نیروی کار در سایر کشورها با وجود داشتن مدرک دانشگاهی باید بازهم دوره‌های آموزش‌های مهارتی را به مراتب بگذراند.

وی افزود: اگر نظام صلاحیت‌های حرفه‌ای به صورت یک قانون لازم الاجرا شود، تکلیف آموزش مهارتی برای همیشه مشخص می‌شود و به این واسطه به اشتغال نیروی مولد کمک می شود.

به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، معاون پژوهشی وزیر علوم با تاکید بر اینکه مزیت مطلق دانشگاه علمی کاربردی، آموزش در جوار محیط واقعی کار است، اظهار کرد: اگر این موضوع به صورت جدی پیگیری شود، حرکت در جهت ماموریت دانشگاه است تا کارایی مورد نیاز در این قضیه ایجاد شود.

دکتر صالحی با بیان اینکه برای گسترش در برنامه‌ریزی رشته‌های متناسب با بازار کار باید فعال عمل کرد، گفت: بازار کار باید رصد شود و نیاز بازار هم باید احصا شود. باید بدانیم که نیاز بازار کار برای رشته‌های مهارتی به کدام سمت است.

وی ادامه داد: نوآوری با مفهوم تبدیل ایده به محصول ریل‌گذاری خوبی به صورت مویرگی در کشور داشته است، مراکز نوآوری، مراکز رشد، پارک علم و فناوری و مراکز علم و فناوری راه اندازی شده‌اند.

معاون پژوهشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تاکید کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی در نظام آموزش مهارتی، باید در حوزه اشتغال و فناوری نقش‌آفرینی داشته باشد و از ظرفیت‌های بستر موجود بهره‌مند شود. در این راستا بسیاری از واحدهای علمی کاربردی توانستند مراکز رشد در جوار صنعت ایجاد کنند.

دکتر صالحی یادآور شد: همگرایی بازیگران در حوزه آموزش مهارتی موضوع مهم دیگری است که باید مورد توجه قرار گیرد. هر اسمی که روی این نهادها باشد، خوب است که بازیگران هم جایگاه خود را بدانند، مخاطبان هم بدانند که چه تصمیمی می گیرند، من با توجه به اهمیت این موضوع اعلام آمادگی برای همگرایی در سطوح بالا و اجرایی می کنم.

منبع: الف

کلیدواژه: معاون پژوهشی وزیر علوم دانشگاه علمی کاربردی آموزش عالی نظام آموزش بازار کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۴۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، این تفاهم نامه در زمینه‌های علمی، پژوهشی، نشر کتب و مقالات در قالب متنی به امضای طرفین رسید.

دکترحاج عبدالامیر قرشی رئیس مرکز کربلاء للدراسات والبحوث در عتبه مقدس حسینی در دیدار و گفت وگو با رئیس و معاون پژوهشی دانشگاه علوم اسلامی رضوی به شرحی از فعالیت‌های مجموعه دراسات در زمینه‌های مختلفی همچون حوزه‌های علمی، پژوهشی و نشر کتب و مجلات پرداخت.

دکتر محمدرضا قائمی نیک، معاون پژوهشی دانشگاه علوم اسلامی رضوی نیز در این دیدار گفت: تفاهم صورت گرفته با این مرکز برای نخستین بار برای ارتقاء فعالیت‌های دو محموعه انجام شده است که پس از گفت وگو و تبادل نظر‌های متوالی درباره فعالیت‌ها و اقدامات آموزشی و علمی دو مجموعه،  امضای تفاهم نامه همکاری صورت گرفت.

 وی با ارائه گزارشی از فعالیت‌های علمی و پژوهشی دانشگاه علوم اسلامی رضوی گفت: این دانشگاه با ظرفیت‌های مطلوب علمی و پژوهشی در سال‌های فعالیت خود با مراکز بین المللی زیادی همکاری کرده و  این تفاهم نامه در زمینه‌های علمی، پژوهشی، نشر کتب و مقالات در قالب متنی به امضای طرفین رسیده است.

 دکتر قائمی نیک گفت: امضا تفاهم نامه با مرکز للدراسات والبحوث فی العتبة الحسینیة المقدسةنیز از شمار توسعه فعالیت‌های بین المللی دانشگاه علوم اسلامی رضوی در بخش‌های علمی و پژوهشی است .

دیگر خبرها

  • جایزه یک میلیارد تومانی شیخ مفید به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور اعطا شد
  • توسعه زیرساختها و توجه به تکنولوژیهای نوین در آموزش پزشکی
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با بهره گیری از تولیدات علمی و پژوهشی جامعه دانشگاهی گیلان
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران در قم آغاز شد
  • کنفرانس فیزیک بنیادی در قم آغاز شد
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • همایش تجلیل از مربیان هلال احمر و مدرسان مرکز آموزش علمی کاربردی هلال احمر قم
  • افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث