Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، معصومه نوجوان مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان اندیشه کاوان نصیر ایرانیان با بیان اینکه رهاساز پلیمری با ساختار غیر سیلیکونی برای اولین بار است که در ایران تولید شده، گفت: این محصول کاربردی به‌عنوان جداکننده در صنعت تایر و قطعات لاستیک به‌عنوان جداکننده عمل می‌کند و در سه سطح با فرمولاسیون متفاوت عرضه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جداکننده صنعت لاستیک

رهاساز یا واکس‌های جداکننده، ترکیبات شیمیایی هستند که یک لایه مسطح، خنثی، نازک و همگن روی سطح قالب ایجاد و مشکلات ناشی از چسبیدن قطعه به قالب را قبل و بعد از ولکانیزاسیون رفع می‌کند.

رهاسازهای با ساختار غیر سیلیکونی برخلاف رهاسازهای سیلیکونی، به دلیل ساختار شیمیایی خود قادر به فرآیند رهاسازی هستند و سطح چربی روی قطعه و قالب به‌جا نمی‌گذارند.

این موضوع سبب می‌شود که قطعات تولیدی بتوانند پس از تولید، مستقیماً به فرآیندهای بعدی نظیر رنگ‌کاری، چسب کاری و عملیات تکمیلی دیگر که روی قطعه لازم است انجام شود،  وارد شوند و نیاز به مرحله شستشو با آب و مواد شوینده از بین برود؛ به این ترتیب چرخه تولید کوتاه شده و قیمت نهایی قطعه نیز کاهش می‌یابد.

رهاسازهای پلیمری دارای ساختار غیر سیلیکونی قابل‌حل در آب در تولید شیلنگ‌های شکل دار لاستیکی بر پایه پلیمرهای استاندارد و همچنین برای پلیمرهای سیلیکونی و فلوروکربنی به کار می‌رود و با قدرت بالای رهاسازی مانع از هرگونه صدمه و خوردگی در سطح داخلی شیلنگ‌های هیدرولیک می‌شود.

مزیت‌های رهاسازهای با ساختار غیر سیلیکونی

رهاسازهای غیر سیلیکونی به‌راحتی توسط آب از سطح قالب شسته می‌شوند و بدین ترتیب عمر قالب افزایش می‌یابد. قطعات تولیدی توسط رهاسازهای غیر سیلیکونی، سطح یکنواخت و براقی دارند.

از مزایای رهاسازهای غیر سیلیکونی می‌توان به پایداری حرارتی و شیمیایی بالا، عدم اثر سوء روی قطعه لاستیکی و عدم ایجاد ضایعات یا حالت چسبناک رزینی روی قالب اشاره کرد.

قابلیت شستشو با آب توسط یک دستمال نمدار و یا آب 20 درجه تا 40 درجه سانتی گراد، به‌خوبی از روی قالب شسته و حل می‌شود که مصرف آن از نظر انرژی مقرون‌به‌صرفه خواهد بود.

همچنین قابلیت استفاده به‌عنوان روان‌ساز خارجی از دیگر مزیت‌های این محصول دانش‌بنیان به شمار می‌رود.

خودکفایی افزودنی‌ها

نمونه خارجی به‌واسطه افزایش قیمت دلار در حال حاضر وارد نمی‌شود و آنیکو تنها محصول موجود در بازار است. این محصول قیمت پایین‌تری نسبت به نمونه‌های خارجی خود دارد و از لحاظ کیفیت با محصول خارجی قابل‌رقابت است؛ همچنین توانسته صرفه‌جویی ارزی خوبی به همراه داشته باشد.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان اندیشه کاوان نصیر ایرانیان با اشاره به اینکه دو افزودنی دیگر در این شرکت در فاز تحقیق و توسعه قرار دارد، افزود: این محصول اولین قدم برای آن است که در صنعت افزودنی‌های لاستیک و تایر خودکفا شویم، با توجه به اینکه تولید قطعات لاستیک و تایر در ایران زیاد انجام می‌شود اما تمام افزودنی‌های این حوزه وارداتی است.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: خبر خوب دانش بنیان ایران ساخت ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۲۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند

