Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@23:52:58 GMT

نرخ رشد جمعیت شهرستان جهرم پایین تر از ۱ درصد

تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۱۹۶۲۳

نرخ رشد جمعیت شهرستان جهرم پایین تر از ۱ درصد

به گزارش خبرنگار مهر، نسرین زارعی ظهر پنجشنبه در جلسه ثبت وقایع حیاتی ثبت به موقع حیاتی اطلاعات و آمار مشابه در راستای برنامه ریزی برای توسعه و پیشرفت و همچنین تجزیه و تحلیل اوضاع فرهنگی و آسیب های اجتماعی با اهمیت دانست و اظهار داشت: هدف از سیاست‌های کلی جمعیت ارتقاء پویایی، بالندگی و جوانی جمعیت با افزایش نرخ باروری به بیش از سطح جانشینی، رفع موانع ازدواج، تسهیل و ترویج تشکیل خانواده و افزایش فرزند، کاهش سن ازدواج، و… می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به پایین بودن نرخ رشد جمعیت در شهرستان افزود: سالمندی جمعیت کشور و تغییرات نگران‌کننده ساختار هرم سنی یکی از پیامدهای سقوط نرخ باروری بوده‌است که بر اساس الگوهای آینده‌نگری جمعیت همچنان تداوم خواهد داشت.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان جهرم بیان داشت: سیاست‌های ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در سال ۱۳۹۳ چراغ راه آینده در این خصوص مشخص نموده که می تواند روند پدیده سالمندی را کند نماید.

زارعی پیامدهای ضدامنیتی را بروز بحران‌های کاهش نرخ رشد و سقوط نرخ باروری عنوان کرد.

وی راهکار اساسی به منظور جلوگیری از کاهش میزان تولد، ازدواج و افزایش طلاق در طی چند سال اخیر در شهرستان و کشور، مهم‌ترین اقدامات در راستای تحقق راهبردهای صیانت از جمعیت ذکر کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری ویژه شهرستان جهرم با تأکید بر لزوم اجرای هماهنگی بین بخشی در راستای صیانت از جمعیت، موفقیت در اجرای این طرح را منوط به همکاری دیگر سازمان‌ها و دستگاه‌های ذینفع، حمایت‌طلبی از تمامی مجریان صیانت از جمعیت و همراهی مردم در اجرای طرح صیانت و تعالی جمعیت دانست.

زارعی ضمن تشکر از همکاری دستگاه های متولی به بخشداران متذکر شد تا دهیاران، نسبت به ارائه آمار فوتی ها به اداره ثبت احوال همکارای لازم داشته باشند.

کد خبر 5398815

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری جهرم رشد جمعیت آسیبهای اجتماعی ویروس کرونا بوشهر کرمانشاه آمار کرونا گرگان مراسم تودیع و معارفه آلودگی هوا قاسم سلیمانی واکسن کرونا عکس استانها دهه فجر سویه اومیکرون کرونا حکم انتصاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۱۹۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۵ درصد از قانون جوانی جمعیت اجرا شده

به گزارش جام جم آنلاین، صابر جباری در پاسخ به این پرسش که آیا افزایش مشکلات اقتصادی قانون جوانی جمعیت را با حاشیه نبرده است؟ توضیح داد: مسائل اقتصادی در این بین بی‌تاثیر نیستند، زیرا خانواده‌ها باید بتوانند به راحتی از پس هزینه‌های فرزندآوری برآیند. اما در این بین ما فقط با مشکلات اقتصادی رو به رو نیستیم و باید به مسائلی مانند تغییر سبک زندگی نیز بپردازیم.

وی ادامه داد: برای نمونه بررسی‌ها نشان می‌دهد که در برخی استان‌های برخوردار کشور نرخ رشد موالید کمتر از برخی استان‌های کم برخوردار است.

 رییس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت در پاسخ به پرسش دیگر جام جم‌آنلاین مبنی بر اینکه آیا قانون جوانی جمعیت بدرستی اجرا می‌شود؟ نیز بیان کرد: این قانون به طور کامل اجرایی نشده و حدود ۳۵ درصد آن اجرایی شده است.

جابری درباره اینکه آیا شاهد افزایش شیب کاهش نرخ موالید در کشور هستیم؟ نیز توضیح داد: نرخ موالید کاهشی است. اما شیب کاهشی آن در سال‌های اخیر کمتر شده است. برای نمونه سال ۹۸ در مقایسه با ۹۷ حدود ۱۲۰ هزار کاهش موالید را شاهد بودیم در سال ۹۹ این آمار به حدود یکصد هزار رسید. اما با اقدامات انجام شده در سال ۱۴۰۲ این عدد به حدود ۱۷ هزار رسیده است. 

‌وی ادامه داد: افزون بر این روند زایمان سوم، چهارم و پنجم نیز در کشور افزایشی شده است. به همین دلیل می‌توان گفت قانون جوانی جمعیت بالاخره جواب داده است.
رییس مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس وزارت بهداشت یادآور شد: علاوه بر این شاهد افزایش میزان موالید در سنین ۲۰ تا ۲۴ سال و ۲۵ تا ۲۹ سال نیز هستیم.

جابری تاکید کرد: البته هنوز با شرایط ایده‌آل فاصله داریم و باید شرایطی ایجاد کنیم که نرخ موالید افزایشی شود.

دیگر خبرها

  • زنگ خطر کاهش رشد جمعیت در خوشاب
  • پایش مزارع خرمشهر پژوهشگران
  • کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر
  • جمعیت جوان اصلی‌ترین مولفه قدرت و ثروت واقعی هر کشور
  • پیری جمعیت نشاط اقتصادی و اجتماعی را کاهش می‌دهد
  • ۳۵ درصد از قانون جوانی جمعیت اجرا شده
  • ضرورت استفاده از الگو‌های موفق افزایش ازدواج و کاهش طلاق
  • توزیع اعتبارات کهگیلویه و بویراحمد مبنای منطقی ندارد
  • توقف شیب نزولی فرزندآوری در زنجان
  • توقیف دستگاه حفاری غیر مجاز در جهرم