Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان همدان-علیرضا قاسمی فرزادگفت:، گفت: ۷۳۰ میلیون دلار انواع کالا‌های تولیدی استان در ۹ ماه نخست امسال از طریق گمرکات به خارج از کشور صادر شد که اقلام این صادراتی شامل ۱۱۰ قلم کالا در بخش کشاورزی، صنعتی، معدنی و صنایع دستی است که به ۲۹ کشور جهان صادر شده است.

ششمین جلسه کارگروه توسعه صادرات غیر نفتی استان در محل سالن جلسات استانداری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او گفت: یک‌هزار و ۳۰۰ میلیون دلار صادرات از استان همدان برای امسال هدف‌گذاری شده است و باید برای افزایش میزان صادرات تا پایان سال تلاش کنیم تا هدف مورد نظر محقق شود.

به گفته استاندار همدان: تشکل‌های صادراتی ضروری و با اهمیت هستند و باید تقویت شوند همچنین فارغ التحصیلان رشته‌های بازرگانی باید به سمت صادرات هدایت شوند، زیرا تمام تولیدکنندگان نمی‌توانند صادرکننده باشند و این وظیفه شرکت‌های صادراتی است.

شرکت‌های دانش بنیان بسیاری در استان وجود دارد که در زمینه تبادل و صادرات دانش فنی فعالیت می‌کنند از جمله خوشه‌های صنعتی چرم و فرش در استان همدان که از سوی شرکت شهرک‌های صنعتی راه اندازی شده‌اند.

او در ادامه گفت: ساماندهی صنایع چرم و فرش به عنوان محصولات بومی موجب رونق تولید و توسعه صادرات استان می‌شود.

قاسمی فرزاد گفت: ۷۰ هزار بافنده فرش در استان همدان، وجود دارند که برند‌های مشهور از سوی این افراد تولید می‌شود که امیدواریم در سایه خوشه صنعتی فرش به جایگاه واقعی خود در زمینه صادرات برسند.

صادرات یکی از راه‌های ارتباط با جهان خارج است، به هر میزان در این زمینه قوی‌تر عمل شود، ارتباطات ما با کشور‌های مقصد نیز تقویت خواهد شد.

استاندار گفت: صادرات، علاوه بر نقش‌هایی که در حوزه اقتصاد دارد، می‌تواند در حوزه امنیت نیز تأثیرگذار باشد و روابط تجاری و بازرگانی استان، از جمله صادرات به کشور‌های همسایه، خرسند کننده نیست.

به گفته قاسمی فرزاد خیلی از تولید کنندگان ما بهترین مقاصد صادرات را اروپا و آمریکا می‌دانند، در حالی که کشور‌های همسایه می‌تواند با توجه به هزینه‌های که صادرات دارد، مقاصد کم‌هزینه‌بری باشند.

او گفت: یکی از دلایلی که کشور‌های خارجی طالب میوه‌های ایرانی هستند سطح کیفی میوه‌ها است و باید جهاد کشاورزی نظارت خود را به طور جدی بر روی کود و سم مورد استفاده کشاورزان و باغداران افزایش دهد.

او تاکید کرد: جوانان خلاق و خوش‌فکری که در زمینه‌های مختلف صادرات ورود می‌کنند، حمایت و پشتیبانی شوند باید با وارد کردن، افراد و جوانان خلاق به حوزه صادرات، یک بازار رقابتی ایجاد کنیم.
انتهای پیام/ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری همدان صادرات غیر نفتی استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۹۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری خارجی ۱۰.۷ میلیون دلاری در خراسان شمالی

معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی گفت: هشت طرح سرمایه‌گذاری خارجی با سرمایه ۱۰.۷ میلیون دلار در حال اجرا است که برای ۷۵۰ نفر اشتغال‌زایی خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، ناصر فخرموحدی امروز _ دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در حاشیه نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران، این نمایشگاه را فرصتی ارزشمند برای شرکت‌های خراسان شمالی دانست و اظهار کرد: استان در دو زمینه علاوه بر حضور تولیدکنندگان و صادرکنندگان، در زمینه زنجیره‌های ارزش راهبردی استان نیز حضور فعال داشت.

وی با بیان اینکه ۱۳ زنجیره ارزش راهبردی در استان شناسایی شده است، افزود: با هماهنگی وزارت کشور تکمیل سه زنجیره اصلی فرش، گوشت قرمز و گیاهان دارویی به صورت منسجم در دستور کار است.

معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی خاطرنشان کرد: پس از شکل‌گیری دولت سیزدهم، خراسان شمالی وارد فاز جدیدی از توسعه بخش‌های مختلف شد به گونه‌ای که در حوزه سرمایه‌گذاری و اقتصادی، پایشی که از سوی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی اعلام کرد، خراسان‌شمالی توانست رتبه سوم امنیت سرمایه گذاری کشور را در تابستان ۱۴۰۲ کسب کرد.

فخرموحدی اضافه کرد: نرخ بیکاری در استان از ۹.۷ درصد در سال ۱۴۰۰ به هفت درصد در پایان سال ۱۴۰۲ رسید که از میانگین کشوری که ۷.۶ درصد است نیز پایین‌تر است.

وی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ خراسان شمالی در جایگاه کشوری از حیث کاهش نرخ تورم از رتبه چهار در ابتدای سال ۱۴۰۲ به جایگاه ۲۲ کشور در پایان فروردین ماه ۱۴۰۳ ارتقا یافت، استان در افزایش میزان نرخ مشارکت اقتصادی از ۴۴.۷ درصد در سال ۱۴۰۰ به ۴۶ درصد در سال ۱۴۰۲ رسید و رتبه سوم کشوری را کسب کرد.

معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی با اشاره به اینکه در زمینه سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف کشاورزی، معدنی و صنعتی نیز فعالیت چشم گیری صورت گرفته است، گفت: خراسان شمالی رتبه سوم در زمینه زعفران با سطح زیر کشت بیش از ۴۰۰۰ هکتار و ۲۲ تن تولید گل زعفران در سال، رتبه هفتم در دام سبک و رتبه دوم در سطح زیر کشت پنبه، رتبه چهارم در تولید عسل را دارد.

فخرموحدی با بیان اینکه طی سال گذشته براساس برنامه‌ریزی از سوی وزارت تعاون، ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر هدف‌گذاری ایجاد اشتغال استان بود، عنوان کرد: ۱۶ هزار و ۷۶۰ شغل جدید در استان ایجاد و ۱۲۴ درصد از هدف تعیین شده برای ایجاد اشتغال محقق شد.

وی گفت: هشت طرح سرمایه‌گذاری خارجی با سرمایه ۱۰.۷ میلیون دلار در حال اجرا است که برای ۷۵۰ نفر اشتغالزایی خواهد داشت.

کد خبر 751104

دیگر خبرها

  • صادرات ۲۰۰ میلیون پوند کالا و خدمات ایران به انگلیس در ۲۰۲۳
  • رشد ۹۸ درصدی صادرات کالا از گمرک خسروی
  • صادرات ۱۰۷ میلیون دلاری تعاونی‌های خراسان رضوی طی سال گذشته
  • بیش از ۳۲۶ میلیون دلاری از گمرکات گلستان صادرات انجام شده است
  • رئیسی: از قیمت کالا‌ها و وضعیت سفره مردم مطلع هستم / تورم روز به روز کاهشی می‌شود
  • تلاش برای افزایش مراودات تجاری با کشور ترکمنستان
  • سرمایه‌گذاری خارجی ۱۰.۷ میلیون دلاری در خراسان شمالی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • صادرات ۱۴۵ میلیون دلاری افغانستان از طریق دهلیزهای هوایی
  • تجار قمی در فروردین ماه به ۲۲ کشور صادرات کالا داشتند