Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهمن نقی پور روز چهارشنبه در پنجاه و ششمین جلسه ستاد فرماندهی مدیریت مقابله با کرونای آذربایجان شرقی، بر ضرورت رعایت پروتکل های بهداشتی در تمامی شهرها و بخش های استان تاکید و اضافه کرد: باید توجه داشت که این گونه رعایت ها به همراه توسعه واکسیناسیون تنها راهکار مقابله با گسترش سویه های جدید کروناست.

وی اظهار کرد: افزایش واکسیناسیون کرونا از ورود به موج های احتمالی آینده جلوگیری خواهد کرد که در این راستا باید اقدامات فوری و سریع از سوی دانشگاه علوم پزشکی برای افزایش مراکز واکسیناسیون به انجام برسد تا مردم برای تزریق دز سوم به راحتی در مراکز حضور یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نقی پور ضمن قدردان از زحمات کادر بهداشتی و درمانی آذربایجان شرقی و جمع بندی نقاط قابل اجراء، خواستار افزایش روند واکسیناسیون شد و افزود: در این شرایط حساس ضروری است آموزش های عمومی در خصوص اهمیت و ضرورت تزریق واکسن کرونا به صورت جدی پیگیری شود.

رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری های واگیر معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این جلسه با ارائه گزارشی از آخرین  وضعیت بیماری کرونا در آذربایجان شرقی، گفت: وضعیت بیماری کرونا در هفته اخیر در حالت ایستایی قرار دارد.

سیمین خیاط زاده درباره وضعیت شیوع سویه امیکرون در شهرستانهای آذربایجان شرقی نیز اظهار داشت: برای کاهش شیوع این بیماری باید پروتکل های بهداشتی از سوی تمامی اقشار و افراد جامعه به طور جدی رعایت  شود.

به گزارش ایرنا، در ادامه این جلسه، معاونین دانشگاه علوم پزشکی تبریز در خصوص میزان واکسیناسیون پرسنل دانشگاه، اعضای هیات علمی و دانشجویان به بحث و بررسی پرداختند و اقدامات خود نسبت به این امر مهم را ارائه کردند.

به گزارش ایرنا در هفته های اخیر مواردی از شیوع سویه جدید ویروس کرونا با نام «اُمیکرون» در آذربایجان شرقی گزارش شده است. 

آذربایجان شرقی در تزریق دزهای اول و دوم کرونا، عملکرد خوبی داشته و بیش از ۹۲ درصد مشمولان در استان دز اول و بیش از ۸۳ درصد نیز دز دوم را تزریق کرده اند؛ نرخ تزریق دز سوم واکسن کرونا در این خطه هنوز زیر ۲۰ درصد است. 

تزریق واکسن کرونا در آذربایجان شرقی در هفته های اخیر با مشکلاتی مواجه بود، اما مشکل رفع شد و تنها در سه روز گذشته بیش از ۳۰ هزار دز واکسن به مشمولان و متقاضیان تزریق شد.

در زمان حاضر شمار بستری های کرونایی آذربایجان شرقی زیر ۵۰۰ نفر و تعداد فوتی های روزانه ناشی از ابتلا به این بیماری نیز حدود پنج نفر است.

برچسب‌ها اومیکرون دانشگاه علوم پزشکی تبریز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اومیکرون دانشگاه علوم پزشکی تبریز اومیکرون دانشگاه علوم پزشکی تبریز دانشگاه علوم پزشکی تبریز آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۰۸۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهسازی آسفالت آزادراه تبریز زنجان آغاز شد

تین نیوز

 مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی گفت: با دستور وزیر راه و شهرسازی عملیات بهسازی و روکش آسفالت آزادراه تبریز زنجان آغاز شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، اورجعلی علیزاده مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان گفت: در سفر اول آیت الله رئیسی رئیس جمهوری به آذربایجان شرقی مقرر شده بود ۳۰۰ میلیارد تومان از طرف سرمایه گذار طرح در اختیار اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی قرار گیرد تا خرابی های آزادراه برطرف شود.

علیزاده افزود: در جلسه کمیسیون ایمنی راه های استان هم که روز جمعه با حضور وزیر راه شهرسازی برگزار شد، بذرپاش دستور داد تا یک هزار میلیارد تومان اعتبار برای روکش آسفالت و رفع خرابی های سنگین آزادراه تبریز زنجان اختصاص یابد تا بقیه خرابی های آزادراه به سمت تهران هم برطرف شود.

وی گفت: ۶۰۰ میلیارد تومان از این اعتبار به صورت نقدی و ۴۰۰ میلیارد تومان قیر یارانه ای در اختیار اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی قرار خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه از ۱۴ پیش این آزادراه زیر بار ترافیک رفته است گفت: تاکنون عملیات روکش آسفالت در آزادراه تبریز زنجان انجام نشده بود.

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای آذربایجان شرقی گفت: آزادراه تبریز زنجان ۲۸۰ کیلومتر مسافت دارد که ۲۰۰ کیلومتر از آن در حوزه استحفاظی آذربایجان شرقی و ۸۰ کیلومتر در حوزه استان زنجان قرار گرفته است.

علیزاده هدف از اجرای این طرح را افزایش ایمنی آزادراه، کاهش تصادفات رانندگی و جلب رضایتمندی مردم و کاربران جاده برشمرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • بهسازی آسفالت آزادراه تبریز زنجان آغاز شد
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد و دانشجو یک رسانه باشد 
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF