Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصر ایران- کمپانی گاک بروزرسانی 2022 از شاسی بلند میان سایز خود GS8 را رونمایی کرده که به اعتقاد کارشناسان جز زیباترین محصولات حال حاضر صنعت خودروی چین است.

آخرین بار که عضویی از خانواده GS8 را در گروه خودروی عصر ایران معرفی کردیم به تریم S این شاسی بلند مربوط می شود که جزئیاتش اینجا در دسترس قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در ادامه مطلب امروز سراغ مدل 2022 می رویم که جذاب تر از همیشه وارد میدان شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

نقطه قوت طراحی جی اس8 به بخش دماغه آن مربوط می شود که در مدل 2022 الگوی چراغ های اصلی از حالت افقی به عمودی تغییر کرده که اتفاقا بروزرسانی کاملا موثری هم بوده و به خوبی مخاطب را جذب می کند.

گرافیک داخلی این چراغ ها نیز نقطه قوت دیگر آن است که فوق العاده جالب و باکیفیت به نظر می رسند.

جلوپنجره دارای بافت جدید با نمای کرومی و لوگوی بزرگ خودروساز از دیگر رویدادهای این قسمت است.

ترامپچی جدید حدود 5 متر طول و 3 متر در فاصله بین محورها توسعه یافته که با این ابعاد و ظاهری که مشاهده می کنید می توان آنرا به هیوندای پالیسید و همچنین کراس اوور زیبای کادیلاک شبیه دانست.

ابعاد دقیق این خودرو برابر است با: 4980 میلیمتر طول، 1950 میلیمتر عرض، 1780 میلیمتر ارتفاع و 2920 میلیمتر فاصله بین محورها.

خودرو در تریم 6 و همچنین 7 صندلی قابل سفارش است.

موفقیت و اثرگذاری طراحی در نمای جانبی با خط شانه قدرتمند و جزئیاتی که در نظر گرفته شده کاملا مشهود است و همین شرایط برای نمای عقب نیز تکرار شده است.

این محصول براساس پلتفرم ارتقا یافته GPMA توسعه یافته که در زبان ساده می توان آنرا به تعلیق بهتر بویژه در قسمت عقب، پشتیبانی از سامانه تمام چرخ محرک با 25 درصد بهبود عملکرد، 24 درصد بهبود در کیفیت رانندگی، 28.3 درصد بهبود در کیفیت فرمان پذیری، 30 درصد بهبود کیفیت عملکرد سیستم ترمز، 5 درصد کاهش مصرف سوخت تشریح کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

در بخش پیشرانه(اطلاعات این قسمت بطور رسمی تایید نشده است) تریم پایه محور جلو از تپنده 4 سیلندر 2 لیتری استفاده شده که 252 اسب بخار خروجی و 400 نیوتن متر گشتاور دارد. این مجموعه با جعبه دنده 8 سرعته اتوماتیک هماهنگ می شود.

همچنین تریم هیبریدی برای ترامپچی جی اس8 مدل 2022 در نظر گرفته شده که براساس معماری نسل چهارم تی اچ اس تویوتا شکل گرفته است دقیقا شبیه نمونه ای که کمپانی ژاپنی در هایلندر مورد استفاده قرار داده است.

هرچند در این مورد اطلاعات دقیق وجود ندارد اما اگر هایلندر الگوی کار باشد باید منتظر پیشرانه 2.5 لیتری تنفس طبیعی در هماهنگی با موتور الکتریکی روی محور عقب باشیم که مجموعا 243 اسب بخار خروجی دارد.

فضای داخل کابین محیطی باکیفیت است که فناورانه های آن کاملا خودنمایی می کنند. نمایشگر 12.25 اینچی برای اطلاعات کیلومتر و نمایشگر بزرگ 14.6 اینچی ویژه تنظیمات سیستم سرگرمی انتخابی شایسته برای این چینی خوش ساخت هستند.

سطح 2 رانندگی خودران و 27 آپشن در بخش ایمنی از دیگر امکانات این خودرو است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: درصد بهبود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۷۱۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت چین و هند برای نفوذ به بخش انرژی سریلانکا

سینوپک در راستای رقابت چین با هند که به تقویت روابط انرژی و اتصالات زیرساخت با سریلانکا چشم دوخته است، مطالعات امکان‌سنجی برای ساخت یک یا ۲ پالایشگاه در سریلانکا را در ژوئن تکمیل می‌کند.

به گزارش ایسنا، «شرکت نفت و شیمیایی چین» (سینوپک) که بزرگترین پالایشگر نفت در جهان است، به برنامه‌هایش برای ساخت نخستین پالایشگاه خود در خارج از چین، سرعت بخشیده است.

چین و هند هر دو در حال رقابت برای تقویت حضور انرژی خود در سریلانکا برای تحویل سوخت به این کشور هستند که تنها یک پالایشگاه با ظرفیت پالایش روزانه حدود ۳۸ هزار بشکه نفت دارد و آن هم در دهه ۱۹۶۰ توسط ایران ساخته شده است.

منابع ارشد صنعت، هفته جاری به رویترز گفتند: سینوپک اکنون به تکمیل مطالعات امکان سنجی خود در مورد ساخت یک پالایشگاه به ظرفیت ۱۶۰ هزار بشکه در روز یا دو تاسیسات به ظرفیت ۱۰۰ هزار بشکه در روز در بندر هامبانتوتا که توسط چین اداره می‌شود، نزدیک است. به گفته این منابع، این پروژه در سریلانکا، اولویت اصلی سینوپک است.

کانچانا ویجسکرا، وزیر نیرو و انرژی سریلانکا، در اواخر سال ۲۰۲۳ اعلام کرد دولت سریلانکا، قراردادی را با سینوپک تائید کرده است تا این غول چینی وارد ساخت یک پالایشگاه جدید نفت و مرکز پردازش محصولات مرتبط در هامبانتوتا شود.

مقامات سینوپک طی ماه گذشته، درباره پالایشگاه جدید پیشنهادی بحث و اشاره کردند که این غول چینی، تصمیم گرفته است ظرفیت پالایشگاه را نسبت به پیشنهاد و سرمایه‌گذاری اولیه، دو برابر کند. وزیر انرژی سریلانکا گفت: این شرکت چینی قصد دارد قراردادهای این پروژه را امضا کرده و کار را تا ژوئن سال ۲۰۲۴ آغاز کند. سینوپک درباره مسائل مربوط به تامین آب و برق و اختصاص زمین برای پالایشگاه جدید، با مقامات مربوطه گفتگو کرده است.

پروژه پالایشگاه در سریلانکا از سوی بزرگترین پالایشگر جهان، اقدامی در جهت تضمین بازارهای بیشتر در خارج از چین است. یکی دیگر از اولویت‌های اصلی سینوپک، توسعه برنامه ریزی شده پالایشگاه ینبع با یک مجتمع پتروشیمی در عربستان سعودی است که در آنجا شرکای سرمایه گذاری مشترک سینوپک شامل آرامکو و سابک، در حال بررسی ایده اضافه کردن یک مجتمع پتروشیمی جدید هستند که با پالایشگاه موجود، ادغام می‌شود.

اگر پروژه سینوپک در سریلانکا به سرانجام برسد، اولین پالایشگاه با مالکیت کامل این غول انرژی چینی در خارج از چین خواهد بود.

سینوپک در سال گذشته، توافقنامه‌ای را با هیئت سرمایه گذاری سریلانکا، برای راه اندازی و اداره جایگاه‌های توزیع سوخت در سریلانکا امضا کرد. این غول چینی ۱۰۰ میلیون دلار در این پروژه سرمایه‌گذاری کرده است که شامل واردات، ذخیره سازی و فروش سوخت می‌شود.

سینوپک و چین با هند رقابت خواهند کرد که به تقویت روابط انرژی و پیوندهای زیرساختی خود با سریلانکا چشم دوخته است.

وزیر انرژی سریلانکا در فوریه سال ۲۰۲۴، با مدیران شرکت دولتی «ایندین اویل» درباره پیشنهاد دولت هند برای یک خط لوله محصولات نفتی که ناگاپاتینام در هند را به پایگاه ذخایر ترینکوماله در ساحل شرقی سریلانکا و کولومبو متصل می‌کند، مذاکره کردند.

این مقام سریلانکایی خاطرنشان کرد: مطالعات فنی، تحلیل‌های بازار تقاضا، تحلیل‌های مالی و مدل‌های تجاری برای تصمیم‌گیری درباره مکانیزم خط لوله محصول احتمالی، انجام خواهد شد.

 یک مقام هندی آگاه به رویترز گفت: هند و سریلانکا پیشرفت قابل توجهی در مذاکرات داشته‌اند و به دنبال انعقاد هرچه سریع‌تر قرارداد یا توافق رسمی در خصوص خط لوله احتمالی هستند.

بر اساس گزارش اویل پرایس، هند همچنین در ساخت نیروگاه‌های انرژی تجدیدپذیر از جمله «پروژه خورشیدی کوه زمینی سامپور» مشارکت دارد که یک پارک خورشیدی برنامه ریزی شده بوده و با جوینت ونچر بین شرکت NTPC هند و سریلانکا توسعه یافته است. این پروژه تا مرحله درخواست پیشنهاد پیش رفته است و پس از ارزیابی این درخواست، مذاکرات برای قرارداد خرید نیرو برای فاز اول ۵۰ مگاواتی از پارک خورشیدی ۱۲۰ مگاواتی آغاز خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نگاهی بر خبر‌های ورزشی یازدهم اردیبهشت استان قزوین 
  • موتور توربو بهتر است یا تنفس طبیعی؟
  • پرتاب به آینده با اینترنت ۵.۵G | چینی ها استارت زدند
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ها در ایران
  • بارش ها در ایران ۱۲ درصد کاهش داشته است
  • رقابت چین و هند برای نفوذ به بخش انرژی سریلانکا
  • (عکس) بازار چشم انتظار یک شاسی بلند جدید / قیمت باورنکردنی محصول جدید کیا در ایران
  • کاهش ۸۶ میلیمتری بارش‌ها در تهران
  • شاسی بلند Exlantix با قیمت ۲۷ هزار دلاری وارد بازار می شود