Web Analytics Made Easy - Statcounter

دولت آلمان اعلام کرد که ازاین پس مبتلایان به کرونا که سه دز واکسن را دریافت کرده اند نیازی نیست خود را قرنطینه کنند و کشورهای اروپایی از جمله اتریش، آلمان و بلغارستان رکوردهای جدیدی ابتلای روزانه به کرونا را ثبت کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، کرونا و به ویژه سویه جدید اومیکرون همچنان اروپاییان بیشتری را درگیر می کند به گونه ای که بر اساس پیش بینی اخیر سازمان بهداشت جهانی در کم تر از دو ماه آینده احتمالا بیش از نیمی از شهروندان اروپایی به این سویه جدید آلوده می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت هواپیمایی فنلاندی یک پنجم پروازهای خود را لغو می کند

شرکت هواپیمایی فنلاندی Finnair اعلام کرد که می خواهد در ماه فوریه به دلیل عواقب محدودیت های کرونایی حدود یک پنجم پروازهای خود را لغو کند.

این شرکت هواپیمایی امروز( چهارشنبه) اعلام کرد که سویه اومیکرون و فصل شیوع آنفولانزا منجر به افزایش قابل توجه مرخصی های استعلاجی کارکنان این شرکت هواپیمایی شده و این شرکت می خواهد با لغو پروازها از تغییرات لحظات آخری پروازها جلوگیری کند.

این شرکت هواپیمایی، بیشتر دولتی است و در سال کرونایی 2020 هم هزاران شغل و حدود 15 درصد از نیروی کار خود را تعدیل کرد.

در فنلاند هم موارد ابتلا به کرونا به شدت در حال افزایش است و در این کشور با حدود 5.5 میلیون نفر سکنه روز سه شنبه بیش از 8 هزار مورد ابتلای جدید به کرونا ثبت شد.

آمار مبتلایان به کرونا در دانمارک از مرز یک میلیون نفر گذشت

در کشور دانمارک هم از آغاز بحران کرونا بیش از یک میلیون نفر به کرونا مبتلا شده اند. امروز ( چهارشنبه) انستیو بهداشت دولتی SSI در این کشور خبر داد که در عرض 24 ساعت 24343 مورد ابتلای جدید به کرونا در این کشور ثبت شده که در مجموع تا به حال 3433 نفر آن ها در اثر ابتلا به این بیماری جان داده اند.

شهروندان آلمانی که سه دز واکسن کرونا دریافت کنند دیگر به قرنطینه کرونایی نمی روند

کابینه دولت فدرال آلمان هم مجددا قواعد قرنطینه کرونایی را برای شهروندان تنظیم کرد. این تصمیمات روز چهارشنبه به تصویب رسید. "کارل لایترباخ"، وزیر بهداشت آلمان در سخنانی اعلام کرد که افرادی که سه دوز واکسن کرونا را دریافت کرده اند در صورت ابتلا به کرونا دیگر نیازی نیست به قرنطینه بروند و این درباره افرادی که به اومیکرون هم آلوده می شوند صدق می کند.

وی همچنین تاکید کرد که واکسیناسیون مرحله سوم زندگی را راحت تر می کند و افراد را از ابتلای سخت به بیماری محافظت می کند.

بیش از نیمی از اروپایی‌ها در‌ کمتر از دو ماه آینده اومیکرون می‌گیرند

دولت فدرال و ایالات آلمان هفته گذشته در این باره با هم به توافق رسیدند. این قواعد استثنایی روز پنج شنبه به پارلمان ارائه شده و روز جمعه در بوندس رات تصویب شده و احتمالا از روز شنبه در آلمان اجرایی می شود. بر اساس این طرح جدید همچنین دوران قرنطینه برای بیماران کرونایی دیگر هم کاهش می یابد.

انستیتو رابرت کخ هم توصیه های به روز شده خود در این باره را از روز جمعه منتشر خواهد کرد.

ثبت رکورد جدید ابتلای روزانه به کرونا در بلغارستان

نهادهای بهداشتی در بلغارستان هم رکورد جدیدی را در ابتلا به کرونا در عرض 24 ساعت ثبت کرده اند. نهادهای بهداشتی در این کشور ازابتلای حدود 7062 مورد جدید به کرونا در عرض 24 ساعت خبر دادند که از آغاز شیوع کرونا بی سابقه بوده است. 89 نفر دیگر هم در این مدت در اثر ابتلا به کرونا جان خود را از دست دادند.

موارد ابتلای روزانه در آلمان هم رکورد زد

انستیتو رابرت کخ آلمان هم صبح امروز از ابتلای بیش از 80 هزار مورد جدید به کرونا در عرض 24 ساعت خبر داد که از آغاز شیوع کرونا بی سابقه بوده است. این نهاد بهداشتی چهارشنبه صبح خبر داد که در عرض 24 ساعت 80430 مورد ابتلا به کرونا در این کشور ثبت شده است. شاخص ابتلای هفتگی به کرونا در این کشور به ازای 100 هزار نفر هم به 407.5 افزایش پیدا کرده است.

انستیتو رابرت کخ آلمان صبح امروز همچنین از مرگ 384بیمار کرونایی جدید در عرض 24 ساعت خبر داد.

طرح جدید دولت اسپانیا برای سختگیری کم تر در رفتار با کرونا

اسپانیا هم در حال بررسی طرح پیگیری کم تر سختگیرانه مبتلایان به کرونا است. بر اساس طرح جدید دولت دیگر همه موارد ابتلا ثبت نمی شود و همه افراد دارای علائم هم تست گرفته نمی شوند .به گزارش " ال پایس" دولت می خواهد از این پس به روش هایی مشابه برخورد با سرماخوردگی کلاسیک با این بیماری رفتار کند.

398 مرگ روزانه کرونایی در انگلیس

نهادهای بهداشتی در انگلیس هم از ابتلای 129.587 مورد جدید ابتلا به کرونا در عرض 24 ساعت خبر دادند و 398 نفر دیگر هم در این مدت در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را ازدست دادند.

دوران قرنطینه برای بیماران کرونایی در سوئیس کوتاه می شود

سوئیس هم دوران قرنطینه بیماران کرونایی و افراد مرتبط با این بیماران را از 10 روز به 5 روز کاهش می دهد. دلیل آن نوع اومیکرون عنوان شده است که در آن فاصله زمانی بین عفونت و انتقال ویروس کوتاه شده است.

دولت سوئیس اعلام کرده که اقتصاد و جامعه در هفته های اخیر به دلیل افزایش شدید افرادی که در اثر ابتلا به کرونا به قرنطینه رفته اند تحت فشار شدیدی قرار گرفته اند. سوئیس همچنین محدودیت های اعمال شده برای مهار کرونا در قبل از کریسمس را تا پایان ماه مارس تمدید کرده است.

طرح واکسیناسیون اجباری برای کودکان بالای 18 سال روی میز دولت آلمان

اولاف شولتز، صدر اعظم آلمان هم در سخنانی در پارلمان از طرح واکسیناسیون اجباری برای همه افراد بالای 18 سال در این کشور حمایت کرد.

آسیب جدی کرونا به بخش توریسم آلمان

محدودیت ها در مبارزه با بحران کرونا مدت دو سال پیاپی است که آسیب جدی به بخش توریسم آلمان وارد کرده است. با وجود افزایش قابل توجه اقامت های شبانه در ماه نوامبر در هتل ها اما نتیجه اولین یازده ماهه سال 2021 بدتر از این دوره زمانی در سال بحران کرونایی 2020 بوده است.

بر اساس اطلاعات اداره آمار فدرال آلمان که روز چهارشنبه اعلام شد، از ژانویه تا نوامبر 2021 هتل ها و مهمانسراها و محل های اقامت توریست ها در مجموع 293 میلیون اقامت شبانه را ثبت کردند که نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود 0.9 درصد کاهش داشت.

رکورد مبتلایان روزانه در اتریش شکسته شد

در اتریش هم شمار مبتلایان روزانه به کرونا رکورد جدیدی را به دست آورده است. بر اساس اطلاعات نهادهای بهداشتی در این کشور در عرض 24 ساعت 17 هزار نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده اند که حدود دو برابر مبتلایان روزانه در همین روز در هفته گذشته بوده و رکورد جدیدی را شامل می شود.

تشدید محدودیت ها در واتیکان

به دلیل افزایش موارد ابتلا به کرونا واتیکان هم اقدامات و قواعد کرونایی را تشدید می کند. بر اساس دستور مدیریت واتیکان بازدیدکنندگان از باغ ها، موزه ها و یا شرکت کنندگان در کنفرانس ها و مهمانان سفره خانه های واتیکان در آینده باید یا واکسن کرونا را تزریق کرده باشند و یا از کرونا بهبود یافته باشند. علاوه بر این استفاده از ماسک در این منطقه اجباری می شود.

حمله معترضان به قواعد کرونایی در بلغارستان به ساختمان پارلمان

در صوفیه پایتخت بلغارستان هم صدها تن از هواداران حزب ملی گرای پارلمانی Wasraschdane در برابر ساختمان مجلس خلق علیه محدودیت های کرونایی اعتراض کردند. معترضان که بعضا از شهرهای دیگر آمده بودند ماسک نداشتند. به گفته نیروهای امنیتی معترضان زنجیره پلیس را شکستند و خود را به ورودی اصلی مجلس رساندند به گونه ای که نمایندگان مجلس ابتدا ساختمان را ترک کردند.

پلیس تلاش کرد از نفوذ معترضان به داخل ساختمان پارلمان جلوگیری کند که در این میان برخی معترضان دستگیر شدند. تعدادی از نیروهای پلیس و معترضان هم در جریان درگیری ها مجروح شدند.

معلمان بازنشسته در انگلیس برای مقابله با کمبود پرسنل به میدان می آیند

در انگلیس هم بر اساس اطلاعات وزارت آموزش وپرورش حدود 500 معلم بازنشسته به عنوان شاغل موقت در مدارس مشغول به کار شده اند. آن ها می خواهند به کاهش کارکنان ناشی از شیوع گسترده موج اومیکرون کمک کنند. وزیر آموزش و پروش انگلیس از معلمان بازنشسته درخواست کرده بود که برای مقابله با کمبود پرسنل حاصل از شیوع اومیکرون کمک کنند.

از زمان باز شدن مدارس بعد از تعطیلات کریسمس در انگلیس از هر 12 معلم یکی به مرخصی استعلاجی رفته بود که برابر با حدود 44 هزار کارمند بوده است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اتحادیه اروپا ویروس کرونا اتحادیه اروپا ویروس کرونا کرونا در عرض 24 ساعت عرض 24 ساعت خبر شرکت هواپیمایی اثر ابتلا ابتلا به کرونا جدید به کرونا موارد ابتلا محدودیت ها رکورد جدید آلمان هم بر اساس دیگر هم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۶۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، وضعیتی که موجب نگرانی است چون بسیاری از کارشناسان تأکید می‌کنند که در این روند افزایشی، هم شانس عوارض شدیدتر می‌شود و هم احتمال مرگ افزایش خواهد یافت؛ ضمن آنکه برنامه ایران در مهار و حذف مالاریا تحت‌تأثیر قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: آخرین وضعیت بیماری مالاریا در کشور

عبدالرضا میراولیایی، کارشناس مسئول کنترل بیماری‌های منتقله از ناقلین وزارت بهداشت، با اشاره به این موضوع می‌گوید: «در شرایطی که با افزایش ابتلا به مالاریا به دلایلی ازجمله رطوبت، سیل پاکستان و ورود جمعیت زیاد مبتلا از مرزها به داخل کشور مواجهیم، کار کمی سخت‌تر می‌شود، اما در کشور امکان تشخیص سریع و درمان کامل بیماری را داریم و این مهم‌ترین امتیاز ما در کنترل مالاریاست. تا زمانی هم که موارد ابتلا از یک فرد آلوده به فرد غیرآلوده در داخل کشور نداشته باشیم، مشکلی درباره گواهینامه نخواهیم داشت.» او به چند نکته دیگر هم درباره شیوع این بیماری اشاره می‌کندکه در ادامه آمده است.

۳عامل افزایش ابتلا

میراولیایی درباره دلایل افزایش موارد ابتلا به مالاریا در کشور می‌گوید: «نکته اول اینکه در کل دنیا به‌دلیل تغییرات اقلیمی و گرم‌شدن زمین موارد ابتلا از طریق ناقلان در حال افزایش است. نکته دوم هم تأثیرپذیری ایران درباره مالاریا از پاکستان است. سال گذشته با سیل پاکستان مواجه شدیم و با افزایش موارد ابتلا در کشور، روند بیماری افزایشی شد. طی این مدت تعداد زیادی از افرادی که وارد ایران شدند، پاکستانی و افغانستانی و مبتلا بودند. نکته سوم هم تجارت سوخت و تبادلات مرزی بسیار زیاد در مرزهای جنوب‌شرقی کشور است که در نتیجه آن، افراد آلوده بیشتری می‌توانند وارد کشور شوند.»‌

کنترل بیماری در کشور

کارشناس مسئول کنترل بیماری‌های منتقله از ناقلین وزارت بهداشت درباره کنترل بیماری در کشور عنوان می‌کند: «با اینکه آمار ورود افراد مبتلا به کشور بالاست، با توجه به ایجاد آمادگی و ارائه آموزش‌هایی که از پیش در مراکز بهداشتی و بیمارستان‌ها صورت گرفته است، این افراد در زمان کوتاهی شناسایی می‌شوند. هنر ما این است که این بیماران را به‌سرعت شناسایی کنیم تا چرخه انتقال برقرار نشود.»

شیـــوع بیماری در این مناطق

مناطق اندمیک برای مالاریا در ایران استان‌های سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و هرمزگان‌اند. در مرکز کشور هم مواردی از مالاریا وجود دارد؛ ازجمله در همدان و چهارمحال و بختیاری که موارد بیماری در آنها همان‌هایی بودند که از مرزهای جنوب‌شرقی کشور وارد شدند و به استان‌های مرکزی مسافرت داشتند.

علائم مشخص بیماری

علائم تیپیک مالاریا تب، لرز و تعریق است که در گذشته به آن تب نوبه می‌گفتند. تب و تعریق با فواصل مشخص در بیماران بروز می‌کند، اما هر تب‌ولرزی را مالاریا نمی‌گویند چون این علائم بین بیماری‌های ویروسی و میکروبی مشترکند. فرد مبتلا به مالاریا باید سابقه سفر به یک منطقه آلوده را از نظر مالاریا در داخل یا خارج از کشور داشته باشد.

شرایط سرایت بیماری

میراولیایی درباره سرایت این بیماری می‌گوید: «راه اصلی انتقال مالاریا از طریق پشه آنوفل است، اما از طریق پیوند عضو، انتقال خون و همچنین از مادر به جنین (درموارد بسیار نادر) امکان انتقال وجود دارد. همین حالا هم در اکثر نقاط کشور ازجمله اطراف تهران این پشه وجود دارد، اما چون مخزن بیماری (فرد مبتلا) وجود ندارد، خطری نیست. البته زمانی که افراد بیمار زیادی وارد کشور می‌شوند و به مناطق مختلف سفر می‌کنند، بیماری از طریق گزش فرد آلوده و سپس گزش فرد دیگر منتقل می‌شود.»

منبع: روزنامه همشهری

انتهای پیام/

کد خبر: 1229037 برچسب‌ها اخبار روز

دیگر خبرها

  • سرکوب دانشجویان آمریکایی توسط پلیس نقاب دروغین حقوق بشر را از چهره ایالات متحده انداخت
  • صادارت۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ از مرز دوغارون شهرستان تایباد به افغانستان
  • از دجله تا راین!/کدام کشور اروپایی رکورددار تجهیز صدام به تسلیحات شیمیایی بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • تاکید کشورهای عربی و اروپایی بر پایان جنگ غزه و راه‌حل ۲دولتی در نشست ریاض
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • ۲ هزار قطعه ماهی زینتی از مرز مهران به عراق صادر شد
  • بورل: چند کشور بزودی کشور فلسطین را به رسمیت خواهند شناخت