Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: دارا بودن ذخایر عظیم منابع هیدروکربوری برای ما مزیت بزرگی است که دستیابی به سوخت ارزان را تا یکصد سال آینده برای ما امکان پذیر می کند.

به گزارش «انرژی امروز» از شرکت ملی نفت ایران، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در نشست هم‌اندیشی با حضور مدیران ارشد نفت و مدیران عامل شرکت‌های تابعه، راهبردهای عملیاتی و توسعه‌ای در این شرکت را تشریح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن خجسته مهر در نشست هم اندیشی مدیران ارشد شرکت ملی نفت ایران که صبح امروز (چهارشنبه، 22 دی ماه 1400) در مرکز همایش های کوشک آغاز به کار کرد، بر  تعریف و رعایت الزامات عملیاتی و راهبردی در سطح این شرکت تاکید کرد و گفت: باید تلاش کنیم تا تئوری نظام راهبری مطلوب شرکت ها را در سطح شرکت ملی نفت ایران اجرایی کنیم.

معاون وزیر نفت بر لزوم اجرایی شدن تئوری نظام راهبری مطلوب شرکت ها اشاره کرد و گفت: در اجرای طرح های کلان صنعت نفت باید از معلول ها عبور کرد و عمده توان مدیریتی بر تعیین مدل های راهبری متمرکز شود.

وی با بیان اینکه تاکنون تلاش های خوبی در حوزه برنامه ریزی و اصلاح رویه ها در سطح شرکت ملی نفت ایران صورت گرفته است، گفت: مدیران باید توجه داشته باشند که رویکرد اتخاذ شده در جهت راهبری این شرکت باید مبتنی بر رویکرد دانایی محور و انجام فعالیت ها براساس مدل برنامه محور باشد.

خجسته مهر اظهار کرد: در نهایت برای بررسی خروجی کار لازم است تا سیستمی اتخاذ شود تا نتیجه برنامه‌ ها به صورت کمی نیز قابل مشاهده و اندازه گیری باشد.

اداره شرکت ها بر اساس مدل های به روز و فناورانه

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران بر لزوم اداره شرکت ها بر اساس مدل های به روز و فناورانه در سطح جهان اشاره کرد و افزود: رویکردهای فناورانه نه تنها در سطح طرح ها و پروژه ها، بلکه در سطوح مدیریتی باید مورد توجه قرار بگیرد و ما در این زمینه دست تمامی شرکت های تابعه را باز گذاشته ایم و در زمینه اخذ مجوزهای مرتبط نیز با اقتدار حاضر خواهیم شد.

به گفته خجسته مهر، در حال حاضر اقتصاد و اقتدار کشور در گروی توسعه علم و فناوری است و این رویکرد باید به صورت جدی در دستور کار مدیران صنعت نفت قرار گیرد.

معاون وزیر نفت در ادامه با تاکید بر توجه به الزامات حاکمیت شرکت ها نیز گفت: این مقوله در چارچوب ارتباط موثر میان مدیران و اعضای هیات مدیره با صاحبان سهام شرکت ها و دیگر ذینفعان تعریف شده و در مسیر دستیابی به اهداف تعریف شده در شرکت ها بسیار با اهمیت است.

خجسته مهر تصریح کرد: به زبان ساده وظیفه اصلی مدیریت این است که هنر خوب کار کردن را با انجام کار خوب توامان با هم داشته باشد و در انجام این مهم باید از رویکرد کارنامه محور فاصله گرفته و رویکرد برنامه محور را در دستور کار خود قرار دهند.

شفافیت در عملکرد و پاسخگویی به موقع

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران همچنین بر مقوله شفافیت در عملکرد و پاسخگویی به موقع در چارچوب مسئولیت های مطرح شده در حوزه مدیریتی اشاره کرد و افزود: این دو مقوله که از ارکان حاکمیت شرکتی است، در قالب حسابرسی شرکت ها قابل سنجش است.

خجسته مهر تاکید کرد: برای اندازه گیری میزان کارکرد شرکت ها لازم است تا علاوه بر حسابرسی مالی که معمولا به صورت دوره ای در سطح شرکت ملی نفت ایران انجام می شود، حسابرسی عملیاتی و حسابرسی رعایت را نیز در دستور کار قرار داد.

وی افزود: حسابرسی رعایت باید حداقل هر دو سال یکبار در برنامه شرکت ها قرار گیرد تا ضمن کشف اجرای ناقص قانون در شرکت ها، عملکرد مدیریتی در سطح شرکت ها را نیز بتوان با آن تبیین کرد.

معاون وزیر نفت بر لزوم پیاده سازی این رویکردها در بخش های مختلف صنعت نفت تاکید و اضافه کرد: مدیران باید بحث های تخصصی در این خصوص را دنبال کنند و هرجا لازم است از آموزش های تخصصی زیر نظر صاحب نظران و اساتید علوم مدیریتی بهره مند شوند.

رویکرد فناورانه و دستیابی به انرژی فسیلی پاک

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با تاکید بر اهمیت پیاده سازی فناوری در بخش های مدیریتی و عملیاتی این شرکت افزود: دارا بودن ذخایر عظیم منابع هیدروکربوری برای ما مزیت بزرگی است که دستیابی به سوخت ارزان را تا یکصد سال آینده برای ما امکان پذیر می کند.

خجسته مهر افزود: با وجود اینکه هم اکنون برخی از کشورهای دنیا در مسیر اجرای پدافند غیرعامل و تامین امنیت انرژی خود به سمت انرژی های نو رفته اند، اما باید توجه داشت که مزیت دارا بودن ذخایر غنی انرژی برای ما همچنان به معنای حفظ اقتدار ایران در جهان انرژی خواهد بود.

وی گفت: در صورتی که بتوانیم در مراحل استخراج، پالایش و مصرف سوخت های فسیلی از الگوهای به روز فناوری در جهان استفاده کنیم، می توانیم امیدوار باشیم به انرژی فسیلی پاک دست یابیم که عاملی بر بقای سوخت های فسیلی در سبد انرژی جهانی خواهد بود.

  لزوم تمرکز بر مقوله نیروی انسانی

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران اجرای تمامی رویکردهای راهبردی را در گرو توجه به نیروی انسانی در سطح این شرکت دانست و گفت: یکی از معضلات جدی ما در حوزه مدیریتی مربوط به بحث نیروی انسانی است.

وی گفت: در این موضوع باید علاوه بر مقوله نگهداشت نیروی انسانی توجه خاصی نیز بر جذب نخبگان دانشگاهی داشته باشیم، در عین حال باید تلاش کرد تا از دلسردی نیروی انسانی نیز جلوگیری شود.

بر اساس این گزارش، در نخستین نشست هم اندیشی مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران که با حضور معاونین مدیرعامل، مدیران عامل شرکت های تابعه، مدیران و روسای ستادی از صبح امروز در مرکز همایش های کوشک آغاز به کار کرده است، برنامه های شرکت ملی نفت ایران در افق بلندمدت تشریح و بررسی می شود و مدیران عامل شرکت های تابعه نیز گزارشی از آخرین دستاوردها به همراه برنامه ها و چالش ها ارائه می کنند.

برچسب هاشرکت ملی نفت ایران (NIOC) محسن خجسته مهر نیروی انسانی

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: شرکت ملی نفت ایران NIOC نیروی انسانی آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران شرکت های تابعه نیروی انسانی سطح شرکت خجسته مهر شرکت ها برای ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۴۶۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلودگی هوای اصفهان، دغدغه مدیریت استان و مدیران ارشد کشور است

جام جم آنلاین اصفهان؛ دکتر سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان، در نشست با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان در خصوص آلودگی هوای اصفهان، گفت: یکی از مسائل اصلی استان اصفهان آلودگی هوا است و همه ما بر این موضوع اذعان داریم.
وی ادامه داد: با توجه به شرایط خاص استان مسئولین سطح ملی نیز به مسائل حوزه آلودگی هوای اصفهان ورود کرده‌اند.
استاندار اصفهان بیان کرد: در این راستا سال گذشته دو جلسه با حضور رئیس سازمان محیط زیست کشور، یک جلسه با حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور، دو جلسه با حضور وزیر کشور و یک جلسه با حضور رئیس‌جمهور و برخی از وزیران مختص آلودگی هوای اصفهان برگزار شد که نشان می‌دهد مسئولان استان و مدیران ارشد کشور نسبت به مسئله آلودگی هوای اصفهان دغدغه‌مند هستند.
استاندار اصفهان عنوان کرد: تقویت حمل و نقل همگانی و مدیریت کردن منابع آلاینده متحرک، مدیریت واحد‌های صنعتی، مدیریت و بهبود سوخت مصرفی در استان از جمله موضوعاتی است که در این نشست‌ها اتخاذ شد و در مسیر اجرا است.
دکتر مرتضوی با اشاره به اینکه کیفی ترین سوخت کشور در استان اصفهان توزیع می‌شود، گفت: پروژه گوگرد زدایی پالایشگاه اصفهان که با حضور ریاست‌جمهوری افتتاح شد و تلاش برای به ثمر رساندن رینگ چهارم ترافیکی شهر اصفهان و خط دو متروی اصفهان نیز در همین راستا است.
استاندار اصفهان در خصوص تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی اصفهان، بیان کرد: در دو سال گذشته ۳۰۰ اتوبوس به ناوگان حمل و نقل اصفهان افزوده شد و در سال‌جاری نیز درصدد تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی استان هستیم.
وی ادامه داد: برقی شدن اتوبوس‌های اصفهان نیز پروژه‌ای است که آن را دنبال می‌کنیم.
دکتر مرتضوی به جابه‌جایی واحد‌های آلاینده از شعاع ۵۰ کیلومتر اشاره کرد و گفت: سال گذشته ۵۳ واحد ریخته‌گری به شهرک بزرگ اصفهان منتقل شدند که در نوع خود بی‌سابقه است، همچنین ۴۰ واحد آلاینده آجرپزی نیز رسماً تعطیل شدند.
وی در مورد مازوت سوزی در اصفهان عنوان کرد: سال گذشته برای اولین بار با حمایت‌های وزیر کشور در برابر سوخت مازوت مقاومت کردیم اما عملیات خرابکارانه در شبکه گاز کشور ما را مجبور به استفاده از سوخت مازوت در روزهای پایانی سال کرد.
استاندار اصفهان از خشکی تالاب بین‌المللی گاوخونی نگرانی و تأثیرات نادیده گرفتن حقتبه تالاب گاوخونی ابراز نگرانی کرد و گفت: بستر خشک تالاب گاوخونی غول خفته ای است که بیدار شدن آن سبب می شود تا بخش وسیعی از فلات مرکزی کشور با چالش جدی روبه رو شود.
وی ادامه داد: در تلاش هستیم تا با پیگیری های انجام شده بتوانیم سهم بهتری از حقابه تالاب گاوخونی را تأمین کنیم زیرا بستر خشک تالاب گاوخونی یکی از اصلی ترین مراکز تولید گردو غبار و آلودگی در استان اصفهان است.
استاندار اصفهان گفت: البته این حقابه بایستی در سطح ملی نیز مطالبه و پیگیری شود.

/* هاجر مقضی خبرنگار جام جم آنلاین

دیگر خبرها

  • پوستکوعلو: نمی‌توان به بهانه تیم‌سازی در دستیابی به موفقیت ناکام ماند
  • آلودگی هوای اصفهان، دغدغه مدیریت استان و مدیران ارشد کشور است
  • محرومیت چند مدیر و مدیر برنامه از فصل آینده در فوتبال ایران
  • فرمانده نیروی زمینی سپاه: امنیت ملی خط قرمز ماست و در تامین امنیت با کسی شوخی نداریم
  • پلیس: در روز‌های آینده سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت معرفی می‌شود
  • اعلام قیمت ارزان ترین خودروی برقی/ کاکایی: قرار بود از مونتاژکاریها کم شود/ خودروی برقی، مصرف سوخت کشور را بالا می برد / چرا درباره مافیا آدرس غلط می دهند/ رشد داخلی سازی ارزش افزوده ایجاد می کند
  • معرفی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روز‌های آینده
  • روند صدور درخواست کارت سوخت تغییر می کند | سامانه جدید روزهای آینده معرفی می‌شود
  • سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روزهای آینده معرفی می‌شود
  • معرفی سامانه درخواست اینترنتی کارت سوخت در روزهای آینده/ تسریع در صدور کارت‌های سوخت