Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین - مهسا نجاتی؛ بیش از 650 دستگاه از 150 مشتری بدون وقفه از هشت کانتینر که توسط کارخانه در کنار رودخانه پواس، در 35 کیلومتری از سن خوزه، پایتخت کشوری که تقریبا تمام انرژی خود را از منابع سبز تولید می‌کند، کار می‌کنند.

این نیروگاه پس از 30 سال مجبور شد دوباره عملکرد خود را بهبود ببخشد؛ زیرا دولت خرید برق را در طول بیماری همه‌گیر به دلیل تامین برق مازاد در این کشور آمریکای مرکزی، جایی که این ایالت انحصار توزیع انرژی را در اختیار دارد، متوقف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ادواردو کوپر، رییس کسب و کار خانوادگی که مالک مرکز داده CR و کارخانه مزرعه 60 هکتاری است، گفت: ما مجبور شدیم فعالیت را به مدت 9 ماه متوقف کنیم و دقیقا یک سال پیش در مورد بیت‌کوین، بلاک‌چین و استخراج دیجیتال شنیدم. من در ابتدا بسیار مشکوک بودم، اما دیدیم که این تجارت انرژی زیادی مصرف می کند و ما مازاد انرژی داریم.

این شرکت برق آبی با سه نیروگاه خود به ارزش 13.5 میلیون دلار و ظرفیت سه مگاوات، 500هزار دلار برای کامپیوترهای استخراج ارزهای دیجیتال سرمایه‌گذاری کرد.

کوپر گفت که ماینرهای بین‌المللی ارزهای دیجیتال به دنبال انرژی پاک و ارزان و یک اتصال اینترنتی پایدار هستند که کاستاریکا به وفور از آن برخوردار است. با این حال، او گفت که دولت کاستاریکا باید در مورد تلاش برای جذب کسب و کار استخراج رمزارز جدی‌تر باشد، اگرچه او جزئیات خاصی ارائه نکرد.

کاستاریکا برخلاف السالوادور که اولین کشور در جهان بود که بیت‌کوین را به عنوان ارز قانونی در سپتامبر 2021 پذیرفت، فاقد مقررات خاصی برای ارزهای دیجیتال است.

بانک مرکزی کاستاریکا گفت که فضایی را برای نوآوری‌های فناوری فراهم می‌کند تا صنعت فین‌تک شکل بگیرد و دائما تحولات را زیر نظر دارد.

این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: برق بیت کوین ارز دیجیتال برق آبی رمزارز استخراج رمزارز رمزارزها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۵۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، برنامه ساخت نیروگاه‌های خورشیدی پشت بامی در ۱۶ مدرسه کشور در دست اجرا است که از این تعداد، هفت نیروگاه در استان‌های اصفهان، قم، گلستان، آذربایجان شرقی، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی به صورت هم‌زمان به بهره‌برداری رسیدند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با حضور در دبیرستان خیرساز زیرک پردیسان قم که مجهز به این فناوری شده است، گفت: ساخت این نیروگاه‌ها ضمن ایجاد درآمد پایدار و صرفه‌جویی در هزینه‌های مدارس، سبب افزایش خودآگاهی و تربیت اقتصادی دانش‌آموزان در راستای استفاده از انرژی‌های پاک می‌شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در برنامه هفتم توسعه کشور، اختیار کسب درآمد اختصاصی برای همه مدارس از مسیر‌هایی مانند تولید انرژی پاک توسط سلول‌های خورشیدی یا تعبیه فضای تجاری در نظر گرفته شده تا هر مدرسه بتواند اقتصاد خود را پیش ببرد.

حمیدرضا خان محمدی یادآور شد: دو هزار و ۵۰۰ طرح برای اجرای نیروگاه‌های خورشیدی هدف‌گذاری شده است و در یک برنامه کوتاه‌مدت با همکاری دستگاه‌های متولی، ۲۰ هزار مدرسه به سلول‌های خورشیدی مجهز می‌شوند.

وی با ذکر اینکه در حال حاضر ۵۶ طرح نیروگاه خورشیدی در سطح کشور در حال اجراست، گفت: تاکنون نیروگاه‌های خورشیدی ۱۱ مدرسه در استان قم با ظرفیت ۲۲۰ کیلووات به مرحله اجرا رسیده‌اند که از این تعداد نیروگاه‌های پنج مدرسه با مجموع ظرفیت مجموع ۱۰۰ کیلووات به شبکه سراسری برق متصل شده‌اند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور افزود: برای تولید انرژی از سلول‌های خورشیدی و استفاده از فضای مدارس در این امر، با خیرین و سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی وارد مذاکره شده‌ایم تا این موضوع در همه مدارس جدیدالاحداث محقق شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: با تولید هر کیلووات ساعت نیروگاه خورشیدی ۵۶۰ گرم از انتشار گاز دی اکسید کربن جلوگیری و سبب صرفه جویی ۰.۲۷ مترمکعب مصرف گاز طبیعی و ۰.۲۲ لیتر مصرف آب می‌شود.

هم‌زمان با بهره‌برداری از این نیروگاه، آیین افتتاح مدرسه خیرساز حاج غلامرضا زیرک در پردیسان قم برگزار شد. این مدرسه در زمینی به مساحت پنج هزار و ۲۳ مترمربع و با زیربنای سه هزار و ۱۵۹ مترمربع در سه طبقه و بر اساس آخرین استاندارد‌های روز ساخته شده و دارای ۱۸ کلاس درس و مجهز به سه سامانه ۲۰ کیلوواتی تولید برق از انرژی پاک خورشیدی است.

دیگر خبرها

  • جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز
  • روسیه به ۴ نیروگاه حرارتی اوکراین حمله کرد
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می‌سازد
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • بیت‌کوین جهش کرد/ پیش‌بینی ۱۴۰هزار دلاری برای رهبر بازار رمزارز!
  • تابستان چقدر کمبود برق داریم؟
  • افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور