Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر اموال تملیکی استان تهران، از انهدام ۳۵ تن کالای غیربهداشتی به ارزش بیش از ۱۸ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش  سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی، «رضا بهرامی» در این زمینه افزود: در راستای اجرای قانون و وظایف حاکمیتی پس از وصول دستورات و آراء مراجع قضایی و تعزیراتی مبنی بر معدوم کردن برخی کالاهای متروکه و قاچاق و همچنین وصول تاییدیه از وزارت بهداشت، سازمان استاندارد و سایر سازمان‌های ذی‌ربط مبنی بر عدم قابلیت مصرف و لزوم امحاء این قبیل کالاها که برای سلامت جامعه مضر است، ۱۶۸ ردیف انواع کالا از چرخه مصرف خارج شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه‌داد: ارزش این کالاها افزون بر ۱۸ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال بوده که با حضور و نظارت نمایندگان سازمان‌های ذی‌صلاح با رعایت ضوابط و دستورالعمل‌های زیست محیطی منهدم شدند.

مدیر اموال تملیکی استان تهران بیان‌داشت: عمده این کالاها شامل انواع لوازم آرایشی- بهداشتی بوده است که فاقد مجوزهای بهداشتی و استاندارد بودند.

بهرامی در ادامه با اشاره به موضوع اختصاص دادن سه باب از انبارهای جنوب تهران به سازمان اموال تملیکی به‌منظور نگهداری بخشی از کالاهای سرمایه‌ای و بادوام، تصریح‌کرد: تعمیرات ضروری انبارهای گمرک جنوب به پایان رسیده و با استقرار شبانه روزی حفاظت فیزیکی حراست، ورود و چیدمان کالا در این انبارها شروع شده است.

وی همچنین در خصوص وضعیت اموالی که از طریق مزایده و حراج به فروش رفته، تاکید کرد: با تلاش جهادی پرسنل مدیریت، صدور حواله و تحویل ۷۳۴ پارتی فرش دستباف مربوط به حراج حضوری فوق العاده استان تهران و همچنین تحویل اقلام حراج و مزایده الکترونیک به خریداران در حال انجام است.

این مسوولخاطرنشان‌کرد: بازدید از کالاهای مطرح شده در سومین حراج حضوری پیش رو که روز شنبه آینده (۲۵ دی‌ماه) برگزار می‌شود نیز در این مجموعه در جریان است.

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اموال تملیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۱۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند

رایزن بازرگانی ایران در چین با بیان اینکه چینی‌ها به دنبال کالاهای با کیفیت هستند و توجه به این موضوع موجب رونق صادرات به این کشور می‌شود، گفت: عمده محصولات وارداتی چین کشاورزی، نفتی، دارویی و عمده محصولات صادراتی آن محصولات مکانیکی و الکتریکی است.

به گزارش ایسنا، حمید عادلی، رایزن بازرگانی ایران در چین، در همایش معرفی فرصت‌های حضور در نمایشگاه بین‌المللی واردات چین که در حاشیه ایران اکسپو برگزار شد، اظهار کرد: باید موقعیت بازار چین را بشناسیم، کالاهای مورد نیاز چینی‌ها را بررسی کنیم و بعد به صادرات کالاها کنیم. چینی‌ها به دنبال کالاهای با کیفیت هستند و توجه به این موضوع موجب رونق صادرات به این کشور می‌شود.

رایزن بازرگانی ایران در چین با اشاره به اینکه چین در ۴۰ سال گذشته تولید ناخالص داخلی خود را ۳۶ برابر افزایش داده، گفت: چینی‌ها با سیاست درهای باز، به رشد خوبی در تجارت رسیده‌اند؛ به طوری که چین در ۲۰۲۳ رتبه اول صادرات جهان و رتبه پنجم خدمات را کسب کرده است.

به گفته وی روسیه و چین رکورد ۲۴۰ میلیارد دلار در کل تجارت را داشته‌اند. عمده محصولات وارداتی چین کشاورزی، نفتی، دارویی و عمده محصولات صادراتی آن محصولات مکانیکی و الکتریکی است.

عادلی با بیان اینکه کل صادرات غیرنفتی ایران سال گذشته ۴۹ میلیارد دلار بوده که ۱۴ میلیارد دلار صادرات به چین انجام شده و ۱۸ میلیارد دلار هم واردات از این کشور بوده، تصریح کرد: چین اولین کشور مقصد صادراتی ایران و رتبه بعد صادرات کشورما عراق است. چین یک بازار واحد و یکپارچه نیست و مجموعه‌ای از بازارهای برای با ویژگی‌های جمعیتی مختلف است.

در ادامه این نشست نادر رشیدی، مدیر امور نمایشگاه‌های خارجی نمایشگاه بین المللی تهران، اظهار کرد: نمایشگاه بین‌المللی واردات چین ۵ تا ۱۰ نوامبر  (۱۵ تا ۲۰ آبان) برگزار می‌شود که شرکت‌های ایرانی در این نمایشگاه حضور پیدا می کنند. از سال ۲۰۱۸ به دستور رئیس جمهور وقت چین هر ساله در آبان‌ماه در شانگهای برگزار می‌شود. دفاتر بین المللی و نمایندگی‌هایی در شانگهای چین قرار دارد و هدف از نمایشگاه واردات چین حمایت از تجارت آزاد و توسعه صادرات و واردات است.

وی با بیان اینکه در دوره سال گذشته این نمایشگاه، ۳۰ شرکت ایرانی در بخش تجاری و ملی در نمایشگاه واردات چین شرکت کردند. چینی‌ها به دنبال ارتباط با ایران و کشورهای دیگر هستند. باید از ظرفیت‌های صادراتی به چین استفاده کنیم و از این طریق بازارهای صادراتی را در گروه کالاهای مختلف عرضه کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • رئیس قوه قضائیه: پرونده‌های اموال تملیکی تعیین تکلیف شود
  • بازدید رئیس قوه قضائیه از بندر شهید رجایی
  • توزیع ۵۰۰ بسته پوشاک در بین فقرا و نیازمندان کردستانی
  • پویش دست‌های مهربان در کردستان برگزار شد
  • ظرفیت تمامی ادارات برای کاهش فقر در جامعه به کار گرفته شود
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • چراغ سبز رسانه ملی به کالاهای آسیب‌رسان سلامت | توجیه عجیب برای تبلیغ این کالاها
  • توزیع پوشاک بین مددجویان بهزیستی یزد