Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان - کمپین جدیدی، یک بدافزار جدید را در قالب یک برنامه جعلی فلش پلیر اندروید ارائه داده که بسیار خطرناک است و باید از نصب آن اجتناب کرد.

به نقل از فون آرنا، در این کمپین، کاربر با ورود به یک سایت و نصب برنامه جعلی فلش پلیر اندروید به سادگی هک می‌شود. هنگامی که گوشی کاربر به ویروس آلوده شد، دسترسی غیرمجاز به مخاطبین وی در اختیار هکر‌ها قرار می‌گیرد و آن‌ها می‌توانند بدافزار را از طریق ارسال پیام متنی به مخاطبین او ارسال کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نرم‌افزار فلش پلیر ادوبی مدت زمان زیادی است که از دور خارج شده و برنامه‌های با این نام، همگی جعلی هستند. FluBot دستگاه‌های بی‌شماری را در گذشته با استفاده از روش‌های متنوعی مانند به‌ روز رسانی امنیتی، اعلان‌ها و سایر برنامه‌های مخرب آلوده کرده است.

در کنار دیگر اهداف، هدف اصلی هکر‌ها سرقت پول با استفاده از اطلاعات ذخیره شده در گوشی کاربر است. همچنین تخمین تعداد قربانیان این بدافزار (که عمدتاً اروپایی هستند) بسیار دشوار است و نباید انتظار داشت که گوگل یا سازنده تلفنتان شما را از خطر دور نگه دارند، بنابراین باید خودتان مراقب گوشی و اطلاعات تان باشید.

به یاد داشته باشید که هرگز یک برنامه اندروید را از یک منبع نامعتبر دانلود نکنید، حتی اگر دوستان و افراد قابل اعتماد آن را پیشنهاد دادند، دلیل آن نیز این است که شاید آن‌ها هم ندانند که برنامه مورد نظر مخرب است.

بیشتر بخوانید

Log۴ Shell؛ حفره امنیتی بزرگ در کمین رایانه‌ها

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بدافزار مخرب بدافزار اندروید فلش پلیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۷۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری

خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری و پرداخت مبلغی به خانوارها جعلی است.

به گزارش ایسنا، خبری با عنوان فعال شدن دهک ریاست جمهوری در فضای مجازی دقایقی است که به نقل از این خبرگزاری منتشر و لینکی هم برای ورود شهروندان معرفی شده است، اما این خبر واقعیت نداشته و جعلی است و ایسنا نیز چنین خبری را منتشر نکرده است.

مردم از باز کردن این لینک خودداری کنند.

این برای چند بار است که سودجویان و کلاهبرداران با سوء استفاده از نام و اعتبار خبرگزاری دانشجویان ایران ـ ایسنا ـ به‌دنبال کلاهبرداری از شهروندان هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ایلان ماسک راه جولان خودروهایش در چین را باز کرد
  • ۸۵ درصد نمایندگان پست با گوشی هوشمند توزیع مرسوله می‌کنند
  • غربالگری و تشخیص زودهنگام ۶ نوع سرطان با محصول ایرانی جدید
  • چگونه دمای گوشی را پایین بیاوریم؟
  • ایسنا: تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • سفربه تهران قدیم؛ اولین مجری برنامه‌های مهران مدیری سکته کرد (+عکس)
  • چرا باید در کسب و کار خود از نرم افزار مالی استفاده کنیم؟
  • تعاونی های تولیدی، محور اقدامات بخش تعاون هستند
  • جزئیات کامل اندروید ۱۵ چه زمانی منتشر می‌شود؟