Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خوزستان اقتصادی و دارایی خوزستان گفت: عمده شکوائیه هایی که تاکنون ارائه شده، در خصوص پرونده های مالیات بر ارزش افزوده و گلایه از عدم پذیرش اعتبار مودیان توسط هیات های حل اختلاف و یا حوزه های مالیاتی است. همچنین بخش دیگری از شکوائیه ها نیز در خصوص شرکت ها و معافیت های مناطق آزاد بوده است.

محسن کاویانی در حاشیه جلسه تفویض اختیار ماده ۲۵۱ مکرر که به صورت وبیناری و با میزبانی اقتصاد و دارایی خوزستان برای استان های منطقه چهار و پنج شامل اصفهان، فارس، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد و با حضور هیئت مستشاری از وزارت اقتصاد و دارایی که امروز (۲۲ دی ماه) برگزار شد، اظهار کرد: هیئت ماده ۲۵۱ مکرر، مرکب از سه نفر از خبرگان مالیاتی و منتخب وزیر امور اقتصادی و دارایی است و برای حل و فصل پرونده های مالیاتی که در هیچ مرجع دیگری قابل رسیدگی نیست، فعالیت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: مدیران مرکز عالی دادخواهی همراه با یکی از دادرسان به خوزستان آمدند تا برای چگونگی تسریع در حل و فصل پرونده ها و ارائه شیوه نامه های جدید با توجه به تغییراتی که در قانون مالیات ها به وجود آمده، جلسه ای به صورت وبینار کشوری با حضور شش استان برگزار شود.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان تصریح کرد: بر اساس تبادل نظر با اعضای هیئت و مستشاران ۲۵۱ مکرر در کوتاه ترین زمان و بر اساس آخرین شیوه های تغییرات قانون مالیات ها، پرونده ها را حل و فصل کرده تا کمترین شکوائیه ها را برای مؤدیان مالیاتی در استان خوزستان داشته باشیم.

کاویانی ادامه داد: درخواست از مقام عالی وزارت برای افزایش هیات ها با توجه به شکوائیه چند استان مانند اصفهان، فارس و خوزستان به عنوان استان های بزرگ، یکی از اهداف و دستورکارهای این جلسه بود تا بتوانیم برای حل و فصل پرونده ها تسریع لازم را داشته باشیم. هیات های مستشاری استان ها مذاکره منطقه ای داشتند و در این وبینار، آموزش لازم نرم افزار مربوطه جهت تسریع فرآیند رسیدگی ارائه شد.

وی گفت: امیدواریم هستیم که این نرم افزار طراحی شده برای هیئت ۲۵۱ مکرر باعث سهولت دسترسی به نمایندگان هیئت ها و سهولت رسیدگی به اسناد و مدارک مؤدیان مالیاتی معترض به مالیات شود.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان با اشاره به عمده شکوائیه ها ادامه داد: عمده شکوائیه هایی ارائه شده تاکنون، در خصوص پرونده های مالیات بر ارزش افزوده و نیز گلایه از عدم پذیرش اعتبار مودیان توسط هیات های حل اختلاف و حوزه های مالیاتی و همچنین در خصوص شرکت ها و معافیت های مناطق آزاد بوده است.

وی با ابراز امیدواری نسبت به کاهش گلایه و شکوائیه مؤدیان مالیاتی با برگزاری چنین جلسات تخصصی و توجیهی بیان کرد: حل و فصل پرونده های مالیاتی از اهمیت بالایی برخودار بوده و امیدوار هستم به عنوان نماینده وزیر در استان، مسائل قشر مالیاتی مربوط به پرونده های ۲۵۱ مکرر که مختص مقام عالی وزارت است را در کمترین زمان ممکن پاسخ دهیم.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان با اشاره به پیش بینی افزایش میانگین ۶۰ درصدی مالیات وصولی استان ها در سال آینده عنوان کرد: صبح امروز، در جلسه ای با موضوع مولدسازی دارایی های دولت با وزیر امور اقتصادی و دارایی و خزانه دار کل کشور برای اینکه بتوانیم بهترین استفاده را از دارایی دولت داشته باشیم، حضور داشتیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اخبار اقتصادی خوزستان ماليات مدیرکل اقتصاد و دارایی اقتصادی و دارایی خوزستان امور اقتصادی و دارایی پرونده های مالیات حل و فصل پرونده ها استان ها ۲۵۱ مکرر هیات ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۶۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام نظر انجمن تجارت الکترونیکی درمورد دریافت مالیات بر ارزش افزوده تاکسی‌ های اینترنتی

تین نیوز

انجمن تجارت الکترونیکی تهران با انتشار بیانیه ای، دریافت مالیات بر ارزش افزوده از خدمات حمل ونقل درون شهری را «غیرفانونی» دانست.

به گزارش تین نیوز به نقل از تجارت نیوز، انجمن تجارت الکترونیکی تهران در بیانیه ای اعلام کرد: افزایش دستوری تعرفه های تاکسی های اینترنتی به عنوان زیرساخت بخش قابل توجهی از سفرهای درون شهری، آثار تورمی غیرقابل جبرانی خواهد داشت و ایجاد این هزینه ها به بدنه اکوسیستم دیجیتالی کشور آسیب می زند.

پیش تر سازمان امور مالیاتی کشور با تصویب افزایش مالیات بر ارزش افزوده به ۱۰ درصد، درخواست کرد این مبلغ از تاکسی های اینترنتی دریافت شود. این موضوع در حالی بود که قانون مالیات بر ارزش افزوده و بخشنامه سال ۱۳۹۹ سازمان امور مالیاتی، شرکت های ارائه دهنده خدمات هوشمند جابه جایی مسافر را از پرداخت مالیات بر ارزش افزوده معاف کرده بود.

قبل از این بیانیه، برخی از نمایندگان مجلس هم در نامه ای به هیئت رئیسه، درخواست دریافت مالیات از تاکسی های اینترنتی را خلاف قانون دانسته بودند و با آن به دلیل افزایش هزینه مصرف کننده نهایی که مردم هستند، مخالفت کرده بودند.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تمدید مهلت تکمیل اظهار نامه مالیاتی
  • گلایه شرکت‌ های ترانزیتی از افزایش هزینه‌ های مرزی و توقف کانتینرها در دوغارون
  • اعلام نظر انجمن تجارت الکترونیکی درمورد دریافت مالیات بر ارزش افزوده تاکسی‌ های اینترنتی
  • یک درصد مالیات بر ارزش افزوده به شهرداری‌ها اختصاص یافت
  • تمدید مهلت اصلاح و تکمیل اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده
  • نقش سامانه مودیان در شناسایی خودکار معاملات مشکوک و کاهش فرار مالیاتی مشاغل خاص
  • واریز تسهیم عوارض ارزش افزوده به شهرداری ها و دهیاری ها
  • بغزیان در گفت و گو با قدس: اعتراض طلافروشان به سامانه تجارت است که دارایی و موجودی انبار آنها را شفاف می کند
  • ◄ مالیات و مشکلات شرکت های ریلی
  • خبر خوش بخشودگی مالیات برای مودیان لرستانی