Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، وحید حسینی در چهارصد و هفتاد و دومین نشست روزانه ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید ۱۹، با بیان اینکه مجموعه سلامت فارس از کاهش رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در برابر کروناویروس، گفت: در شرایط فعلی ضرورت دارد شهروندان با اهتمام جدی در تزریق دوز سوم واکسن بیش از پیش نسبت به رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی احساس مسؤولیت داشته باشند، زیرا هرگونه عادی انگاری در برابر این بیماری می‌تواند وضعیت استان را بحرانی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به افزایش آمارهای جهانی در خصوص شیوع اُمیکرون اظهار کرد: ورود سویه امیکرون به کشور و سرایت پذیری بالای این سویه، هرگونه بی توجهی و سهل انگاری، تهدیدی برای بازگشت به روزهای بحرانی کرونا است.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز، توجه توأمان به موضوع واکسیناسیون در کنار رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی را دو راهکار مطمئن در برابر کرونا و سویه های جدید آن عنوان و اضافه کرد: دریافت دوز سوم واکسن و افزایش ایمنی فردی و عمومی در برابر این بیماری، در حال حاضر مهم‌ترین توصیه برای کاهش خطر کرونا و شیوع سویه امیکرون در جامعه است.

حسینی همدلی و همراهی بیشتر مردم در رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در برابر کروناویروس را کمک به مجموعه سلامت سلامت دانست و با اشاره به کاهش قابل توجه رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح جامعه، خواستار همکاری بیشتر مسؤولان دستگاه‌های اجرایی استان در خصوص رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی در اصناف و اماکن پر تردد شد.

او همچنین سهل انگاری برای دریافت واکسن و کاهش رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی را موجب گسترش بیماری کووید ۱۹ و چرخش سریع آن در بین افراد جامعه عنوان کرد و گفت: افرادی که تاکنون برای دریافت واکسن خود علیه کروناویروس اقدام نکرده‌اند، بیشتر در معرض خطر ابتلاء به این بیماری و مرگ ناشی از آن هستند.

حسینی در این نشست با بررسی آخرین وضعیت ابتلاء در مناطق مختلف استان، میزان مشارکت در برنامه واکسیناسیون، نحوه خدمت رسانی به بیماران در بخش‌های عادی و ویژه بیمارستان‌های استان، میزان مراجعه به مراکز ۱۶ ساعته، نحوه فعالیت آزمایشگاه‌های تشخیصی کووید ۱۹ و انجام تستوهای سریع، آمار جانباختگان این بیماری در شیراز و مناطق مختلف استان و اقدامات کارگروه‌های مختلف ستاد دانشگاهی مدیریت بیماری کووید ۱۹ را ارزیابی کرد.

کد خبر 5398177

منبع: مهر

کلیدواژه: ویروس کرونا وحید حسینی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه خطبه های نماز جمعه آمار کرونا قاسم سلیمانی گرگان آلودگی هوا مراسم تودیع و معارفه عکس استانها واکسن کرونا شیوع کرونا ایلام سویه اومیکرون کرونا رعایت شیوه نامه های بهداشتی کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۲۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد

ابوالفضل حمزه لوییان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه سال گذشته واکسیناسیون ۱۸۵ هزار نوبت سر دام در اراک انجام شد، گفت: همچنین یک میلیون و ۹۷۳ هزار نوبت سر دام سبک و سنگین علیه بیماری‌های مشترک و دامی ایمن سازی شد.

رئیس اداره دامپزشکی اراک اظهار کرد: ۴۹۵ هزار و ۵۰۳ رأس از این مقدار دام علیه بیماری‌های مشترک بین انسان و دام از جمله بروسلوز و شاربن ایمن سازی، همچنین ۶۸۳۱ قلاده سگ گله، نگهبان و خانگی علیه بیماری هاری واکسینه شدند.

وی ادامه داد: در این بازه زمانی در راستای مبارزه با بیماری سل از ۱۲ هزار و ۳۱۷ رأس گاو تست گرفته شده و تعداد ۹ هزار و ۳۰۴ نمونه خون برای تشخیص بروسلوز اخذ و مورد آزمایش غربالگری قرار گرفته است.

حمزه لوییان بیان کرد: در راستای کمک به اقتصاد خانوارهای روستایی و پیشگیری از انتشار بیماری نیوکاسل، سال گذشته طرح واکسیناسیون رایگان با حدود ۳۶۰ هزار دز واکسن در سه مرحله برای طیور بومی از طریق واکسن خوراکی رایگان نیوکاسل در سطح روستاهای شهرستان اجرا شد.

وی در خصوص عملکرد واحد نظارت بر فرآورده‌های خام دامی این اداره در سال گذشته نیز گفت: ۴۱ هزار و ۶۹۲ مورد بازدید و بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری، بسته بندی و عرضه فرآورده‌های خام دامی انجام شده که در این راستا ۳۱ هزار و ۴۳۸ کیلوگرم فرآورده غیرقابل مصرف و غیر بهداشتی کشف و ضبط و ۵۱ مورد تخلف بهداشتی به مراجع قضائی ارجاع شد.

وی عنوان کرد: در این مدت نظارت‌های بهداشتی بر کشتار و استحصال ۱۰۵ هزار و ۸۱۰ رأس دام سبک و سنگین و ۳۷۸ هزار و ۶۷۰ قطعه مرغ گوشتی توسط کارشناسان مستقر در کشتارگاه دام و طیور این شهرستان انجام گرفته است.

رئیس اداره دامپزشکی اراک ادامه داد: در این بازه زمانی در واحد دارو و درمان ،۱۹۷ مورد نظارت بر مراکز درمانی، داروخانه‌ها، آزمایشگاه‌ها، خودروهای حمل دارو، واکسن و شرکت‌های دارویی دامپزشکی انجام شده است.

حمزه لوییان گفت: صدور مجوز بهداشتی جوجه ریزی برای ۳ میلیون و ۸۷۱ هزار و ۸۴۰ قطعه جوجه یک روزه در مزارع طیور گوشتی و ۶۳۵ هزار و ۱۱۷ قطعه جوجه یک روزه تخمگذار (پولت) در مزارع پرورش پولت و ۸۵۳ هزار ۵۹۵ قطعه پولت ورودی به مزارع مرغ تخم گذار از دیگر اقدامات انجام شده توسط دامپزشکی شهرستان اراک است.

وی صدور مجوز ۷ میلیون و ۳۳۱ هزار و ۴۱۳ عدد تخم چشم زده ماهی قزل آلا، انجام ۸۵ مورد بازدید بهداشتی و مراقبت فعال مزارع پرورش ماهی، انجام ۹۶۰ قطعه نمونه بردای ماهی زنده و هم چنین ۲۰۰ مورد نمونه برداری از زنبورستان های شهرستان اراک را از فعالیت‌های واحد طیور، آبزیان و زنبور عسل این اداره عنوان کرد.

کد خبر 6090705

دیگر خبرها

  • عامل خطر ابتلا به آلزایمر شناسایی شد
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز که شاید از آن بی‌خبری!
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • ۱۶۰ میلیون نفر سالانه قربانی بیماری‌های ناشی از کار می‌شوند | راهکارهای ارتقاء فرهنگ ایمنی در محل کار
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز | چیزهایی که درباره این میوه پرخاصیت نمی‌دانید