مدیرعامل شرکت نفت سپاهان با اشاره به اینکه از محل صادرات ۵۰۰ هزار تن محصول تولیدی در سال ۱۴۰۲، ۴۰۰ هزار میلیون دلار ارزآوری برای کشور حاصل شده است، گفت: دو پروژه مهم توسعه‌ای این شرکت برای تولید محصولات باکیفیت امسال به بهره‌برداری می‌رسد که نقشی مهم در تکمیل زنجیره ارزش و توسعه سبد صادراتی خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار شانا، فرهاد امین‌دهقان در نشستی خبری که ظهر امروز (دوشنبه، ۱۰ اردیبهشت‌ماه) با حضور اصحاب رسانه در حاشیه نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ برگزار شد، بیان کرد: این شرکت سال گذشته با ۱۰۰ درصد ظرفیت، ۷۴۶ هزار تن تولید محصول داشته که از این مقدار ۵۰۰ هزار تن آن به ارزش ۴۰۰ میلیون دلار صادر شده است.

وی همچنین با اشاره به تمرکز این شرکت برای به‌دست آوردن بازار آفریقا گفت: این شرکت هم‌اکنون محصولات خود را به ۱۱ کشور دنیا از جمله هند، چین، امارات،‌ کشورهای آذری زبان و برخی کشورهای آفریقایی صادر می‌کند.

مدیرعامل نفت سپاهان با تأکید بر اینکه تولید محصولات باکیفیت در نفت سپاهان در اولویت اصلی قرار دارد،‌ افزود: این شرکت به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده روغن پایه در منطقه خاورمیانه، کیفیت را به جای تنوع محصولات سرلوحه کار خود قرار داده است.

امین‌دهقان در تشریح گزارش عملکرد این شرکت در سال ۱۴۰۲ تأکید کرد: شرکت نفت سپاهان پارسال ۲۴۰ هزار تن محصول را در بازار داخل عرضه کرد.

پیشرفت ۹۰ درصدی ۲ پروژه مهم صادراتی نفت سپاهان

وی همچنین از بهره‌برداری از دو پروژه مهم توسعه‌ای این شرکت در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: پروژه‌های FRW (پارافین‌های مدیکال گرید) و TDAE (تولید روغن فرآیند سبز) هم‌اکنون بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند و امسال به بهره‌برداری می‌رسند.

مدیرعامل نفت سپاهان همچنین از تشکیل معاونت طرح و توسعه برای استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داد و اعلام کرد: هدف از همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان، افزون بر افزایش کیفیت محصولات، تولید محصول خاص در جهت دریافت معتبرترین گواهینامه‌های استاندارد برای مقاصد صادراتی است.

به گزارش شانا، شرکت نفت سپاهان از زیرمجموعه‌های صندوق بازنشستگی صنعت نفت، بزرگ‌ترین تولیدکننده و صادرکننده روغن پایه گروه یک در خاورمیانه است و سالانه بیش از ۵۰۰ هزار تن روغن و انواع فرآورده مازاد بر نیاز کشور را به کشورهای شرق آسیا، هند، امارات و... صادر می‌کند.

دیگر خبرها

  • برای فروش سفره یکبار مصرف چه باید کرد
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحد‌های خوراک دام و طیور
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  • خودکفایی، اشتغال و معیشت با استفاده از پساب‌های کشاورزی
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • تولید ۱۰۰ هزار تن دانه‌های روغنی در اردبیل
  • پیش بینی قیمت الکترود در سال ۱۴۰۳
  • ۳۰ تُن مکمل و افزودنی‌های غیرمجاز دامی در پردیس کشف شد
  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند