Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، کمیته هماهنگی شیعیان عراق موسوم به «الاطار التنسیقی» (چارچوب هماهنگی) امروز پنجشنبه به تصمیم دادگاه فدرال مبنی بر توقف فعالیت هیأت رئیسه پارلمان جدید این کشور واکنش نشان داد.

««سعد السعدی» از رهبران چارچوب هماهنگی به خبرگزاری شفق نیوز گفت: «تصمیم دادگاه فدرال درباره توقف فعالیت هیأت رئیس پارلمان به صورت موقتی، مهر تأییدی بر گفته ماست که تأکید داشتیم جلسه انتخاب هیأت رئیسه، به صورت غیر قانونی برگزار شد».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

السعدی تأکید کرد، این جلسه بر اساس معاملات و توافقات سیاسی صورت گرفت؛ بویژه پس از هرج و مرج و حمله به رئیس سِنی پارلمان.

وی تصریح کرد: «دادگاه فدرال شاید در روزهای آینده تصمیم جدیدی بگیرد که بر اساس آن، انتخاب ریاست پارلمان به صورت کلی، لغو شود».

این مسئول عراقی خاطر نشان کرد: «ما منتظر صدور قرار درباره تعیین تکلیف شکایتها در جلسه نخست پارلمان هستیم... و هر تصمیمی که دادگاه بگیرد، محترم بوده و برای همه طرفها الزام‌آور است».

دادگاه فدرال عراق، امروز در پاسخ به شکایت و دادخواست «باسم خشان» و «محمود داود سلمان» دو نماینده پارلمان عراق در خصوص نخستین نشست پارلمان عراق که به تعیین هیئت رئیسه منجر شد، حکم اولیه صادر کرد.

دادگاه فدرال عراق، در پاسخ به این دادخواست، دستور تعلیق موقت فعالیت هیئت رئیسه پارلمان جدید عراق را صادر کرده است.

در دادخواست این دو نماینده که از طریق وکیلشان در تاریخ ۱۱ ژانویه به دادگاه ارائه شد، از دادگاه خواسته شده تا در خصوص نخستین نشست پارلمان پنجم عراق که طی آن، با وجود نقض برخی مفاد قانون اساسی و تخلف از آیین‌نامه داخلی، «محمد الحلبوسی» به عنوان رئیس مجلس انتخاب شد، حکم صادر کند و کلیه تصمیمات اتخاذ شده در نخستین نشست پارلمان از سوی این هیئت رئیسه را لغو کند.

نخستین نشست پارلمان عراق که سه ماه پس از برگزاری انتخاباتی جنجالی برگزار می‌شد به درگیری لفظی و فیزیکی منتهی شد. اما با وجود حواشی مختلف، در نهایت محمد الحلبوسی به ریاست پارلمان دست یافت و حاکم الزاملی و شاخوان عبدالله به عنوان دو معاون وی انتخاب شدند.

همین مسئله  با اعتراض و مخالفت چارچوب هماهنگی مواجه شد. این کمیته تأکید کرد که به دلیل نقض قانون اساسی، نتایج این نشست را به رسمیت نمی‌شناسد و موضوع را به صورت قضائی پیگیری خواهد کرد.

این کمیته شامل احزاب و گروه‌های شیعی شامل ائتلاف«الفتح»، «دولةالقانون»، تحالف قوی الدوله (شامل ائتلاف النصر و جریان حکمت ملی)، جنبش عطاء، حزب الفضیله و چند گروه دیگر است.

انتهای پیام/ص

منبع: فارس

کلیدواژه: پارلمان عراق چارچوب هماهنگی نخستین نشست پارلمان دادگاه فدرال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۱۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات طرح جدید برای انسداد مرز‌های شرقی/ فراجا مسئول تامین امنیت مرزهاست

جانشین فرمانده فراجا توضیحاتی را درباره طرح جدید انسداد در مرز‌های شرقی کشور ارائه کرد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، چندی پیش خبری مورد اجرای طرح انسداد مرز‌های شرقی کشور منتشر و اعلام شد که بناست دربازه زمانی سه ساله دیوار بتنی چهار متری، سیم خاردار، فنس و جاده اصولی در مرز‌های مشترک میان ایران و افغانستان ساخته شود. در همین راستا نیز جانشین فرمانده فراجا توضیحاتی بیشتر از اجرای این طرح را ارائه کرده است.

سردار قاسم رضایی درباره اجرای طرح انسداد مرز‌های شرقی گفت: مسئولیت مرز‌های کشور با فرماندهی انتظامی است و مرزبانی وظیفه کنترل و مدیریت مرز‌ها را دارد. در بعضی از مرز‌ها مانند مرز‌های شمال غربی و مرز‌های شرقی، تهدیداتی از آن سوی مرز‌ها وجود دارد که ما با آن مقابله می‌کنیم.

جانشین فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: به عنوان مثال حمل و نقل مواد مخدر یا تردد اشرار و حتی نفوذ تروریست‌ها ممکن است از این مرز‌ها صورت بگیرد. در همین راستا و بنابر درخواست پلیس، مقرر شد انسداد‌های فیزیکی در این مرز‌ها ایجاد شود تا کنترل و مدیریت آن‌ها بهتر صورت گیرد.

رضایی اظهارکرد: بنابراین با مدیریت فراجا و استفاده از نظرات کارشناسی مرزبانی و بودجه‌ای که دولت تامین کرده است، مقرر شد از امکانات مهندسی رزمی ارتش جمهوری اسلامی ایران در ساخت این دیوار‌ها نیز استفاده شود. در صورت نیاز با سپاه پاسداران نیز هماهنگی‌هایی صورت خواهد گرفت و از ظرفیت آنان نیز استفاده خواهیم کرد. در واقع این طرح، طرح پلیس است که ارتش به خاطر داشتن دانش فنی مناسب اجرای آن را بر عهده گرفته است. در مجموع فراجا مسئول تامین امنیت مرز‌های کشور است.

وی با بیان اینکه همه منطقه دیوارکشی نخواهد شد؛ افزود: تنها در نقاطی که آسیب پذیری وجود دارد این انسداد فیزیکی ایجاد می‌شود. علاوه بر آن مرزبانان و مرزنشینان غیور ما نیز در تامین امنیت مشارکت دارند. خوشبختانه تجهیزات خوبی نیز برای رصد و پایش مرز‌ها در اختیار فراجا قرار دارد و البته این تجهیزات بیشتر هم خواهد شد.

دیگر خبرها

  • اعلام آثار راه‌یافته به بخش تئاتر خیابانی جشنواره فتح خرمشهر
  • دباغ : در سفر بارزانی درباره هماهنگی‌های امنیتی رایزنی شد
  • ۲ بانک رئیس هیات مدیره پرسپولیس را مشخص می‌کنند
  • یک افسر روسی، مسئول آموزش رانندگان در تهران قدیم!
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • نشست مشترک هیأت دولت با استانداران آغاز شد
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • آموختن اتول‌رانی زیر تابلو پرستو | مسئول آموزش رانندگان یک افسر روسی بود
  • حضور طالبان در نشست کشورهای اسلامی
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرز‌های شرقی/ فراجا مسئول تامین امنیت مرزهاست