Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان بیرجند - ترمز وابستگی به لنت ترمز در یک واحد تولیدی در قاین کشیده شده است.

این واحد تولید لنت ترمز ۱۶ سال است که فعالیت می‌کند و از رونق خوبی نیز برخوردار است و توانسته بخشی از نیاز کشور به لنت ترمز را برطرف کند.

کارگران بومی شهرستان قاین با اتکا به توان خود توانسته اند محصولات باکیفیتی را تولید کنند که قابل رقابت با سایر انواع لنت ترمز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تکیه بر توان داخلی با استفاده از کارگران بومی

یکی از کارگران واحد تولیدی لنت ترمز قاین گفت: افتخار می‌کنم که در جایی کار می‌کنم که می‌تواند وابستگی ما را به کشور‌های خارجی از بین ببرد.

او گفت: کارگر بومی این منطقه هستم و می‌توانم با حقوقی که از اینجا دریافت می‌کنم، زندگی خودم را در شرایط مناسبی اداره کنم.

بیشتر بخوانید

بلایی که شرکت های حمل و نقل بر سر تولید می‌آورند

یکی دیگر از کارگران این واحد تولیدی گفت: ظرفیت و استعداد این را داریم که بتوانیم انواع لنت ترمز وسایل نقلیه مختلف اعم از سبک و سنگین را تولید کنیم.

او گفت: محصولاتمان ضریب اصطکاک بالایی دارد و در هنگام ترمز گیری، بدون صدا ترمز گرفته می‌شود که نشان از کیفیت بالای محصول است.

به دنبال توسعه صادرات هستیم

توان پور مدیر عامل کارخانه تولید لنت در قاین گفت: ظرفیت تولید این کارخانه در سال ۶۴۸ تُن انواع لنت ترمز خودرو است.

او گفت: ۷۰ درصد تولیدات این کارخانه مربوط به خودرو‌های سواری است؛ در حالی که می‌توانیم با دستگاه‌های موجود به تولید لنت خودرو‌های سنگین نیز بپردازیم.

توان پور گفت: تأمین نقدینگی، تأمین مواد اولیه، حمل و نقل و گازرسانی به این مجموعه از جمله خواسته‌های ماست که در حال حاضر در آن‌ها مشکلاتی داریم.

طوقانی مدیر بازرگانی این کارخانه گفت: در تمام استان‌های کشور، نمایندگی داریم و از استان‌های مختلف مشتری داریم.

او گفت: تأییدیه‌هایی برای صادرات از کشور‌های مختلف اخذ کرده ایم و امید داریم که بتوانیم صادرات خود را به خارج از کشور گسترش دهیم.

کشور‌های ازبکستان، افغانستان و کشور‌های حوزه خلیج فارس از جمله کشور‌هایی هستند که خواهان محصولات این کارخانه اند.

در صورت گسترش صادرات، این کارخانه می‌تواند ماهیانه ۵۰۰ هزار دلار ارزآوری داشته باشد

انتهای پیام/ ر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: لنت ترمز وسایل نقلیه حمل و نقل واحد تولید لنت ترمز او گفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۶۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیرابجاد می شود

ایسنا/بوشهر استاندار بوشهر از تصویب ساخت کارخانه سیمان سفید در بخش آبدان شهرستان دیر خبر داد.

احمد محمدی‌زاده در جلسه برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر با بیان اینکه در این جلسه با حضور اعضای شورا، طرح‌های مختلف سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و مردمی مورد بررسی قرار گرفت، اظهارداشت: طرح‌های مختلفی از سوی مردم و بخش خصوصی آماده سرمایه‌گذاری است که در این جلسه توسط اعضا و مدیران دستگاه‌های اجرایی مرتبط که فرایند آن در کارگروه تخصصی طی شده است برای تصویب در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر مورد بررسی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه بخشی از این طرح‌ها در حوزه پرورش آبزیان و تکثیر لارو و تولید بچه ماهی مطرح شد گفت: طرح‌های پرورش آبزیان جزء سیاست‌های اصلی استان بوشهر است و در این راستا از سرمایه‌گذاران در طرح‌های پرورش ماهی در قفس، به‌ویژه تولید بچه ماهی در استان حمایت می‌شود.

استاندار بوشهر بخشی دیگر طرح‌ها را در حوزه مجتمع خدمات رفاهی بین راهی در جاده‌های استان دانست و تصریح کرد: توسعه مجتمع‌های خدماتی بین راهی مورد نظر ما است چراکه هرچه تعداد این مجتمع‌ها افزایش یابد امکان خدمات به حوزه حمل و نقل جاده‌ای و ایمنی راه‌ها و مسافران بیشتر فراهم می‌شود.

محمدی‌زاده از تصویب ساخت کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیر خبر داد و بیان کرد: ساخت کارخانه سیمان سفید در آبدان دیر که فرایند آن طی شده بود در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر تصویب شد.

وی با بیان اینکه در مجموع ۲ طرح مطرح شده در این شورا رأی مثبت لازم را کسب نکرد گفت: مابقی طرح‌های مطرح شده در این جلسه برای اجرا رأی آورد و ان‌شاءالله طرح‌ها و موضوعات جدید سرمایه‌گذاری در جلسات بعد و هفته آینده مطرح می‌شود و مورد بررسی قرار می‌گیرد.

استاندار بوشهر افزایش مشارکت مردم در طرح‌های سرمایه‌گذاری را یکی از اولویت‌های استان دانست و تأکید کرد: آنچه تدبیر مقام معظم رهبری در راستای جهش تولید با مشارکت مردم و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی است در استان بوشهر مورد توجه قرار گرفته و عملیاتی شده است.

محمدی‌زاده بیان کرد: سرمایه‌گذاری مردم راهکار اساسی برای حل اشتغال، تولید و پیشرفت جامعه و استان بوشهر است و ما از بخش خصوصی، سرمایه‌ گذاران و کارآفرینان به جد حمایت می‌کنیم و کارها در این حوزه تسریع می‌شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیرابجاد می شود
  • ترمز ریزش قیمت خودرو کشیده شد/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، کوییک و دنا + جدول
  • فرآیند تولید و بسته بندی میلیون‌ها همبرگر مرغ در کارخانه (فیلم)
  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است
  • احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • احتمال توقف صادرات ال‌ان‌جی روسیه در ۴ سال آینده