Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، اسکای نیوز عربی از خارطوم گزارش کرد که دولت سودان در آستانه تظاهراتی که امروز مورد انتظار است، تمامی پل‌های منتهی به مرکز پایتخت را مسدود کرد.

بر اساس تازه‌ترین آمار، شمار کشته‌شدگان در تظاهرات اعتراضی اخیر سودان که با درخواست دولت غیرنظامی آغاز شده به ۶۳ نفر افزایش یافته است.

کمیته مرکزی پزشکان سودان روز گذشته با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد، معترض ۱۶ ساله دیگری که در تظاهرات روز یکشنبه گذشته در نتیجه اصابت کپسول گاز به ناحیه سر دچار خونریزی مغزی شده بود، جان خود را از دست داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سودان پس از کودتای نظامیان در روز ۲۵ اکتبر ۲۰۲۱، دستخوش خشونت و درگیری بین نظامیان و معترضان به این کودتا شده است. با وجود اینکه نظامیان وعده داده اند که قدرت را به غیرنظامیان واگذار خواهند کرد، اما مخالفان حاکمیت نظامیان در این کشور، خواهان کناره گیری ارتشیان از قدرت و روی کار آمدن یک دولت قانونی و دمکراتیک در سودان هستند.

سازمان ملل نیز با ابراز نگرانی از افزایش خشونت‌ها در سودان، نسبت به وقوع یک فاجعه انسانی و بروز قحطی در این کشور هشدار داده است.

«وولکر پرتس» فرستاده ویژه سازمان ملل به سودان توقف فوری استفاده افراطی از خشونت علیه تظاهرکنندگان و آغاز تحقیقی در این زمینه را خواستار شده است.

وی در کنفرانس مطبوعاتی در خارطوم از گفت‌ وگوهای غیرمستقیم و جداگانه با سودانی‌ها برای پایان دادن به بحران سیاسی در این کشور خبر داد.

در حالی که فراخوان‌ها برای ادامه تظاهرات همزمان با ابتکارعمل سازمان ملل برای دستیابی به راه‌حلی برای مشکل سودان ادامه دارد، عبدالفتاح البرهان رئیس شورای حاکمیت این کشور تاکید کرد که دولت گذار، اهمیت ویژه‌ای برای تکمیل نهادهای دوران گذار و معرفی نخست‌وزیر غیرنظامی قائل است.

شورای حاکمیت سودان سه‌شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که این اظهارات البرهان در دیدار او با "کاستلو گارانگ رینگ"، فرستاده رئیس جمهوری سودان جنوبی، مطرح شده است.

زنان سودانی هم روز گذشته در اعتراض به قتل تظاهرکنندگان و همبستگی با خانواده‌های قربانیان اعتراض‌های اخیر در این کشور، در شهرام درمان واقع در غرب خارطوم تظاهرات کردند.

برچسب‌ها سودان قاره آفریقا سازمان ملل متحد خارطوم اعتراض

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سودان قاره آفریقا سازمان ملل متحد سودان قاره آفریقا سازمان ملل متحد خارطوم اعتراض سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۹۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رژیم صهیونیستی خط قرمز امنیتی آمریکا است

«صادق کوشکی» استاد دانشگاه تهران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به برخورد خشن پلیس آمریکا با دانشجویان معترض به نسل‌کُشی رژیم صهیونیستنی در غزه، اظهار کرد: آمریکایی‌ها برای منافع ملی خود عرصه‌ای را تعریف کرده‌اند و در این عرصه، رژیم صهیونیستی جایگاه ویژه دارد؛ لذا امنیت رژیم صهیونیستی، جزء امنیت و منافع ملی آمریکا تعریف شده است.

وی افزود: وقتی منافع ملی آمریکا مطرح باشد، دولت آمریکا این موضوع را بر هر قاعده و قانون دیگر از جمله «مباحث حقوق بشری» مقدم می‌دارد.

کوشکی اضافه کرد: حرکت دانشجویان در آمریکا مخالف سیاست‌های کلان دولت آمریکا است و طبیعی است که با آن برخورد شود و این برخورد خشن هم صرفاً مربوط به امروز نیست؛ دولت آمریکا در جریان جنگ ویتنام با اعتراض‌های دانشجویی علیه این جنگ برخورد خشن داشت.

استاد دانشگاه تهران تاکید کرد: آمریکایی‌ها نسبت به امنیت و منافع ملی‌شان، با هیچ کسی تعارف ندارند و حتی از آسیب‌زدن به معترضین ابا نمی‌کنند؛ در این راه حتی قوانین دست دولت آمریکا را باز گذاشته است؛ یعنی اینگونه نیست که اگر پلیس آمریکا دانشجویی را بازداشت کرد، آن پلیس مواخذه شده یا تحت فشار قرار بگیرد.

کارشناس مسایل سیاسی با اشاره به توجیه‌ها درباره برخورد خشن پلیس آمریکا با دانشجویان معترض گفت: اعلام می‌شود دلیل برخوردها در آمریکا این است که دانشجویان، در محل‌های ممنوعه چادر زده‌اند یا تحصن کرده‌اند؛ این دست توجیه‌ها فرعی است و اصل موضوع این است که دولت آمریکا اقدام هیچ قشری اعم از دانشجو و روشنفکر و سلبریتی و… علیه منافع و امنیت ملی را ابداً تحمل نمی‌کند.

کوشکی تصریح کرد: بنابراین کاملاً طبیعی است که دولت آمریکا دانشجویی را صرفاً به خاطر انتشار یک توییت درباره فلسطین از دانشگاه اخراج کند؛ چون رژیم صهیونیستی جزیی از خطوط قرمز «منافع و امنیت ملی آمریکا» محسوب می‌شود.

کد خبر 6093103

دیگر خبرها

  • اعلام بازداشت بیش از ۱۵۰۰ دانشجو در دانشگاه های آمریکا/برگزاری بیش از ۲ هزار تظاهرات در نیویورک/ وحشت دموکرات‌ها از ادامه اعتراضات دانشجویی در آستانه انتخابات
  • بدون خروج نیروهای پشتیبانی سریع ازمنطقه‌های اشغالی صلحی درکارنیست
  • بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی
  • سرکوب معترضان حامی فلسطین در فرانسه
  • باران شدید در راه است/ تدابیر ویژه برای روزهای پنجشنبه و جمعه
  • ویرانی، آوارگی و فاجعه؛ سودان یک سال پس از جنگ
  • رژیم صهیونیستی خط قرمز امنیتی آمریکا است
  • جلسات دولت و مجلس برای اتخاذ تدابیر ارزی به کجا رسید؟
  • واریز ۲ میلیون تومان به حساب معلمان در آستانه روز معلم
  • وضعیت متشنج در خیابان‌های تل آویو + فیلم