Web Analytics Made Easy - Statcounter

عمده تأکید ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بر توجه و توسل به قرآن و سوادآموزی قرآنی است تاهمگان با ترویج، گسترش معارف و آموزه های این کتاب آسمانی بتوانیم جامعه‌ای سراسر قرآنی را شکل دهیم. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمد مهدی اسماعیلی دوشنبه شب در دیدار با سرپرست ، مدیران و جمعی از علاقه‌مندان قرآنی در محل این وزارتخانه، گفت: وظیفه معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تلاش و کمک  به عمومی شدن آموزش قرآن، تبیین مفاهیم، حفظ و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. است، اظهار داشت: بی‌تردید ترویج و گسترش قرآن و معارف و آموزه‌های این کتاب آسمانی ما را به سمت تمدن نوین اسلامی هدایت می‌کند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به تهدیدها و تهاجم فرهنگی دشمنان که امروز نوجوانان و جوانان ما را نشانه رفته است، تأکید کرد: در این برهه حساس زمانی راهی جز توسل به قرآن و گسترش معارف و آموزه‌های قرآنی نداریم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با ذکر این نکته که از ابتدای قبول مسئولیت در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص ادامه کار معاونت قرآن و عترت مباحثی مطرح بود که فعالیت‌های دینی و قرآنی وزارتخانه در قالب یک مجموعه جمع‌آوری شود، اظهار داشت: همواره تأکید من بر این بوده که باید فعالیت‌های قرآنی قوی و استوار از سوی معاونت قرآن و عترت بدون هیچ تقلیلی شکل گرفته و ادامه یابد.

اسماعیلی ادامه داد: نگاه ما در بازسازی‌های ساختار داخلی این است هر انتخابی باید با دقت لازم صورت پذیرد و برای ایجاد تحول جدی و بنیادین از نیروهای شاخص و انقلابی استفاده کنیم.

عضو کابینه دولت سیزدهم با اشاره به اینکه برای فعالیت‌های قرآنی سال 1401 پیش‌بینی‌های لازم مد نظر قرار گرفته و لحاظ شده است، گفت: بنا داریم فعالیت‌های معاونت قرآن و عترت به بهترین و قوی‌ترین حالت ممکن با رفع مشکلات موجود به ویژه در بخش سخت‌افزاری ادامه یابد.

اسماعیلی در عین حال تأکید کرد: ما در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هرآنچه مربوط به پشتیبانی باشد به عنوان خادم قرآن انجام خواهیم داد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خاتمه ابراز امیدواری کرد تا با حضور نیروهای جهادی و انقلابی شاهد رشد و تعالی و همچنین تحولات و رخدادهای خوب و خوشایند در حوزه معاونت قرآن و عترت باشیم.

نگاهی به شاخص‌های انتخاب مدیران قرآنی به بهانه انتصابات اخیر در معاونت قرآن و عترتآیت الله جوادی آملی: مبلغان اسلام و ایران باید سواد عمیق قرآنی، روایی، تاریخی و غیرت دینی و ملی داشته باشند

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاونت قرآن و عترت وزیر ارشاد معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معاونت قرآن و عترت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۶۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد

به گزارش خبرنگار مهر، در اختتامیه یازدهمین همایش سراسری مسئولان جوامع فرهنگی قرآنی عصر که امروز در سالن غدیر مجتمع یاوران مهدی شهر مقدس قم برگزار شد از سند راهبردی جامعه قرآنی عصر به‌عنوان مهم‌ترین سند بالادستی جامعه قرآنی عصر که باید فعالی‌ها منطبق با آن باشد رونمایی شد.

در مقدمه این سند آمده است که این سند بر اساس تعالیم قرآن و عترت و در راستای تحقق منویات امامین انقلاب اسلامی در مسیر اجرای اسناد بالادستی قرآنی همچون منشور توسعه فرهنگ قرآنی کشور طراحی و تدوین شده است در بخش آرمان این سند چنین بیان شده است که ایمان، انس و التزام عملی آحاد مردم به قرآن کریم در راستای تحقق جامعه اسلامی و تمدن نوین اسلامی آرمان جامعه قرآنی عصر است.

جامعه قرآن عصر در این سند راهبردی مأموریت گفتمان‌سازی و بسترسازی برای نقش‌آفرینی مجموعه‌ها، گروه‌ها و عناصر قرآنی در راستای تسریع حرکت عمومی و تشکیل جبهه مردمی در عرصه قرآنی با محوریت جریان‌های حلقه‌های میانی را برای خود تعریف کرده است تا به چشم‌انداز تشکیل جبهه قرآنی متشکل از حداقل یک میلیون هسته قرآنی برای ده میلیون مخاطب در افق ۱۴۱۴ ایران اسلامی برسد.

راهبردهای سند جامعه قرآنی عصر شامل ترویج گفتمان حرکت عمومی با محوریت قرآن کریم، نگهداشت و تقویت شبکه فعالان، مجموعه‌ها و زیرساخت‌های پشتیبان زیست‌بوم قرآنی کشور برای پشتیبانی از حرکت عمومی و بسترسازی برای تشکیل گسترش و تقویت جریان‌های حلقه‌های میانی و گروه‌های مردمی با محوریت جوانان مؤمن، متعهد و انقلابی در عرصه قرآنی است.

سیاست‌هایی که در این سند تعریف شده است شامل ستادی عمل‌کردن و سازمانی نشدن، استمرار، اثرسنجی، خودسازی، آفت شناسی مستمر، پرداختن به اولویت‌ها و پیوست کار فرهنگی اجتماعی می‌شود که الزاماتی از جمله شناخت صحنه، جهت‌گیری تمدنی، امید آفرینی، راهکارهای عملی و تعامل و هم‌افزایی را به همراه دارد.

کد خبر 6089231 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ برگزار می‌شود
  • مشکلات موسیقی استان‌های فارس و بوشهر بررسی می‌شود
  • برگزاری دوره تربیت مربی آموزش نوین قرآن در کهگیلویه
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: می‌خواهیم فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» بسازیم
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • گوش شنوای دولت برای شنیدن مشکلات و نیازهای مردم
  • نهضت پلاتوسازی در دستور کار است/ برگزاری المپیاد هنر
  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم
  • سند راهبردی جامعه قرآنی عصر رونمایی شد
  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری