Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسپری بینی می تواند تا هشت ساعت از عفونت کووید جلوگیری کند و اعتقاد بر این است که در برابر انواع ویروس جهش یافته کرونا موثر است.

به گزارش ایران آنلابن به نقل از ساینس،‌ محققان دانشگاه هلسینکی فنلاند می گویند اسپری بینی ساخته اند که می تواند در برابر انواع جهش یافته ویروس کرونا موثر باشد.


در مطالعات آزمایشگاهی، این دارو در برابر انواع مختلف ویروس عملکرد خوبی داشته - برخلاف درمان‌های رایج آنتی‌بادی مونوکلونال که در برابر Omicron مؤثر نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در حالی که این درمان نمی تواند جایگزین واکسن شود، می تواند منبع مفیدی برای محافظت برای افرادی باشد که به تقویت بیشتر سیستم ایمنی نیاز دارند.


بنا بر تحقیقات انجام شده این اسپری بینی برای استفاده در بیماران با نقص ایمنی و سایر افراد دارای آسیب پذیری شدید در برابر کووید در نظر گرفته شده است.
این دارو با جلوگیری از تکثیر ویروس در بینی عمل می‌کند و در مطالعات آزمایشگاهی، بر خلاف درمان‌های رایج آنتی‌بادی مونوکلونال که در برابر Omicron مؤثر نیستند، عملکرد خوبی در برابر همه انواع آن دارد.


اسپری ساخته شده در مطالعات آزمایشگاهی، توانست از تکثیر ویروس هایی چون دلتا و امیکرون جلوگیری کند.
افراد دچار نقص ایمنی به دلیل درمان سرطان، پیوند اعضا، عفونت HIV و سایر شرایط، سیستم ایمنی ضعیفی دارند.


این افراد در برابر علائم شدید کووید بسیار آسیب‌پذیر هستند - و سری واکسن‌های معمولی ممکن است سیستم ایمنی آنها را به اندازه کافی تقویت نکند تا به طور مؤثر در برابر ویروس محافظت کند.در نتیجه، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها (CDC) توصیه می‌کند که همه آمریکایی‌های دارای نقص ایمنی بالای پنج سال دوز اضافی واکسن دریافت کنند.

علاوه بر ادامه واکسیناسیون، بسیاری از محققان در حال حاضر درمان‌هایی را برای افراد دارای نقص ایمنی و سایر افراد در معرض خطر دنبال می‌کنند که می‌توانند مکمل واکسیناسیون باشند.

به عنوان مثال، در ماه دسامبر، سازمان غذا و دارو (FDA) یک درمان آنتی بادی مونوکلونال ساخته شده توسط AstraZeneca را مجاز کرد که برای جلوگیری از عفونت کووید در بیماران پرخطر طراحی شده است.


Kalle Saksela، ویروس شناس از دانشگاه هلسینکی فنلاند  و نویسنده اصلی این مطالعه، در ایمیلی به Gizmodo گفت: استفاده پیشگیرانه از آن برای محافظت از عفونت SARS-CoV-2 است.


ساکسلا گفت: «با این حال، این یک واکسن نیست و نه قرار است جایگزینی برای واکسن ها باشد، بلکه مکمل واکسیناسیون برای ارائه حفاظت اضافی برای افراد با موفقیت واکسینه شده در موقعیت های پرخطر، و به ویژه برای افراد دارای نقص ایمنی است - برای مثال. ، کسانی که درمان سرکوب کننده سیستم ایمنی دریافت می کنند.


این داروی جدید مبتنی بر تحقیقات قبلی است که نشان می‌دهد بافت داخل بینی نقطه اصلی برای تکثیر ویروس کرونا است.
پس از تکثیر در بینی، ویروس معمولاً از طریق دستگاه تنفسی به سمت ریه‌ها پیش می‌رود - جایی که علائم شدیدتری ایجاد می‌کند.در نتیجه، ارسال مستقیم آنتی بادی های ضد کووید به داخل بینی می تواند از تکثیر ویروس در اولین مرحله ممکن بیماری جلوگیری کند.

در درمان محققان هلسینکی از نوعی آنتی بادی های آزمایشگاهی، مشابه آنتی بادی های مونوکلونال استفاده شده است.


برخلاف آنتی بادی های مونوکلونال، ذرات سیستم ایمنی مورد استفاده در درمان کوچکتر و متنوع تر هستند.

انتهای پیام/

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: آنتی بادی تکثیر ویروس سیستم ایمنی اسپری بینی برای افراد نقص ایمنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۱۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که آسپرین چگونه در برابر سرطان روده بزرگ عمل می‌کند.

طبق یافته‌های منتشر شده، به نظر می‌رسد آسپرین جنبه‌های پاسخ ایمنی بدن را در برابر سلول‌های سرطانی تقویت می‌کند.

دکتر «مارکو اسکارپا»، محقق ارشد و جراح عمومی دانشگاه پادووا در ایتالیا، گفت: «مطالعه ما مکانیسم مکمل پیشگیری یا درمان سرطان با آسپرین را در کنار مکانیسم دارویی کلاسیک آن که شامل مهار التهاب است، نشان می‌دهد.»

برای این مطالعه، محققان نمونه‌های بافتی را از ۲۳۸ بیمار که بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ تحت عمل جراحی سرطان روده بزرگ قرار گرفته بودند، به‌دست آوردند. از این تعداد، حدود ۱۲ درصد مصرف‌کننده آسپرین بودند.

به گفته محققان، نمونه‌های بافتی از مصرف‌کنندگان آسپرین، گسترش کمتر سرطان به غدد لنفاوی و فعالیت تهاجمی‌تر سلول‌های ایمنی در برابر تومورها را نشان داد.

در آزمایشگاه، آنها کشف کردند که قرار دادن سلول‌های سرطانی روده بزرگ در معرض آسپرین، توانایی سلول‌های ایمنی را برای هشدار به یکدیگر در مورد وجود تومورها افزایش می‌دهد.

به طور خاص، سلول‌های ایمنی شروع به بیان بیشتر پروتئینی به نام CD۸۰ کردند. به گفته محققان، در بیماران مبتلا به سرطان رکتوم، مصرف‌کنندگان آسپرین بیان CD۸۰ بالاتری در بافت‌های سالم داشتند که نشان می‌دهد آسپرین توانایی سیستم ایمنی را برای جستجو و از بین بردن سلول‌های سرطانی افزایش می‌دهد.

اسکارپا گفت: «گام بعدی یافتن راهی برای ورود آسپرین به عمق روده و تقویت اثرات ضد سرطانی آن خواهد بود.»

کد خبر 6090456

دیگر خبرها

  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • چرا شروع فصل بهار برای افراد آلرژی ایجاد می‌کند؟
  • از روان تا درمان
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • راز نگه‌داشتن گل طبیعی به مدت طولانی را می‌دانید؟
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • آستر نازکی که داخل روده قرار می‌گیرد؛ روش جدید برای کاهش وزن و درمان دیابت نوع ۲
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا